< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayfilita -- 24 Mart 2020; 14:55:12 > |
İos 13 wifi problemi
-
-
Benim iPhone 7'de bu sorunu yaşamaya başladım. iOS 13.7 yüklü. Son 1 haftadır devam ediyor.
Daha önce de değişik anormallikler yaşıyordum. Zamanla olarak da hep yeni iOS sürümleri çıkınca ortaya çıkıyorlar. En akılda kalanı pil kapasitesi! Yeni iOS çıkınca eski sürümlü cihazlarımda pil kapasitesi düşüveriyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BessonnitsaBenim iPhone 7'de bu sorunu yaşamaya başladım. iOS 13.7 yüklü. Son 1 haftadır devam ediyor.
Daha önce de değişik anormallikler yaşıyordum. Zamanla olarak da hep yeni iOS sürümleri çıkınca ortaya çıkıyorlar. En akılda kalanı pil kapasitesi! Yeni iOS çıkınca eski sürümlü cihazlarımda pil kapasitesi düşüveriyor.
sorunu çözdüm hocam modem kaynaklıydı eski bir modemim vardı keenetic omni dsl aldım ucuzdu şuan aşırı memnunum hiç sıkıntı çıkartmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayfilita -- 27 Aralık 2020; 22:5:10 > -
Sorunun çözülmesine sevindim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BessonnitsaSorunun çözülmesine sevindim.
teşekkür ederim hocam
Benzer içerikler
- swap cihaz nedir
- iphone 6 kamera ters çevirme kapatma
- yenilenmiş telefon kullanıcı yorumları
- apple değişim belgesi
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch 7 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
- en iyi telefon kılıfı markaları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X