|
Bildirim
Her sene yeni yazılım çıkması tüketim çılgınlığından başka birşey değil. Arkadaş zaten her yeni iOS çıktığında düzene girinceye kadar 6 ay geçiyor. 6 ay sonra hop yenisi geliyor.
Yani çok önemli bir yenilik ya da iyileştirme olmadığı sürece bu kadar curcunaya gerek yok. Çıkartırsın arada bir patch niteliğinde olur biter. Yıllardır yeni yazılım çıktığını telefon haber vermese ne arayıp baktığım var ne de bir eksikliğini hissediyorum. Stabil bir sürüm yapın geçin işte be... |
Sanki diğer telefon üreticileri güncelleme veriyormuş gibi konuşmuşsun. Bu söylediğin şeyim aynısını Apple hariç tüm üreticiler yapıyor. Adamlar 5 sene öyle ya da böyle güncelleme verdiler iphone 4 e. En iyi Android üreticisi bile 2 büyük güncelleme veriyor maksimum.
|
Saçmalık. 6s ile 7 arasında plus modelleri hariç ne fark var ki? Bellek tipleri, miktarları tamamen aynı.
|
Steve jobsun askerleri ağlamaya başlar şimdi
Neyse, iphone se kullanıcısı olarak ios 12ye geçtiğime pişmanım. 13e zaten güncellemeyecektim. Umrumda değil yani |
Bir iPhone 7 kullanıcısı olarak söylüyorum, bence bu kadar cihazın aynı anda güncelleme almaması kötü olur. Günümüze kadar aynı işlemciyi kullanan iOS cihazların desteği aynı anda kesilmişti. 5S için yolun sonunun gözükmesi normal ama 6 için bir güncelleme daha olmalı. 6S ve 6S Plus modellerini saymıyorum bile, eğer güncelleme desteği kesilirse, iPhone 4S bile daha uzun süre güncelleme almış bir cihaz olarak kalacak. Bence en büyük artı yönlerinden birini kaybetmiş olur.
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 2 Şubat 2019; 13:4:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 2 Şubat 2019; 20:43:41 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|