Şimdi Ara

iOS 12 ile Kestirmeler - Shortcuts Paylaşım (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.288
Cevap
244
Favori
301.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar otomasyonda metni seslendir yapmıştım. Gayet sesli konuşuyordu fakat sesi bir anda kısılmış. Nasıl artırabilirim bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Freed0mm kullanıcısına yanıt

Bende tamamlandı yazıyor ama bir türlü indirdiği videoyu bulamıyorum. Farklı bir yere mi indiriyor yoksa bende çalışmıyor mu kestirme anlamadım.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

konustugu sırada sesi arttırın

• brownness kullanıcısına yanıt

Hocam bu kadar basitmiydi yaa :) akşam denicem teşekkürler.

• Güncel instagram ve twitter video indirme kestirmesi var mı acaba bildiğiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dextare kullanıcısına yanıt
    Instagram video indirme var ben kullanıyorum ve çok güzel. Kestirmenin adı InstaVideoDl.

• Arabamda Telefon Bluetooth ile baglaninca Spotify den sectigim Playlisti oynatsin diye bir otomasyon yapmak istedim.

Bluetooth ile yapilan Otomasyonlarda ekranda kestirmeyi onaylamaniz gerekiyor. Oysa ben telefona hic dokunmadan arabama binip arabanin Bluetooth una baglaninca direk oynatsin istedim. Bunu nasil asacagimi dusunup bir yol buldum.

Once Hey Siri acik degilse aciyorsunuz. Ardindan sesli komutla Siriye Spotify Playlistimi ( Playlist adini) oynat diyorsunuz. Bu islemden sonra Hey Siriyi tekrardan kapatabilirsiniz.

Sonra kestirmelere gidip Playlist oynat diye bir isim koyup ardindan Aksiyon ekle- Spotify yazip Playlistimi oynati seciyorsunuz. Kestirmeyi olusturup kaydediyorsunuz.

Simdi Otomasyona gidip once Arabaya Bluetoothla baglaninca Spotify uygulamasini ac diye bir otomasyon olusturup aktive ediyoruz.

Simdide bir yeni otomasyon daha olusturup Eger Spotify acilirsa- Kestirmeyi yürüt deyip burda Spotify Playlistinizin kestirmesini seciyorsunuz. Daha sonra bu otomasyonda onaylama ve bildirimi kapatip otomasyonu aktive ediyoruz.

Artik telefon arabaniza Bluetooth ile baglaninca elle kestirmeyi yurut onayi yapmadan direk spotify acip sectiginiz playlisti calmaya baslayacak. Ekrana iki bildirim gelecek ama hicbirsekilde elle onaylamaniza gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 15 Haziran 2023; 22:55:18 >

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, küçük bir adım ama sinir bozucu bir adımdı ekranda onaylama işi. otomasyonun amacı kalmıyordu. çözdüğünüz için teşekkürler

• Merhaba aracıma bindiğimde Bluetooth otomatik bağlanıyor android teyp olduğu için internete de bağlamak istedim ve otomasyon yaptım Bluetooth aracıma bağladığında kişisel erişim açılsın diye bunda sorun yok.

Yalnız araçtan çıktığımda yani Bluetooth bağlantısı Octavia’dan koptuğunda kişisel erişimi kapatmak istiyorum. Böyle bir seçenek göremiyorum. Bi yolu var mi bunun ?

iOS 12 ile Kestirmeler - Shortcuts Paylaşım

• Arkadaşlar, ileri zamanlı WhatsApp mesaj gönderme kestirmesi var mı?

• Osman_E kullanıcısına yanıt
    Araca bindiğinizde Bluetooth bağlandığında sürüş modu odağını aktif hale getirirseniz ve sonra araçtan ayrıldığınızda sürüş modu kapanacağı için sürüş modu odağı üzerinden kişisel erişim noktasını kapatma otomasyonu oluşturabilirsiniz.

iOS 12 ile Kestirmeler - Shortcuts PaylaşımiOS 12 ile Kestirmeler - Shortcuts Paylaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin1001 -- 8 Ağustos 2023; 23:48:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sahin1001 S kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam baya can sıkıcı bi durumdu çözüldü

• Selamlar, kestirmelerden vardığımda ve ayrıldığımda wifi/hücreseli kapat-aç olarak 2 adet otomasyon ekliyorum ama çalıştırmadan önce sor seçenekleri çıkmıyor, bu yüzden konumdan ayrılınca veya varınca sadece bildirim geliyor. Düzeltebileceğim bir çözüm yolu var mı?

• ru1ns R kullanıcısına yanıt

Şu otomasyonlar otomatik olarak çalıştırılamaz:

Vardığımda

Ayrıldığımda

Gitmeden Önce

E-posta

Wi-Fi

Bluetooth

• azad_van A kullanıcısına yanıt

Anladım hocam sağolun. Otomatik olarak çalışmayacaksa neden böyle bir özellik koymuş ki Apple anlaması güç...

• sahin1001 S kullanıcısına yanıt

Böyle bir şey bana da lazımdı üstad. Çok teşekkürler. iOS 12 ile Kestirmeler - Shortcuts Paylaşım 

Arabada deneyeceğim umarım sorunsuz çalışır

• IOS 17 Kestirmelerde ilaveler var arkadaşlar.

iOS 12 ile Kestirmeler - Shortcuts Paylaşımmatthew cassinelli
    All The New Actions for Shortcuts in iOS 17: Multiple Timers, Mail, Passwords, & More
    https://matthewcassinelli.com/ios-17-new-actions-shortcuts-multiple-timers-mail-passwords/
  • Pilin gerçek kapasitesini en iyi gösteren kestirme. Hem iPhone 14 Plus’da hem de iPhone SE’de denedim. Telefonun kendi uygulaması nedense belli bir sayıda defalarca şarj etmenize rağmen takılı kalıyor. Bu kestirme tam olarak doğru veriyor. Özellikle “alalı 6 ay oldu hala 100” diyen arkadaşlar bence buradan gerçek sağlığına bir baksınlar. Her şarj edildiğinde pil biraz daha yıpranır. 6 ay sonra hala 100’de kalması mümkün değildir. Bu pilin kimyasına aykırı zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.