Şimdi Ara

iOS 14'ün hangi cihazlara geleceği ortaya çıktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
7.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski iphone'a güncelleme gelse bile büyük bir yenilik getirmiyor hatta batarya performans yavaşlıyor. Yeni 5Gli ve iyi ekranlı başka bir telefon alıp yıllarca kullanırım daha iyi

• 3.5 senedir 7 plus kullanıyorum. İlk sürümünden son sürümüne kadar dikkatle inceledim ve asla güncellemeyle yavaşladığını görmedim. İlk günkü hızından bir şey kaybetmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 27 Ocak 2020; 21:2:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LukeSkywalker24 L kullanıcısına yanıt
    Doğru, haberin kaynağında belirtilmiş zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zunerall kullanıcısına yanıt
    sana ne sheeple insanlara nereye yazıp yazmayacağına karışamazsın... sana ne? kastırmaya başlayınca ağlarsın artık...
  • ufak atta civcivler yesin sallanır ama bu kadar sallanmaz ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Altına imzamı atarım hocam. Gisele’de ne hatun ama.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam.

Gisele dediğiniz şu model mi?

iOS 14'ün hangi cihazlara geleceği ortaya çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Rockies

apple hala güncelleme veriyo diye övünenler var şaka gibi. iphone 7 plus kullanıyorum keşke vermeseydi güncelleme 2 yıldır ios 11 buglarını kapatamadı hele ios 12 ile telefon ölmüş eşeğe döndü kilit tuşuna basınca tepki vermemeler, ara sıra uygulamalarda takılmalar ve bunlar donanımsal değil çevremdeki insanlarda da benzer problemler var. size söyliyim olcağı ios 14 güncellemesinde de hata düzeltmeleri yaptık bugları kapattık bide bikaç küçük şey ekledik dicekler. ios 7den beri değişmeyen arayüzden bahsetmiyorum bile artık mide bulandırmaya başladı 2013ten beri aynı arayüz. aynı şeyi samsung yapsa demediğiniz kalmaz adamlar en azından touchwiz'deki hataları düzeltip yeniden tasarladılar one ui'yi ortaya çıkardılar ama apple'da nerde bu vizyon ama doğru güncelleme veriyo yhaaa;D
    Sorun sizde olmalı hocam.

iPhone 11'e geçmeden iPhone 7 kullandım ve telefonda performans sorunu hiç yaşamadım.
    iOS 11'in oldukça buglu olması konusunda haklısınız ama o buglar yamalandı ve performansı her zaman iyi olmuştur.

• Erasmus78 kullanıcısına yanıt
    2021 Eylül tarihine değil 2020!eylül tarihine kadar güncel kalacaklardır. Bu da demek oluyor ki tam 5 yıl destek almış olacaklar.

• Ben arkada hiç uygulama kapatmam. Hiç kasılma bug olmuyor. Hatta geçen üşenmedim saydım 98 uygulama vardı.

• Erasmus78 kullanıcısına yanıt
    Honor play aldım. 2019 başında ve gencelleme alamıyorum. 1 tane bile. Ben böyle Androidin ...

• Yine hantallaşacaksa sistem gelmesin daha iyi . İphone 7 kullanıcısıyım bu arada , apple ios 11 de batırdığı sistemi ios 12 de toparlayabilmişti zar zor . İyi güzel kullanıyordum takiii ios 13 e kadar , bi telefon bu kadar kı saçma buglar la dolar. Ara sıra giren kasmalar , kilit ekranında takılması gibi saçma sapan buglar var . Bu konuda ki isheep arkadaşlara inanmamanızı rica ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı cihazı kullanıyoruz ve bende zerre kadar sorun yok.
    İsteyene de gözünün önünde ispatlarım.
    Kimseye yalanım yada hiçbir markanın fanatikliğinde de değilim.
    Sizin telefonunuzda kesin bir sorun var.

• Güzel haber. Çok şükür arama bildirim olarak geliyor. Oyunlarda özellikle arama geldimi çok can sıkıcı oluyordu.
  • Mini 3'ü elemeleri iyi olmamış
  • 6S’e gelirse kesinlikle efsane olur hele SE’ye üf üf tadından yenmez. Halihazırda 2. telefonum 6S sevindim valla doğruysa.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.