Bildirim
iOS 12 Gold Master Sürümleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam şimdi iPhone 7 için indirdim ama kurarsam, mesela atıyorum ios 12.1.2 yayınlandığı zaman o güncelleme bana gelir mi? -
genelde gm sürümler final sürüm ile aynı oluyor ama değişikliğe gidilebilir, bu konuyu tam bilemiyorum o nedenlequote:
Orijinalden alıntı: yezdan16
Hocam şimdi iPhone 7 için indirdim ama kurarsam, mesela atıyorum ios 12.1.2 yayınlandığı zaman o güncelleme bana gelir mi? -
Geliyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
eyw hocam. ama ben gm 12 yi kurduktan sonra geri döndüm ios 11.4.1 e. şarjı içiyor 12.quote:
Orijinalden alıntı: Murmeko
Geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yezdan16 -- 15 Eylül 2018; 12:8:32 > -
cihaz neydi ?quote:
Orijinalden alıntı: yezdan16
eyw hocam. ama ben gm 12 yi kurduktan sonra geri döndüm ios 11.4.1 e. şarjı içiyor 12.
Alıntıları Göster -
iphone 7 32 gb. sıfır aldım geçen hafta.quote:
Orijinalden alıntı: cantekim
cihaz neydi ?
Alıntıları Göster -
Şunun şurasinda iki gün kaldi bu kadar sabirsizlanmaya gerek yok 1 yildir kullaniyosun bi iki gün daha sabredin temizden kurulum yapin ne bu acele..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sürümün olayı ne?
Yalnızca ios 12’mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X