Şimdi Ara

iOS 10.2 JailBreak Yapımı, Lisans Yenileme, En İyi 40 Tweak (Repoları ile Birlikte Sürekli güncel) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
9
Favori
10.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan appsync tehlikeli elmada kalma ihtimali çok yüksek. Ücretsiz app indirmek için şu zamana kadar denk gelmedim ios 10 da. ama uygulama içi satın alma localappstore çalışıyor.
  • Developer hesabı olanlara 300gün veriliyor haberiniz olsun. iOS 10.2 JailBreak Yapımı, Lisans Yenileme, En İyi 40 Tweak (Repoları ile Birlikte Sürekli güncel)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretwolf

Developer hesabı olanlara 300gün veriliyor haberiniz olsun. iOS 10.2 JailBreak Yapımı, Lisans Yenileme, En İyi 40 Tweak (Repoları ile Birlikte Sürekli güncel)

Nasıl alınıyor hocam developer hesabı?
  • turcoblanco kullanıcısına yanıt
    EnableLivePhotos tweak kurdum respring yaptı ve safe modeda açıldı telefon? Çözüm nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cankat Toprak 97

EnableLivePhotos tweak kurdum respring yaptı ve safe modeda açıldı telefon? Çözüm nedir?

Hocam söylediğim tweakleri altına yazdığım repolardan yükleyip deneyerek buraya yazıyorum. ben yükledim herhangi bir problem yaşamadım. benim listemde olmayan tweakleriniz varsa onlardan biriyle çakışıyor olabilir. özellikle kamera ile ilgili başka bir tweak varsa telefonunuzda sırayla silerek deneyebilirsiniz.
    Sizin sürümünüz kaç acaba?
    Kurdum şükür ama bu seferde live photo çekmiyor çözüm nedir Allah aşkına ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linktunes geldi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lisans yenileme işlemini yaptım ama süresi uzamadı.acaba süre tamamen bittikten sonra mı yenileme işlemi yapmak gerekıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amosis

lisans yenileme işlemini yaptım ama süresi uzamadı.acaba süre tamamen bittikten sonra mı yenileme işlemi yapmak gerekıyor?

hocam ilk 2 mesajda lisans yenilemeyi yaptım adım adım takip ederseniz hata yapmazsınız. Ayrıca sürenin uzamandığını nerden anladınız. Sürenin bitmesini beklemenize gerek yok.
  • Watusi2 yi nasıl kullanıyoruz kurdum ama ayarlardan girdiğimde sadece privacy gözüküyordu protection vs gözükmüyordu ve last seen dondurmayı işaretlediğimde işe yaramadı bir şeyleri eksik mi yaptım?

• quote:

Orijinalden alıntı: turcoblanco

quote:

lisans yenileme işlemini yaptım ama süresi uzamadı.acaba süre tamamen bittikten sonra mı yenileme işlemi yapmak gerekıyor?

hocam ilk 2 mesajda lisans yenilemeyi yaptım adım adım takip ederseniz hata yapmazsınız. Ayrıca sürenin uzamandığını nerden anladınız. Sürenin bitmesini beklemenize gerek yok.

Hocam yalu certime adında bu tweak var süreyi söylüyor oradan kontrol ettim uzamamış 3 keredir yapıyorum süre uzamamış

• quote:

quote:

quote:

Hocam yalu certime adında bu tweak var süreyi söylüyor oradan kontrol ettim uzamamış 3 keredir yapıyorum süre uzamamış

tweak de bir hata olabilir ben bu şekilde her cumartesi yeniliyorum sıkıntı olmuyor. Ya tweak hatalı ya da bir adımı eksik yapıyorsunuz gözünüzden kaçıyor olabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tweak de bir hata olabilir ben bu şekilde her cumartesi yeniliyorum sıkıntı olmuyor. Ya tweak hatalı ya da bir adımı eksik yapıyorsunuz gözünüzden kaçıyor olabilir.

Tweak e göre yarın 17:20 de lisans bitecek bekleyelim bakalım 😁

• Sertifika süresi dolalı 1 hafta oluyor, yalu app already jailbroken diyor. Bu haliyle app sync yükledim bir sorun çıkmadı.

Sertifika yenileme vs ne zaman yapmam gerek anlamadım bu haliyle tam çalışıyor her şeyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sürüm yedeklemekti geri alamıyorum sebebi nedir ? Yedekleme sırasında hata veriyor . Wp de aynı şekilde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Skaty.

Sertifika süresi dolalı 1 hafta oluyor, yalu app already jailbroken diyor. Bu haliyle app sync yükledim bir sorun çıkmadı.

Sertifika yenileme vs ne zaman yapmam gerek anlamadım bu haliyle tam çalışıyor her şeyi.

Telefonu yeniden başlatırsanız gider

• Lockhtml ve iwidgets kullanan var mı? Sürekli safe mode a atıyor yardımcı olabilecek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: isserenn

Lockhtml ve iwidgets kullanan var mı? Sürekli safe mode a atıyor yardımcı olabilecek var mı?

iWidget kullanıyorum herhangi bir problem yaşamıyorum
  • Hocam hangi repodan indirdiniz? Aslında problem şöyle tweak calısıyor widget eklemek istediğimde safe modea atıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.