Şimdi Ara

IONIA Serverındaki Charımı Oynayabilecek Kasabilecek Birini Arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR KONU BASLIGINDA DA BELİRTİGİM GİBİ IONIA SERVERINDAKİ CHARIMI OYNAYABİLECEK KASABİLECEK BİRİNİ AROYORUM

CHARIN ÖZELLİKLERİ=
    1-)65 LVL
    2-)% 15
    3-)WALKİRE SET MEVCUT (HP)
    4-)PLATİNİUM PREMİUM MEVCUT
    5-)NATİONAL POİNT 16588 (NP ONEMLİ DEİL CUNKU NP KASMAYACAGIZ)
    6-)CHARACTER PUAN DAGILIMI 2. KALİTE ELBİSE GİYECEK KADAR VERİLMİŞTİR (112 İNT 200 MP GERİSİ HP)
    7-)CLAN: EliteKings
    8-)FLAME MAGE
    9-)MASTER ACIK

BENİM İSTEKLERİM=
    1-)İLK OLARAK BİR OYUN İÇİN İNSANLIGINDAN ODUN VERMEYECEK ARKADAS OLSUN
    2-)MAGEYİ OLABİLDİGİNCE İYİ OYNAMASI
    3-)1. OGRETİM OLDUGUNDAN SABAH OKULDA OLUYORUM SABAH SAAT 7-8-9 DAN AKSAM UZERİ 4-5-6 YA KADAR ONLİNE OLABİLECEK OLMASI
    4-)EN ONEMLİSİ DE GEREKLİ REFERANSI BANA VEREBİLMELİ
    5-)CLANLA HER TURLU SEKİLDE İYİ GECİNMELİ
    6-)TEAM SPEAK PROGRAMINI KULLANMALI (CLANLA YAPILAN PK YADA EXP PARTYLERİNDE SART)
    7-)HER ZMAN EXP ON PLANDA OLMALI PK YA BİR MUDDET HAYIR

BANA ULASIM ADRESİ = Real_Power_10@hotmail.com

NOT : BU KONUNUN AYNISINI BİR KERE DAHA ACMISTIM O ZMAN BİR ARAKDASLA ANLASMITSIK AMA SONRADAN UFAK PURUZ CIKTI.

• Bence internet üzerinden chara ortak bulmak pek sağlıklı değil..
  • Msn ini ekledim dostum Onp... diye gidiyor.

umarım anlaşırız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akçalı.

Bence internet üzerinden chara ortak bulmak pek sağlıklı değil..

her oyunda deri saglam itemi goren adam yok öz kardesmis yok babaymıs anaymıs ogul mus tanımaz soyar bunu kulustur oynamadıım metin2 de bile soledim ve bi arkadasın 59luk carı soyuldu sınıf arkı tarafından diorm her oyunda ortak olmayın neyın varsa onunla oyna hç ortak mortak arama
  • Ortak bulmadıysan görüşelim msn den.
  • ekleyen arkadaslarla goruselim. bundan onceki buldugum arkads da o konuda hiç bir sorun cıkmadı. millete gvenmek istiyorum. eger ki zaten bir oyun için insanlıgından vazgecekse benim char feda olsun ona
  • E onun çıkarı ne olcak ? senin charını kasarken aldığı zevkmi?
  • ben kimseyi zorlamıyorum arkadasım. illa da kas kas kas demiyorum sadece istegimi belirtim sartlarımı sundum uygun olan kafasına yatan gelir konusuruz. hadi illa oynayacaksın demiş olsam dedigin sey dogru.
  • ben olabilirim istersen.. bu arada dediğin zamanlar uygun t.s programıda elimde mevcut.. ilgilenirsen Phyllostomatidae@hot...
  • msnden goruselim bir kac ekleyen arkadaslar var anlasabilirsek neden olmasın
  • amele miyiz niye kasalim ki senin chari ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JusT18

amele miyiz niye kasalim ki senin chari ?

Ama adam zorla kasın felan demiyorki niye üstüne gidiyorsunuz ki anlamadım ben.. :S
  • zzzzzzzzzzzzzzzz ya ben burda turkce konusmuyor muyum yada arkadasım senin anlama kapasiten ne kadar ilk etapta bana bunun cevabını verirsen sevinirim. Wizh arkadasım gerekli cevabı burda vermiş sanırım yani benim bu msjı yazmam bile gereksiz aslında. cok tesekkurler. tekrar soyluyorum ben sizi zorlamıyorummmmmmm. sadece onerim ister kabul edersin ister etmezsin saygı duyarım. ama buraya gelipte bu tur sacma msjları yazmanıda kınıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wentworth1

zzzzzzzzzzzzzzzz ya ben burda turkce konusmuyor muyum yada arkadasım senin anlama kapasiten ne kadar ilk etapta bana bunun cevabını verirsen sevinirim. Wizh arkadasım gerekli cevabı burda vermiş sanırım yani benim bu msjı yazmam bile gereksiz aslında. cok tesekkurler. tekrar soyluyorum ben sizi zorlamıyorummmmmmm. sadece onerim ister kabul edersin ister etmezsin saygı duyarım. ama buraya gelipte bu tur sacma msjları yazmanıda kınıyorum.

Sonuna kadar haklısın
  • ya adamın dediğinide anlıcan o zmn exp kas ıd pas deiş msn engel sil yapmıcan ne malum diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ®OoLaStoO®

ya adamın dediğinide anlıcan o zmn exp kas ıd pas deiş msn engel sil yapmıcan ne malum diyor

ben anlastıgım arkadasa guvenip charımı verebiliyorsam oda bana guvenmeli. sonucta konusup anlasacagız. ben sartlarımı ona soyleyecegim. ben seoyledigim kadar da o da bana soyleyecek. elbette onun da sartları olacak. yeterli acıklamayı anlasılır bir dilde yapmısımdır umarım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.