Şimdi Ara

iOS 12.0.0'dan iOS 13.6.1'e güncellemeli miyim? (iPhone 7)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda iPhone 7 cihazımda hem Jailbreak sevdamdan hem de planlı eskitme mevzusundan dolayı iOS 12.0.0 yüklü ancak artık sıkıldım ve iOS 12'den uygulamaların yavaş yavaş desteklerini keseceğini düşünüyorum. Sizce şu an son sürüm olan 13.6.1'e güncellemeli miyim, performans ve batarya sorunu yaşar mıyım? Eğer iOS 12.0.0'da kalmamın daha mantıklı olacağını da düşünürseniz de sebepleriyle birlikte açıklarsanız sevinirim.

• Güncelleme. Sarj performans konusunda pişman olursun
  • bendede iphone 7 var takıntılıyımdır biraz cihaz yavaşlarmı diye çok düşündümde hızı gayet iyi herhangi bi sorun yok geçenlerde 13.6.1 güncelledim jb de yaptım pili performansı gayet iyi ama 14 e güncellemem sondur bu.
  • Performans olarak sorun yok ama pil performansı konusunda 13.3 zirve idi ondan sonraki sürümler pil performansı konusunda biraz aşağı düştü.
  • planlı eskitme diye bir olay yok, cihazın alacağı son ios güncellemesi geldiğinde artık cihazın 5-6 yıllık olacağı için performansının yetmemesi normal, çok takip etmiyorum ama ios 14 ü galiba 6s alacak en son, büyük olasılıkla ios 15 iphone 7 için son sürüm olacaktır, günün koşullarında takip edip, güncelleme alacak cihazlarda en sona iphone 7 geldiğinde o sürümü kurmamanı tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.