Şimdi Ara

iOS 15 ve e-Sim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    En son kullandığımda o zaman ki iOS sürümünde böyle bir seçenek yoktu sanki, sizin senaryoya göre fiziki sim tr hattı e sim yabancı bir hat olursa yabancı hat üzerinden fiziki simi tamamen gsm şebekesine kapatıp esimin datasi ile vowifi kullanabilir miyiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    evet kullanılıyor, şu an bende iki farklı TR operatörü var biri çekmediği zaman da diğer hattın interneti üzerinden şebeke sağlıyor. Arama esnasında da aynı şekilde. Örneğin VoWiFi aktif olduğunda Vodafone Wi-Fi yazıyor diğer hattın interneti üzerinden olduğunda Vodafone Hücresel Veri yazıyor.

• kadir1003 kullanıcısına yanıt
    Demek istediğim yurt dışında roaming e düşmemesi için fiziki simi uçak moduna alma gibi bir şey yapılıp oluyor muydu, sizin mesajdan sonra çok kurcaladım, iki simi ayrı uçak moduna alma yok ancak Online işlemlerden roamingi kapayınca dediğiniz gibi oldu, efsane bir çözüm oldu bu bence, artık roaming ücreti ödeme derdi tamamen bitti, teşekkürler…

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam evet sistem olarak uçak moduna almaya gerek yok, dediğiniz gibi ayrı ayrı uçak moduna alınmıyor zaten 👍🏻 bir hattın hücresel verisi ile diğer hat şebeke alabiliyor sistem olarak, vowifi vohücresel oldu :)

• Turkcell e sim'e geçişte imessage ve facetime aktif olmuyordu. Birkaç saat uğraştıktan sonra telefonu son bir kez açıp kapattım ve bir defa daha denedim. E sim'e geçişten sonra aktifleşme süresi 2-3 saati bulmuş oldu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.