Şimdi Ara

IONIA--> SCHWARZ [Geç gelen bir VEDA..Mesajı olanlar içeri lütfen :)] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
0
Favori
46.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

83 lvl olsan çok güzel olabilir
  • Go go go
  • Oyunu bırakalı bi 2 ay oldu ama şu KO bölümüne senin için girdm. İnşallah hep zevk ala ala kasarsın
  •  IONIA--> SCHWARZ [Geç gelen bir VEDA..Mesajı olanlar içeri lütfen :)]

IONIA--> SCHWARZ [Geç gelen bir VEDA..Mesajı olanlar içeri lütfen :)]

Şuanki NP: 120k (Kareli S 170k'da.Clana bağışlanan NP'ler olmasa 250k NP ile işareti garantilemiştim.)
    Eklenen itemler: Iron Belt, Bombastic Baal +7
    Yeni Skill: Hell Blade

Gelelim şu söz verdiğimiz video konusuna.77 lvl priestimiz var, bu priesti debuffer yaptığımız an, pk videolarına başlıyoruz.Aslında ben slot basma & party pk videolarından oluşan bi demet hazırlamıştım ama ben uzaklardayken Vista'nın etkinleştirilme süresi bitmiş ve bilgisayar açılmadı.Yaklaşık 1 Gb video da yanındaki güzel KSC'ler ile uçmuş oldu.

Şimdi gelelim konuya.Ionia'da oynamak isteyen ama karakteri olmayan arkadaşlarımız varsa, 76 lvl priestimize oynayacak bir arkadaş arıyoruz.Şunu söylemek istiyorum, oynayacak bir arkadaş bulabilirsek onu da bizden olarak kabul edicez bu sebepten dolayı oynamak isteyecek arkadaşın mutlak suretle bu 11 sayfalık konuya mesaj yazan, iyi niyetini belli etmiş birisi olması gerekmekte.Eğer ilgilenen olursa, oynamak isteyen ama hem tek başıma götüremem hem de premium alıcak durumum yok diyen arkadaşların bu konu altına cevap yazmasını bekliyorum.

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar, bu charı kasmamızda bizleri muhteşem desteğinizle motive ettiğiniz için.

• itemLeri Kitliyse eğer oynayabiLirim daha önceden deneyimLerim var..

ama itemLer kiLitLi değiLse oLmaz...
  • Charı sat bana :D ciddiyim zaten senle oynamak istiyodum char alıp ama bulamadım en son rogue alacam ama sen satarsa onla oynarım
  • İtemli , itemsiz farketmez ama item var ise kilitli olursa her 2 taraf içinde iyi olur kanımca.Oynayabilirim eğer uygun görülürsem.
  • Gardaş premium çekerim hatta kitli değilse gold alırım sana kesn atarım sen kitlersin itemleri bana verirsin olur mu en iyisi o olabilir nedim.aslan58@hotmail.com
  • Ben akarada oynamasaydım priestinizle oynamayı çok isterdimAma akaradaki charı bırakamam:(
  • Ben alabiliri ama güvende sorun yaşayabiliriz bunu çözmmeiz lazım
  • pmden ulaştım
  • Hocam senle pk atmak kadar guzel bıse olabılırmı Bende oynayabılırım ıstedığın saat gırerım ama charın ıtemler kıtlı olsun yeter.Güven konusunda tc no cep gıbı seylerı verebılırım.
  • off bole bı charın arkasında pk yapmak acaıp zevklı olucaktır :))
    bos vaktım cok aslında :)) oynamak ısterım .. prıestlerle oynamıslıgım awrdır .. ronark serverında olsun olyde olsun .. kral charların arkasında oynamısımdır yanı .. :))
  • Yeni itemlerin hayırlı olsun Gökhan. Bu arada Yamtar'a söyle bir daha ardream çarı kral yapmasınlar. Sen aday olacakmısın bu seferde ? Sen kral olursan harika olur benden söylemesi

Bir sorum daha var. İlerde TheLast'ten çıkıp clan kuracakmısınız ?
  • 76 Level Priest Konusunda Ben Yardımcı Olabilirim Kardesim Su Aralar Sıkılıyordum Sizde Kabul Ederseniz Cok Güzel Olur

Ionia lStopOnlyHeLLMel Eskilerden Alt Clanına Lider Olmak Kısmet Olmadı Priestini Oynamak Olur Belki

msn cankutt_01@windowslive.com ekli zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßold_Mg -- 26 Temmuz 2009; 22:05:50 >
  • Evet arkadaşlar talep beklediğimden fazla olunca bir kaç kriter ve açıklama eklemek istedim.Öncelikle gelen PM'leri okudum ve Gökhan ile de konuşup bi karara varıcaz.

