Şimdi Ara

iOS 14'ün hangi cihazlara geleceği ortaya çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
7.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun kasılma olayı, bug olayı bence kullanıcı ile alakalı. Yorumlar onu gösteriyor ki doğru da yani bazılarına bakıyorum telefon kullanırken insanın telefon kullanası gelmiyor. Açmış arkada 550 tane uygulama sonra niye böyle şöyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9F331545 -- 27 Ocak 2020; 13:37:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammetyildirim77

2015 te çıkan cihaz nasıl 6 yıl oluyor.
    Matematik bilimi öyle söylüyor.

iOS 14 alan cihaz 2021 Eylül veya Ekim'de çıkacak olan iOS 15 güncellemesine kadar güncel kalacak demektir. iOS 15 in 25 Eylük 2021 de tanıtıldığını ve iPhone 6S in bu güncellemeyi almadığını farz edersek; Tam 6 yıl bu cihaz güncel kalmış demektir.
    HESAPLAMA.NET
    İki Tarih Arasındaki Gün Sayısını Hesaplama - HESAPLAMA.NET
    https://iki-tarih-arasindaki-gun-sayisini.hesaplama.net/hesaplama.do

• quote:

Orijinalden alıntı: Rockies

apple hala güncelleme veriyo diye övünenler var şaka gibi. iphone 7 plus kullanıyorum keşke vermeseydi güncelleme 2 yıldır ios 11 buglarını kapatamadı hele ios 12 ile telefon ölmüş eşeğe döndü kilit tuşuna basınca tepki vermemeler, ara sıra uygulamalarda takılmalar ve bunlar donanımsal değil çevremdeki insanlarda da benzer problemler var. size söyliyim olcağı ios 14 güncellemesinde de hata düzeltmeleri yaptık bugları kapattık bide bikaç küçük şey ekledik dicekler. ios 7den beri değişmeyen arayüzden bahsetmiyorum bile artık mide bulandırmaya başladı 2013ten beri aynı arayüz. aynı şeyi samsung yapsa demediğiniz kalmaz adamlar en azından touchwiz'deki hataları düzeltip yeniden tasarladılar one ui'yi ortaya çıkardılar ama apple'da nerde bu vizyon ama doğru güncelleme veriyo yhaaa;D
    Kusura bakma yazdıklarının tek kelimesine dahi inanmıyorum. iOS 12’de 6s bile yağ akıyordu bunu bizzat kullanan biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim. iOS 13 bile kusursuz çalışmakta iken 7 Plus’ta böyle bir sorun olması imkansız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tarih belli mi?
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    ios'un şu akıcılık konusundaki mükemmelliği , android ekosistemine 2-3 sene öncesine kadar anca gelebildi. Adamların yazılım konusundaki başarısı göz ardı edilemez.
  • Güncellemeden önce internette karşılaştırma videolarına bakıyorum. Hala ios 10.3.3 kullanıyorum pil yüzünden. Diyorum hadi pil önemli değil güzel bir özellik varsa geçeyim. Geçen kuzenimin telefonunu inceledim ios 13 yüklü iphone 7 + . Eklenen özellikler Süreyya hanımın mükemmel değişimi gibi. Apple yeni emoji ekledi diye güncelleme mi oluyor anlamış değilim. Iphone 7 yi googledan uzak durmak ve boyutları yüzünden kullanıyorum yoksa tercih etmezdim. Bazı Apple funboyları yapılan yorımlara sinirleniyor beğenmiyorsanız kullanmayın vs diye. İstemiyorsanız siz de okumayın yorumları. Milletin fikrinden size ne . Son söz olarak Fck yo çürük elma demek istiyorum ❌🍏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asparagas kopyala yapıştır haberler başladı. Keşke önce okusaydınız.
    “ These lists should be taken with a grain of salt, as iPhonesoft hasn't been known for accurately predicting device compatibility. In 2019, they had suggested that the iPhone SE would not support the switch to iOS 13.”

Kısaca bir deli taş attı şimdi 40 akıllı çıkaramaz. Ben de sallasam onu da haber yaparlar gibi geliyor. Mecbur olmadıkça güncellememeyi tercih ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Eğer Pil sağlığı %85 altına düşmüşse olabilir. Hele %50-60 civarında indi ise o cihazın çalışıyor olması mucize olabilir. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 27 Ocak 2020; 14:22:35 >
  • Güncelleme sayısıyla güncel kalma süresi aynı kavramlar değil. 5s’ten örnek verelim. 5s 7 sürümüyle çıktı. Bu stock sürümdür güncelleme değildir. Üzerine 8-9-10-11-12 aldı. Yani 5 kez güncelleme aldı. Güncel kalma süresi ise cihazın çıkış tarihinden itibaren almadığı sürümün çıkış tarihine göre hesaplanır. 5s 2013 çıkışlı. Almadığı sürüm ise 13. 13 ise 2019’da çıktı. Dolayısıyla 5s 13 sürümü çıkana kadar güncel kalmış mıdır? Evet. Yani 2013’ten 2019’a kadar güncelleme almıştır. 2013’te çıkan cihaz 2019’a kadar güncelleme aldığı için 6 yıl güncelleme desteği almıştır diyebiliriz.

