Şimdi Ara

iOS 14'ün hangi cihazlara geleceği ortaya çıktı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
7.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha kendi dilini okuyup yazmaktan acizsin. İmla kurallarından bihaber velet seni. Türkçe öğretmenini derslerinde pür dikkat dinle.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme desteği olarak Apple inanılmaz gerçekten. Ölüyor dediğimiz cihazlar bile hala güncelleme alabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockies

apple hala güncelleme veriyo diye övünenler var şaka gibi. iphone 7 plus kullanıyorum keşke vermeseydi güncelleme 2 yıldır ios 11 buglarını kapatamadı hele ios 12 ile telefon ölmüş eşeğe döndü kilit tuşuna basınca tepki vermemeler, ara sıra uygulamalarda takılmalar ve bunlar donanımsal değil çevremdeki insanlarda da benzer problemler var. size söyliyim olcağı ios 14 güncellemesinde de hata düzeltmeleri yaptık bugları kapattık bide bikaç küçük şey ekledik dicekler. ios 7den beri değişmeyen arayüzden bahsetmiyorum bile artık mide bulandırmaya başladı 2013ten beri aynı arayüz. aynı şeyi samsung yapsa demediğiniz kalmaz adamlar en azından touchwiz'deki hataları düzeltip yeniden tasarladılar one ui'yi ortaya çıkardılar ama apple'da nerde bu vizyon ama doğru güncelleme veriyo yhaaa;D
    6S kullanıyorum zerre sorun yok 4 yıl önce aldığımdan daha hızlı ve stabil. Düpedüz iftira yaptığın.

• dedi sheeple bebesi daha konuşamıyorda yazık ona...
  • İphone 6 plustan samsung note 8 e gectim

Tek kelime sole diyim en iyi android eline su dokemez iosun maddi durumum iyi olmasina ragmen iphone okadar parada vermek istemiyorum bole bir paradoks iste benimkisi

• 6s kullanıcısı olarak ilk aldığım günden beri yani 3 yıldır ne güncelleme veya yeni bir ios sürümü çıktıysa güncelledim. Mutlaka hatalar eksikler oluyor ama kısa sürede kapatılıyor. Şuan 13.3.1 kullanıyorum maşallah telefonda hiçbir sorun yok. Sadece oyun çok oynandığı için pil hızlı gitmeye başladı. Pil değişim maliyeti eklesen ortalama en az 2 yıl daha götürür telefonum.

İşyerinin verdiği android var, 2018 sonunda almıştım, bir kere android sürümü, 2 kez de ufak güvenlik güncellemesi aldı. Android 9 olarak kullanıyorum, 10 sürümü çıkalı ne kadar oldu halen ne zaman alacak veya alıp almayacağı bile belli değil. Bir sonraki telefonum yine iphone olacak imkanlar el verirse.
  • S8 e güncelleme getirmeyen androdçiler ne düşünüyor bu konuda acaba
  • Android telefonu pert olana kadar güncelleme isteyenlerin tek adresi XDA

• ios düşmanları hemen konuya saldırmış

• Bence hiç düşünmeden gidip s20 alıp 2 yıl sonra güncelleme gelmiyorr diye aglamanıda görmek isderiz 😂

• 2016 da iOS a geçtim sadece arada huawei marka android telefon kullanımım oldu 4 5 ay . Gerçekten ios un eline su bile dökemez android.Telefon güncelleme desteği bir yana android gibi saçma sapan takılmalara veya adamı çileden çıkaran buglara girmiyor en azından.

• Vay arkadas 6S hala guncelleme aliyor. 6S ile cikan Samsung S6 son destegini birkac yil once almisti sanirim Android 7 de kaldi

• 6s e gelirse, Air 2 yede gelmeli. Güç olarak aynılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim kullandıgımız androidler.keşke birşey yapsa artık
  • mini 4'e gelsin ya , niye gelmiyor.
  • iPhone 6s kullanıyorum son sürümü kullanıyorum. Kesinlikle takılma yavaşlama yok ve batarya ömrüde iyi. İyi ki iPhone la tanışmışım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.