Şimdi Ara

IONIA--> SCHWARZ [Geç gelen bir VEDA..Mesajı olanlar içeri lütfen :)] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
0
Favori
46.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga

sanırım msn den engellemişsin

PM at istersen bi adresini, yapmış olabilirim öyle bişey uzun süre konuşmadıysak. Schwarz@msn.com'u diyorsan onu kullanmıyoruz bayadır, kimseyi silmeyiz ordan.Ben kişisel adresim için söyledim.

quote:

Orijinalden alıntı: j4cksp4row58

Kanka yapma ya niye human oluyosun canımı sıktın şimdi

Neden ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 31 Temmuz 2009; 17:21:56 >

• E ben daha 80 kasacaktım senle pk atacaktık :D
  • Eğer oynayacak kişi bulamazsan seve seve bende oynayabilirim
  • İnşallah priestine oynayacak dürüst güvenilir birisini bulursun ve pk videonu bekliyoruz
  • Ben oynardım ama priest tecrübem şöyle var..pwplerlede vardı strci priest olarak....cok clan savaslarım oldu bide strci pryle aldığımız clan savasları vardı....Zaten en son clan savasımda krallık içindi onuda yenip kral olmuştum...ilk g1 clanı yapmıştım priesti ve warior joblarını çok iyi oynarım.
  • Schwarz eger Human Olursa Afedersiniz Ama Boku yeriz Eger Sen Human Olursan Tüm Saglam Orclar Senin Arkandan Human Olur Çünkü Sen Orcların En Saglam Adamısın İnş Human Olma Fikrini Degiştirirsin Beni Tanırsın sen Oyundan Nickim : Parrazit41 ve Smulation
  • walla güwenıcegını bılsm bn yardımcı olurdum :))
    bu aralar ya prıest ya da mage oynama ıstegı war ıcımde
  • Helal OLsun Kardesım
  • Shwarz'ı bugün orc olarak gördüm. Tekrar döndüler galiba. Hayırlı olsun..
  • Schwarz İnsallah Priestine Saglam Adam bulursun...Bende Senin Priestine Oynamaya Talibim Ama Sen Bilirsin..
  • daha bekliyoruz pk videonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertq_asdfg

daha bekliyoruz pk videonu

Adam çarı sattı sen çok beklersin daha
  • Biraz geç olucak ama, yazın acil şekilde karakterleri elimizden çıkartmamız gerekti.Hem hayatımızdaki problemler, hem de oyunda "dostluk" kavramının ölmüş olduğunu öğrenmemiz buna büyük bir etkendi.Aynı şekilde hileden dolayı oyun artık oynanmaz hale gelmişti ve %100 emeğimizle geldiğimiz noktaya artık insanların hiç emek harcamadan gelmesi canımızı sıkmıştı.Öyle apar topar bir karar ve aciliyette gelişti ki herşey, bu konuya girip hiçbirşey yazamadım bile.

Bu konuda mesajı olan, yaptıklarımıza destek veren, oyun içinde bir selamını eksik etmeyen tüm dostlarıma çok ama çok teşekkür ederim.Bir PK Videosu bile sunamadan gitmek aslında çok üzdü beni..Ama oyun video bile çekilmeyecek haldeydi, tam sc silmenin moda olduğu zamandı..

Bu karakteri böylesine kaliteli insanlara tanıttığım, destek aldığım için çok mutluyum.HEPİNİZE MİNNETTARIM.

Sayenizde, öylesine bir karakter yaptık ki, bazılarının resimleri çalıp kendi charı gibi bazı yerlerde tanıttığını gördüm..Taklit edilmeye çalışmak, özenilmek şüphesiz ki büyük bir başarıdır.Donanımhaber ahalisi bizlere büyük gururlar yaşattı.

Sanırım tek içime oturan NP işareti eksiğiydi, o da kareli S'nin 200k da olduğu zamanlar 350k np sahibi olmamız gereken zamanlardı.Ama fedakarlıkla tüm NP'leri bağışladığımız için, karesiz işaretler bug'da olduğu ve Dragon'u hep hilecilere kaptırdığımız için, işaret göremeden veda ettik.

Neyse, gelelim finale.

Schwarz'ı güvenebileceğim bir arkadaşa devrettim, kendisiyle hala konuşmaktayız.Hatta 1 kez charı hacklendi, ve benden charın şifresini vererek değiştirmemi istedi.Ben de Schwarz'ın şifreyi değişip ertesi gün kendisine ilettim.Böyle bir güven sağlayabildiysek, hepsi sizlerin sayesindedir.

İnşallah bir gün, güzel, sorunsuz, hilesiz, dostluğun olduğu bir server'da, yine ve yeniden görüşürüz.

Hangi konuda, ne zaman ihtiyacınız olursa mesaj atın arkadaşlar.Forumdayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 27 Ekim 2009; 20:01:30 >

• Hayırlısı olsun ne diyelim
  • 1 yıldız daha kaydı desenize
  • Oyun iyice kötüleşmişti. Ramazan'dan 2 hafta önce bende bırakmıştım. Hatta arkadaşımın sayesinde kendimize ait olan karakterimizi çaldırdık. Belki Xigenon'daki IFiGoI adlı karakterimize devam ederiz..:)

Hayırlısı olsun Gökhan. Gerçek hayatta başarılar dilerim
  • Sizin gibi insanları oyunu bırakırken görmek koxpa hilelere nazaran daha çok üzüyor beni
  • hayırlısı arkdasım hakkında :)) ne dıelım bırakmana sevındm de uzuldm de xP
  • ne ara 80 yaptın yahelal olsun
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.