Bildirim
iOS 11 Gelen Aramalarda Bitişik Numara
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
iOS 11 ile alakası yok.
Turk Telekom kaynaklı bir sorun. Çünkü bu konu daha öncede açılmıştı. O konuda sorunu yaşayanların hepsi Turk Telekom kullanıyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
turkcell kullanıyorum sürüm 11.2.2 numaralar ayrı ayrı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Vega
iOS 11 ile alakası yok.
Turk Telekom kaynaklı bir sorun. Çünkü bu konu daha öncede açılmıştı. O konuda sorunu yaşayanların hepsi Turk Telekom kullanıyordu.
Hocam evet güncelleme ile alakası olmayabilir ama ben güncellemeyi yaptıktan sonra ortaya çıktı. Zaten başka bir türk telekom hattı takıp denedim onda numaralar ayrı çıkıyor. Çok ilginç birşey. Peki bir çözümü var mıdır acaba? -
Kopyala yapıştırı daha kolay olmaz mı böyle ? -
Ayarlar - Telefon - Çevirme Yardımı
Bu ayar açık mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan Akkır
Ayarlar - Telefon - Çevirme Yardımı
Bu ayar açık mı?
Ayar açıktı dün kontrol etmiştim ama sorun bugün kendi kendine düzelmiş. Sanırım sorun arkadaşın da dediği gibi Türk Telekom la alakalı. -
Türk telekom hattında LTE ayarını voice&data yapınca bu sorun oluyor. Sadece data seçince çözülüyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X