Şimdi Ara

İOS 10.2 yedeğini ios 11.2.6’ya kuramıyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 7 cihazımı 10.2 sürümünden dfu mod ile 11.2.6ya yani en güncel sürüme güncelledim fakat 10.2de aldığım yedeği bu sürüme kurmaya çalışırken telefon geri yüklemenin ortasında kendisini kapatıp açıyor ve bilgisayar ekranında iphone’un bağlantısı kesildiği için geri yükleme tamamlanamadı gibi bir ibare çıkıyor. İtunes’u silip tekrar yükledim telefonu kapatıp açtım hard reset attım ancak aynı şekilde devam ediyor. Son olarak apple müşteri hizmetlerinden bir temsilci ile görüştüm o da farklı bir çözüm sunamadı. Acaba 10.2deki dosya sistemiyle ios 11in dosya sistemi farklı olduğu için mi yedeğimi kuramıyorum. İtunes üzerinden aldığım yedeği bilgisayarın içinde buldum farklı bir program aracılığıyla kurabilir miyim herhangi bir yolu var mıdır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir ara bana da yedekleme yaparken oluyordu ama nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum, dosyalama sistemiyle falan alakası yok sorunun.
    Acaba usb portu mu kararsız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Farklı bir portta denemedim ama şuana kadar hiç sorun çıkarmamıştı. Kablo orijinal sıkıntı yok tekrar farklı bir portta deneyeyim umarım olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.