• classf2re kullanıcısına yanıt
    Mevzu yeni gelen özellikler, emojiler ıvırlar zıvırlar değil. Mevzu güvenlik. Bu cihazlardan hepimiz banka işlemleri yapıyoruz. O yüzden cihazların güncel olması hayati derecede önemli. Kim takar karanlık modu, emojiyi, ıvırı zıvırı? Google güvenlik güncellemelerini keyif olsun diye ayırmadı ana sürüm Android güncellemesinden. Baktı ki firmalar ana sürüm güncelleme vermiyor, işletim sistemimin adı güvenlik açıkları nedeni ile kötüye çıkacak; bari güvenlik güncellemelerini arayüzden bağımsız Play Store üzerinden vereyim de en azından vatandaş güvenli cihaz kullansın diye yaptı bu işlemi.
  • Güzel

• Ne kadar güncelledikçe telefonlar o kadar yavaşlıyor, takılıyor. Birde geçmişte çalışan uygulamar eski sürümlere hizmet vermeyi kesmeleri daha da sinir bozucu.

• Helal olsun 5-6 senelik telefona güncelleme getirecekler.

• Vay be iphone 6 bile var listede. Apple in bu ozelligini takdir etmemek elde degil. 6 yillik telefon güncelleme alacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: StackOverflow

Vay be iphone 6 bile var listede. Apple in bu ozelligini takdir etmemek elde degil. 6 yillik telefon güncelleme alacak.
    İpad 6 var

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Neden Apple sorusuna bir güzel yanıt daha...
    Kalite+güvenlik+stabilite+müşteri memnuniyeti+güncelleme desteği+prestij= iPhone

• quote:

Orijinalden alıntı: Rockies

ya 6s çıkalı 6 yıl olmadı sallarken tutarlı salla bari hesaplamanda mı yok
    Yanlış gibi görünse de doğru hesaplama. 6s’ler ios 9 ile geldi ve ios 14’e kadar sayarsak 5 güncelleme eder. 5.güncellemeyi(ios14) de son güne kadar alacağı için tam 6.yılında desteği bitmiş oluyor. İos 14’ü alıp sonraki minor güncellemeleri almasaydı dediğiniz doğruydu

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Android tarafındaki firmalar Apple'a nazaran çok amatör kalıyorlar. Zaten firmaların ülkemizdeki servis kalitesi de rezil durumda. Sırf bu ve yazılım desteği bile Apple almak için bence yeterli sebepler. Samsung'un servisinde telefonun kaybolduğundan tut, tertemiz ürünü çizik içinde teslim etmelerine kadar bir dünya mevzu dönüyor.

Teknik özelliklerine bakarsanız Apple çok geride kalan bir firma gibi gözükür ancak kullanmaya başlayınca teknik verilerin sayılardan ibaret ilizyon olduğunu rahatlıkla anlıyorsunuz. Zaten önemli olan şey az donanımla çok şey sağlamak. Bu konuda da Apple çok başarılı. 6S dediğiniz telefon bile 2015 yılında çıkmasına rağmen 2020 yılında gayet iyi bir performans sunuyor. Keza iPhone 7 ve 7 Plus kullananlar da telefonlarından son derece memnun. 8 Plus kullanıcısı olarak ben de çok memnunum. Daha üst cihazların çok daha uzun ömürlü olduğuna inanıyorum ancak elimdeki telefondan çok da fazlasını gündelik hayatta yaşatmayacaktır.

Android firmaların en az 24 ay telefonlara yazılımsal destek vermesi lazım. Google bile kendi cihazlarına 18 ay verirken gerisi size kalmış artık. Bu zamanda telefona 6,000 TL dolaylarında para verip ertesi sene güncelleme beklemek istemem. Yeri geliyor telefonla bankacılık işlemleri vs. bir çok iş yapıyoruz. Telefonlar artık güvenlik anlamında daha kritik seviyedeki ürünler konumuna geldi.

Alıntıları Göster
    Altına imzamı atarım hocam. Gisele’de ne hatun ama.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.