Bildirim
İOS 10 BETA YEDEĞİNİ İOS 9.3.3e KURMAK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çok basit bir çözümü var
Ancak iOS 10 da olmanız gerek şuan. Yani yedeği geri yüjleyin iOS 10 ile birlikte
iOS 9 ipsw dosyasını indirin. Shift+güncelle yapın
İndirdiğiniz ipsw yi seçin
Yedek alıp restore atıp yedeği geri yüklemiş oluyor bu işlemle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İos 10 dan ios 9 a güncelleme var mı ?
Dediğin gibi geçen gün yaptım hocam fakat iOS 9.3,3 yüklendikten sonra ekrana ıclouddan yükle ıtunesten yükle ve yeni bir ıphone olarak başlat çıktı ben ıtunes den yükle dedim falan iOS 10 yedeğini görmedi mecburen yeni ıphone olarak başlattım. Araştırdım biraz diyorlar ki iOS 10 yedeğini 9a kuramazsın ama iOS 9 yedeğini 10 a kurabilirsin diyorlar ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistemde bir değişiklik olmadıysa üst sürümde aldığınız bir yedeği alt sürüme kuramazsınız.
Üst sürümün yedeği alt sürüme kurulamaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Hsynsahan
Dediğin gibi geçen gün yaptım hocam fakat iOS 9.3,3 yüklendikten sonra ekrana ıclouddan yükle ıtunesten yükle ve yeni bir ıphone olarak başlat çıktı ben ıtunes den yükle dedim falan iOS 10 yedeğini görmedi mecburen yeni ıphone olarak başlattım. Araştırdım biraz diyorlar ki iOS 10 yedeğini 9a kuramazsın ama iOS 9 yedeğini 10 a kurabilirsin diyorlar ?
iOS 10 a yükseltip
Yedeği geri yükledinizmi?
Yedek hiçmi gözükmüyor
O zaman yedek yoktur. Yani yedek alamamış olabilirsiniz
1- Başlat -> Çalıştır > %appdata%
2- Apple Computer -> MobileSync -> Backup
3- En son aldığın yedeğe gir
4- En altta Info.plist dosyasını Not defteriyle aç
5- Ctrl+F ile Build yaz arat yanındaki sürüm numarasını 9.3.3'ün sürüm numrasıyla değiştir.
6- Ctrl+F ile Product yaz arat 10.0 yazan yeri 9.3.3 yap kapat ve kaydet.
Telefonu bağla ve yedeğini geri yükle.
Bir alt sürüme yedek bu şekilde yüklenir tarafımdan denenmiştir internette kolay kolay bulabileceğin bir bilgi değildir -
quote:
Orijinalden alıntı: f.e.a.r
1- Başlat -> Çalıştır > %appdata%
2- Apple Computer -> MobileSync -> Backup
3- En son aldığın yedeğe gir
4- En altta Info.plist dosyasını Not defteriyle aç
5- Ctrl+F ile Build yaz arat yanındaki sürüm numarasını 9.3.3'ün sürüm numrasıyla değiştir.
6- Ctrl+F ile Product yaz arat 10.0 yazan yeri 9.3.3 yap kapat ve kaydet.
Telefonu bağla ve yedeğini geri yükle.
Bir alt sürüme yedek bu şekilde yüklenir tarafımdan denenmiştir internette kolay kolay bulabileceğin bir bilgi değildir
Oha bu gercekten ise yariyor mu ya? Acayip bi bilgi !!! Tesekkurler deneyecegim hemen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X