Şimdi Ara

iOS 13 ile cihaz desteğinde radikal bir değişiklik olabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • apple verdiği güncelleme android kadar özellik getirmiyor ki zaten.12.1.2 kullanıyorum 11.4.1 farkı yok arayüz aynı.samsung geç veriyor ama her güncellemede farklı arayüz oluyor bence telefonu daha ilgi çekici yapıyor
  • Satışlar azaldı tabi bir şekilde arttırmak lazım satışları...

• Noobs Gona Wild kullanıcısına yanıt
    Ben 11 de kaldım 12 ye güncellemedim. 8 plus telefonum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7 ve üzeri cihazların tercih edilme sebebi A10 ve sonrasındaki işlemcilerin 2 den fazla çekirdekli olması olması

• Arkadaşlar merhaba . iPhone 7 Plus kullanıyorum sürüm olarak 11.3.1 de 12.1.4 e geçmemi onerirmisiniz yada nasıl geçebilirim ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yazdiklarindan belli ki iphone kullanıcısı diyilsin. ios 12 ile iphone de büyük deyisikler oldu mesela birisi kestirmeler mövzusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.3.1 ile ne yapamıyorsunuzda 12.1.4 geçmek istiyorsunuz?Cevap sadece merak ise hiç geçmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

11.3.1 ile ne yapamıyorsunuzda 12.1.4 geçmek istiyorsunuz?Cevap sadece merak ise hiç geçmeyin.
    iOS 12 ile telefon görüşmelerini telefondan yapmak zorunda değilsiniz, tableti telefon olarak da kullanabilirsiniz mesela.

Ama ben olsam A8 ve aşağısı olan bir işlemciye sahip cihazı 12'ye güncellemezdim. Sırf o yüzden iPod Touch 6'yı garantiden sıfırlatıp güncellemeyi kapattım.

A8 ve önceki işlemciler için Apple kamera ve batarya perfomansını düşürüyor bilinçli olarak. Böylece daha üst model almak zorunda bırakıyor.

O nedenle A10 ve önceki işlemciler bence iOS 13'e güncellenmemeli.
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış oldu sanırım :) güncelleme yapmak isteyen ben değilim.
  • Saçmalık. Apple kendi ayağına sıkmış olur. Hele çoğu Android üreticisi 2 yıl desteği bile çok görürken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.