< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende tamamlandı yazıyor ama bir türlü indirdiği videoyu bulamıyorum. Farklı bir yere mi indiriyor yoksa bende çalışmıyor mu kestirme anlamadım. |
konustugu sırada sesi arttırın |
Hocam bu kadar basitmiydi yaa :) akşam denicem teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 15 Haziran 2023; 22:55:18 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Teşekkürler, küçük bir adım ama sinir bozucu bir adımdı ekranda onaylama işi. otomasyonun amacı kalmıyordu. çözdüğünüz için teşekkürler |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin1001 -- 8 Ağustos 2023; 23:48:53 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu otomasyonlar otomatik olarak çalıştırılamaz: Vardığımda Ayrıldığımda Gitmeden Önce E-posta Mesaj Wi-Fi Bluetooth < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Anladım hocam sağolun. Otomatik olarak çalışmayacaksa neden böyle bir özellik koymuş ki Apple anlaması güç... |
Böyle bir şey bana da lazımdı üstad. Çok teşekkürler. Arabada deneyeceğim umarım sorunsuz çalışır |
IOS 17 Kestirmelerde ilaveler var arkadaşlar. All The New Actions for Shortcuts in iOS 17: Multiple Timers, Mail, Passwords, & More https://matthewcassinelli.com/ios-17-new-actions-shortcuts-multiple-timers-mail-passwords/ |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |