Bildirim
ios 13.3 e güncelledim iphone xs max batarya ömrü %99 dan % 94 e düştü yardım ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sarj cihazin nedir? -
orjinal cihazı hocam sıfırlamadan önce %99 du pil ömrü kontrol ettimquote:
Orijinalden alıntı: Cem300
Sarj cihazin nedir? -
99 dan 94 dusmesi garip ama bakin bakalim 94 de takili kalacakmi yoksa hizla dusmeye devam ediyormu ederse servise goturun. -
Hocam benimde xs max 97 den birkaç gün içinde 93 e düşmüştü. Çok takmayın kafaya o pil göstergesinin pek sağlıklı çalıştığı söylenemez. -
13.3 güncellemeyen arkadaşlar için bir uyarım var. Şarj konusunda gerçekten berbat bir sürüm her türlü zararlı çıkıyor insan ne olur güncellemeyin. -
hocam live desteğe bağlanmaya calısıyorum telefonu satacaktım yarın böyle saçmalık olmaz özellikle kontrol ettim 99 açılınca 93quote:
Orijinalden alıntı: Fulcrum299
Hocam benimde xs max 97 den birkaç gün içinde 93 e düşmüştü. Çok takmayın kafaya o pil göstergesinin pek sağlıklı çalıştığı söylenemez. -
Daha öncede baska konularda sormustum xs max icin guncellemeye degermi diye. Cogu kisi gecin dedi ama hala 12.4.1 deyim. Sanirim bu ios 13 tam adam olmayacak. -
Bir sonuç alamazsın. Pil sıcaklığa bağlı bile değişkenlik gösterebiliyor... -
Benim de ip7 13. sürüme geçtikten sonra 84 den 77'ye düşmüştü ve şuan 73. Oluk gibi şarj gidiyor. -
-
[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 21:46:51 > -
Ben de iPhone Xs kullanıyorum. Sürümüm 12.4 Dün 13.3 e geçmeyi aklımdan geçirdim. Forumu takip ettiğim için ios 13 başlı başına bir sorun. O yüzden geçmiyorum. Fakat cihaz yeni olduğu için yeni sürümlere geçmek istiyorum. Karanlık mod, ses göstergesi gibi yeni şeyleri görmek istiyoruz. Fakat sorunlardan dolayı geçemiyoruz. Eskiden böyle değildi iphone 6 cihazımla ios 8 den 12 ye kadar tüm sürümleri bugsuz sarj sorunsuz kullanıyordum. Yazılım işleri karışmaya başladı -
gerçekten inanılır gibi değil apple ile telefonda görüştüm cihazı kontrol ettiler güncellemeyle telefonun pil ömrünün %5 gitmesi normal dediler dondum kaldım dedim 4 güncelleme yapsak %20 gidecek yani dondu kaldı arkadaş yani 5 dakikalık güncellemeyle %5 pil ömrü nedir yahu saçmalığın bu kadarı -
Ne zaman güncelleme yapsam pil sağlığı hep düştü. Artık yapmıyorum. -
Merhabalar. 29 martta aldığım XS Max model telefonum geçen haftaya kadar 12.4.1 sürümünde bırakmıştım. iTunes üzerinden dfu mod ile 13.3 sürümüne güncelledim. Güncellemeden önce pil sağlığım %100 idi şuanda da aynı seviyede. Sizin iki ayda bu kadar düşüş yaşamanız tuhaf gibi. -
-
-
25 ay nerden çıktı sabah sabah uykulu yazmışım pardon 13 ay olacaktı -
Apple bu pil sağlığı saçmalığını niye çıkardı anlamıyoruz telefonu iyi de kullansan kötü de kullansan pil sağlığı düşüyor bu saçmalığı kaldırmaları lazım.
Hocam benimde xs max 97 den birkaç gün içinde 93 e düşmüştü. Çok takmayın kafaya o pil göstergesinin pek sağlıklı çalıştığı söylenemez.
|
gerçekten inanılır gibi değil apple ile telefonda görüştüm cihazı kontrol ettiler güncellemeyle telefonun pil ömrünün %5 gitmesi normal dediler dondum kaldım dedim 4 güncelleme yapsak %20 gidecek yani dondu kaldı arkadaş yani 5 dakikalık güncellemeyle %5 pil ömrü nedir yahu saçmalığın bu kadarı
|
RedManetics demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
13.3 güncellemeyen arkadaşlar için bir uyarım var. Şarj konusunda gerçekten berbat bir sürüm her türlü zararlı çıkıyor insan ne olur güncellemeyin.
|
Benzer içerikler
- iphone operatör ismi değiştirme
- tek pasaporta 2 telefon kaydetme
- bu iphone"da hücresel veriyi kullanmak için güncelleme gerekiyor
- iphone model numarası ülke kodları
- dopamine jailbreak
- jailbreak nedir
- iphone ses tanıma nedir
- airpods şeffaf mod nedir
- ios 17 alacak telefonlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X