Öncelikle, bizim kesinlikle şifre değiştirmek, işimiz bitince kullanıp atmak gibi bi niyetimiz yok.O yüzden belirtmiştim, bizden biri olarak kabul edicez diye.Bu yüzden biraz seçici davranmak istiyoruz.

*Oyunda ben bu güne kadar bir kişiye küfür etmedim, aynı şekilde priest ile oynayacak arkadaşın da bu hususa çok dikkat etmesini istiyorum.Bana bazen öyle iftiralar atılıyor öyle hakaretler ediliyor ki buna rağmen ağzımı bile açmıyorum.Oynayacak arkadaşımız saygılı olmalı mutlaka.

*İllegal program veya oyun içinde hoş karşılanmayan şeylerin kullanılmasına kesinlikle karşıyız.

*Oynamayı çok iyi bilmeli, priest tecrübesi daha önceden mutlaka olmalı.

*Priestte şuan bronze premium var, level kasmayı düşünmediğimiz için böyle bir yükleme yapmıştık.Daha en az 20 gün bronze premium var, alıcak arkadaş ile birlikte bu premium bitene kadar PK yapabiliriz, ama sonra platinum alıp 80 level yapmalıyız.Bu sürede Schwarz'ı da 83'e doğru götürebiliriz.:)
    Schwarz'a bir Raptor +9 bir de IN projemiz var, bunların pek uzun süreceğini sanmıyorum, o sürede priest 80 olunca ona item yapmaya başlayıp NCS kullanacağız.Şu anda görev itemleri, 70 kalkanı ile oynamaktayız.Skill dağılımı Buff / Pt.Heal / Malice / Master şeklinde dağıtımlı.

*Oynayacak arkadaşın boş vaktinin fazla olması kararımızda çok önemli olucak bi etken.

*Biz 1 ay bizimle takılıp, bizi bırakıcak birisini kesinlikle aramıyoruz.Bu yola bir kere başladık mı sonuna kadar götürmek istiyoruz.

Priestimizi 80 Levelde yarı BP yapmayı planlıyoruz.Katlanıcak arkadaş daha sonra 80 lvl yarı bp ile oynamaktan kuşkusuz ki iyi bi zevk alıcaktır.

Bunlara uyan / aklına yatan arkadaşlarım lütfen bana PM atsınlar.Ben hepsiyle görüşüp Schwarz'ın ortakları olan Gökhan ve Kubi ile de konuşup, yarın şifre teslimi yapıcam.

Anlayışınız ve ilginiz için çok teşekkürler, hepimize hayırlı olması dileğiyle.

• Sizinle PK atmak isterdim gerçekten, kaliteli oyuncularla oynanır bu oyun :) Ancak anlaşsak bile exp'le aram iyi değil :D İşin eğlence kısmına dayalı bir oyun anlayışım varda

Güle güle oynayın. Herkesin isteyeceği bir karakter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu -- 27 Temmuz 2009; 1:29:52 >
  • Hayatımda Sadece 2 Serverda Oynadım :)

Eski Battle Priestim Beramus tupac_01 1m 103k np (Övünmek Gibi Olmasın Pride Üstüme Yoktur)

BERAMUS ARDREAM

IONIA

Gm ile Pk Fotolarının vede Sayısız Beramus ve Ionia Resimlerim İcin Facebookta Ekleyebilirsiniz :)

msn : cankutt_01@windowslive.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßold_Mg -- 28 Temmuz 2009; 8:49:46 >

• Schwarz'a acilen NTS attığımız ve priestimiz Karus kaldığı için bu işi 1600 cash alacağımız bi zamana ertelemek zorunda kaldık.PM atanlara 1600 cash çekip priesti human yaptığımız an geri dönücem arkadaşlar.Sözümde duramadığım için çok üzgünüm, aslında 2 chara da cash çekme niyetim vardı ama kredi kartı limitimi doldurduğum için 2. 1600 cash'i alamadım.:(

Kriterlerden sonra PM atan 4 arkadaş oldu, hepsi iyi niyetli ve güven veren arkadaşlar.

Konu başlığını değiştiriyorum ve sadece şu ana kadar PM atmış arkadaşlarla görüşücem human olunca.Bu arada oynamak isteyen arkadaşlar arasında 1600 Cash alabilicek varsa, ben ona daha sonra havale yapabilirim, bu gün ortaklığımızı başlatabiliriz.

Schwarz'ı çok unuttuk tabi bu ara, işte Human olmadan önceki son SS'ler.

• Kanka yapma ya niye human oluyosun canımı sıktın şimdi
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.