Arkadaşlar herkese selamlar, iPhone ve e-Sim kullananlar için küçük bir bilgilendirme yapmak istedim. Aynı cihaz üzerinden e-Sim profilimi sildim (Bilerek) sonra cihazı sıfırladım, sonra e-Sim'i aynı barkoddan okutarak tekrar yükledim. iTunes üzerinden güncelleme işlemini yaptım. Diğer operatörleri bilemem fakat (Aynı cihaz olduğu için diye düşünüyorum) Turkcell e-Sim kartların barkodları sanırım tek kullanımlık değil. Yine de aynı cihaz olduğunun altını çizmek isterim. Farklı cihaza geçince barkod çalışmayabilir. |
iOS 15 ve e-Sim
-
-
Merhaba, ben Vodafone eSIM kullanıyorum ve bugün yeni bir cihaza geçiş yaptım. Doğal olarak eSIM'i hiçbir şekilde aktaramıyorum.
Bu haftasonu bir Vodafone bayisine gideceğim, ne yapılması gerektiğini bilen arkadaşlar varsa bilgi verirse süper olur. Beni dolandırmasınlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
vodafone e sim tek kullanımlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ne yapmam gerek? Eski cihazdan eSIM profilini silip, tekrar Vodafone'a gidip para karşılığı karekod mu almam gerekli?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 1 Ekim 2021; 20:39:5 >
ben tekrar vodafone gidip normal sim kart aldım, para almadılar çünkü durumu anlattım ,31 tl verip e sim almıştım denemek için sildim,tekrar yüklemek istedim e simi ama yükleyemedim diye söyledim
Türk Telekom hariç online olarak barkod üretme yok, bende VF ve TT e-sim kullanıyorum henüz profil yenilemedim ancak sanırım her defasında yeni barkod alınması gerekiyor. Bayilerde bile bilgi eksikliği çok var.
-
Yarın bir Vodafone bayisine gidicem yeni barkod için. Bunun için ücret ödemem gerekicek mi acaba? Sanırım mağazanın insiyatifine kaldım.
Bence de bayinin insiyatifine kaldı hocam ücret isterlerse de şaşırmamak lazım
vodafone ve tt tek kullanimlik e sim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Ankara genelinde" ne yazık ki Vodafone e-Sim bulamadığım için ikinci hattımı Turkcell'e taşıdım. Başlıkta belirttiğim üzere "cihazı değiştirmeden" sadece format attığım için çalışıyor diye düşünüyorum. (Turkcell için) Vodafone'un ciddi anlamda altyapı yenilenmesine ihtiyacı var. Çok çok problemli. (Baz istasyonundan bahsetmiyorum.)
-
Hocam mevcuttaki eSIM'im için tekrardan karekod çıkaramama ihtimalleri var mı?
Böyle bir şey varsa skandal çünkü fiziksel SIM'im Turkcell, Vodafone bana fiziksel SIM verirse onu kullanamam :( İlla karekod almam lazım.
Eğer böyle bir durum olursa cayma bedeli ödeyip çıkarım Vodafone'dan sonrasınıda artık THH ile halletmeye çalışırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 2 Ekim 2021; 23:7:32 >
Mevcuttaki hattınızın bir önemi yok, fiziki de olsa e-Sim de olsa yeni bir sim gibi e-Sim oluştururlar.
Bence aynı cihaz olmasının bir önemi yoktur hocam, TT de sadece imei eşleştirilmesi yapılarak profil oluşturuluyor.
Yedek e-sim alamadım, bulamadım ve hattımı taşıdım. Yaklaşık 15 gün neredeyse gitmediğim ana ve küçük bayi kalmadı diyebilirim. "Yeni hat alırsanız var fakat mevcut hatta e-sim veremiyoruz" cümlesini sözleşmiş gibi tüm bayilerden duydum. Ve "e-sim merkezden talep ediyoruz fakat 3 aydır göndermediler" cümlesini de çok duydum. Hala öyle mi bilemiyorum. Yaklaşık 1 ay oluyor bunlar başıma geleli. Umarım aradığınızı bulursunuz.
-
Aynı hattı başka bir cihazda deneme şansım olmadı. Yorum yapamam. Fakat dediğim gibi format atarken iPhone için söylüyorum profili sileyim mi diye sordu ve sil dememe rağmen tekrar kullanabildim.
-
Ben de turkcell e-sim kullandım 3 veya 4 kez izin veriyor barkodu okumaya ben tekra fiziksel sime geçtim
Hocam merhaba, bugün eSim alabildim şubeden. Tekrar aldığım için 50 TL aldılar.
1.5 haftada bir şubelere geliyormuş eSim stoğu, mağazanın telefonunu alıp ara ara sorgulayabilirsiniz dediler.
Benim aradığım zamanda 8 bayiyi aradım ama gelmediğini söylemişlerdi. Gerçi artık numaramı taşıdım tekrar geri döneceğimi de sanmıyorum. Sizin adınıza sevindim, güle güle kullanın.
-
İphone cihazımda iki tane turkcell hat kullanıyorum. Biri e sim. Arama geldiginde ve yaptığımda internet kesiliyor. Bir çözümü var mıdır bunun?
Benzer içerikler
- e-sim kaç saate aktif olur
- mutlu mega 70
- turkcell hızlı giriş şifresi gelmiyor
- 0536 hangi hat
- turkcell hat devir ücreti
- türk telekom internet çekmiyor
- turkcell akıllı fatura nedir
- wifi araması nedir
- ağda kayıtlı değil ne demek
- gizli numaradan arama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X