|
Bildirim
Var, siz bilmiyorsunuz... Kişiyi düzenle seçince zil sesi seçeceğim var...
|
Samsung S10+ kullanıyorum, iPhone XS Max rakibi telefon. Ekrandan parmak izi okuma maske varken o kadar işime yarıyor ki... Apple 12 serisini pandemi varken çıkarttı. İnsanları düşünüyor olsaydı parmak izi eklerdi ama 13 serisine sakladı. Amaç para kazanmak...
|
Yıllardır var.
|
Aynı durumdan muzdaribim hocam. Normalde Face ID büyük kolaylık ama günün 10 saati yüzümde maske olunca resmen işkence oluyor. iPhone 5 kullanır gibi her seferinde ekran parolası girmekten ciğerim soldu.
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 26 Nisan 2021; 23:55:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 27 Nisan 2021; 04:54:00 > |
|
|
|
Parmak izi yoksa artık güncellemem kalsın böyle |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 27 Nisan 2021; 16:39:32 > |
Yahu insanları tanımadan etmeden bir mesajına bakarak ithamda bulunmak saçmalığını ne zaman bırakacaksınız? Okuduğunuzu bile anlayamıyorsunuz gelmiş burada yorum yapıyorsunuz. Ben sadece şu anda kullandığım modeli söyledim. x firmasının seneler önce çıkarttığı özelliği pandemi zamanında gerekli olmasına rağmen koymadan telefon çıkartan a firmasını eleştirdim. Fanboyluk ile ne alakası var? Cümlemde Samsung kullanıcısını düşünüyor bakın Apple düşünmüyor mu dedim? Bir de uzun uzun açıklama yapmışsınız :D Okuduğunuzu anlamayı öğrendiğinizde forumda insanlara yanıt vermenizi tavsiye ediyorum... |
sanki ios 15 i yayınlamış gibi veriyorlar şu haberi |
|
|