Şimdi Ara

iOS 12 ile Kestirmeler - Shortcuts Paylaşım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
244
Favori
299.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler çalışma için, linki atabilirmisin.?
  • Carpediem_33 C kullanıcısına yanıt
    Kelime, sözcük çevirmiyor komple ingilizce olan bir sayfanın linkini kopyalayıp deneyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kestirmeyle kestirmeye tanımladığınız çalma listelerini Spotify’da açabilirsiniz. Maalesef otomatik çalma özelliği kullanılamıyor ancak istediğiniz çalma listesine tek tıkla ulaşmak bile gayet kullanışlı

Not: Çalma listesi için sahip olduğunuz URL’yi URI olarak kullanmanız gerekiyor. Örneğin çalma listenizin “https://open.spotify.com/user/[kullanıcı adı]/playlist/[çalma listesi kodu] “ şeklinde bir linki varsa o linki “ spotify:user:[kullanıcı adı]:playlist:[çalma listesi kodu] “ formatına çevirmeniz gerekiyor. Kestirmeye örnek olarak atadığım çalma listelerinden faydalanarak linklerin nasıl oluşturulduğunu görebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sercsinano S kullanıcısına yanıt
    Ayrica söyle birsey kesfettim. Burda verdiginiz kestirmede caldirmak istediginiz Playlist Deezer de ise URL yazan kismi deezer:kullanici adi:Playlist adi:Playlistinizin linki seklinde yaparsaniz böylelikle Deezer ilede calma listenizi acabilirsiniz. Yani birini spotify digerini deezer yapma imkanida var. Tek kestirme ile iki App üzerinden calma listesi caldirmak mumkun.
  • Carpediem_33 C kullanıcısına yanıt
    paylas dedikten sonra asagida daha fazla bolumunden kestirmeleri aktif et cikacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: canergiray77

spotify çalışıyor mu hocam
    Evet sorunsuz

• by.erkans B kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim
  • siri etkinlestirimedi uyari veriyor. bunun cozumu nasildi arkadaslar?
  • İstediğim uygulamaları açmak için kestirme hazırlıyorum fakat tüm uygulamalar görünmüyor. En basitinden hesap makinesi yok. Ya da wifi mouse adlı uygulama. Ne yapmam lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen Telefonda bir müzik ve video acarsiniz birden gelen yüksek sesle hem kendiniz hemde etraftakileri rahatsizedersiniz. Iste bu durumu kontrol altina almak icin bir kestirme olusturdum. Kestirmeye basip Volume Low i secerseniz ses en aza i dirilir, Volume High basarsaniz sesi en yüksek seviyeye ayarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 24 Eylül 2018; 17:10:28 >

• Acaba LTE ve 3G geçiş için bir kestirme yapılabilir mi ? Baktım bulamadım desem ayıp olur mu acaba :) Bir hayır sever el atar kim bilir ;)

• charsaf21 kullanıcısına yanıt

• Fikring kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkür ederim ama sadece LTE ve 3G arasında bir geçiş soruyorum ;) WiFi ile ilgili bir işlem olmadan.

Pardon yanlış anlamışım:)

• Banka uygulamasını veya e-devlet tarzı uygulamaları tek tıkla kullanıcı adı ve şifre doldurup açan bir kestirme yapılabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: brobiy

İstediğim uygulamaları açmak için kestirme hazırlıyorum fakat tüm uygulamalar görünmüyor. En basitinden hesap makinesi yok. Ya da wifi mouse adlı uygulama. Ne yapmam lazım
    Evet 18 kestirme gösteriyor bende i-7 bendeki belki i- max ve plus’lar daha çok gösterebilir

• Önemli futbol liglerinin puan durumu ve fikstür bilgisine kestirme oluşturdum 🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercsinano -- 25 Eylül 2018; 14:3:55 >
  • wifi ve bluetooth’u tek tıkla açıp kapatma yapılabiliyor mu?

tıklayınca aç ya da kapat diye seçenek çıkmasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.