Şimdi Ara

IOS 11 Pil Çabuk Bitme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

IOS 11 geçtikten sonra büyük bir oranda bataryanın çabuk bitmesi sorunu ortaya çıktı. İmzalar kapandığı için ios 10 geri dönüşte yapamıyoruz. Bu konuda bir çözüm elde eden var mı ?

Bataryanın dolum süresi çok kısaldı fakat bitmesi de aynı oranda azaldı. Betayı denedim fakat betada durum farklı değil.

Sizlerde durum nasıl ?

• Durum aynı. Her zaman ki gibi sevgili Apple dan iyileştirme bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon modeli nedir

• 6s plus mağlesef aynı sorunu bende yaşamaktayım. Şarj dayandıramıyorum alete

• 6s plus için konuşmak gerekirse, gün içerisinde şarj problemi yaşamayan telefonum, ios11 ile birlikte çok ciddi bir şekilde şarj problemi yaşamaya başladı.

Ios 11 oldukça sorunlu bir sistem güncel haliyle

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 13:26:16 >
  • iphone 7 ve plus için bile olsa kesinlikle 11.2 veya 11.3'ü beklemekte fayda var, acele etmeyin diye çok söyledik ana konularda ama dinletemedik. 11.3'te bile ne olacağı belli değil henüz. yorumlar ve incelemelere göre düzgün bir sürüm verirse apple o zaman geçilir işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam defalarca yazdım inadına bizde sorun yok diye yazanlar oldu 7 plus iOS 11 kurmuştum ilk çıktığında İnan'ın şarjım %50 ye yakın kayıp verdi neyseki imzalar kapanmadan 10.3.3 e döndüm iOS 11 düzenlene kadar kesinlikle geçmeyi düşünmüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.