Bildirim
iOS 12 Gold Master Sürümleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam şimdi iPhone 7 için indirdim ama kurarsam, mesela atıyorum ios 12.1.2 yayınlandığı zaman o güncelleme bana gelir mi? -
genelde gm sürümler final sürüm ile aynı oluyor ama değişikliğe gidilebilir, bu konuyu tam bilemiyorum o nedenlequote:
Orijinalden alıntı: yezdan16
Hocam şimdi iPhone 7 için indirdim ama kurarsam, mesela atıyorum ios 12.1.2 yayınlandığı zaman o güncelleme bana gelir mi? -
Geliyor. -
eyw hocam. ama ben gm 12 yi kurduktan sonra geri döndüm ios 11.4.1 e. şarjı içiyor 12.quote:
Orijinalden alıntı: Murmeko
Geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yezdan16 -- 15 Eylül 2018; 12:8:32 > -
cihaz neydi ?quote:
Orijinalden alıntı: yezdan16
eyw hocam. ama ben gm 12 yi kurduktan sonra geri döndüm ios 11.4.1 e. şarjı içiyor 12.
Alıntıları Göster -
iphone 7 32 gb. sıfır aldım geçen hafta.quote:
Orijinalden alıntı: cantekim
cihaz neydi ?
Alıntıları Göster -
Şunun şurasinda iki gün kaldi bu kadar sabirsizlanmaya gerek yok 1 yildir kullaniyosun bi iki gün daha sabredin temizden kurulum yapin ne bu acele.. -
Bu sürümün olayı ne?
Yalnızca ios 12’mi?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- whatsapp gruptan çıkmadan grubu silme
- iphone operatör ismi değiştirme
- iphone otomatik kilit süresi değişmiyor
- dopamine jailbreak
- bu iphone"da hücresel veriyi kullanmak için güncelleme gerekiyor
- ios 17 alacak telefonlar
- airpods şeffaf mod nedir
- iphone ses tanıma nedir
- jailbreak nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X