Şimdi Ara

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.439
Cevap
181
Favori
774.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Always on display oluyor mu şu an ki beta da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cnytkyz C kullanıcısına yanıt

O varsa bile satış taktiği ile birlikte iPhone 14 ile gelecek, Şu an için yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 7 Haziran 2022; 6:16:6 >
  • WatchteR kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle.

iOS 15in son sürümüne geçip orda kalıcam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Sahne Yöneticisi özelliği (stage manager) sadece iPad Air (5. nesil), 12.9 ing iPad Pro (5. nesil) ve 11 ing iPad Pro'da (3. nesil) kullanilabilir denmiş. Yani A15 işlemci dahi desteklenmiyor sadece M1 çipli Ipadlere gelecek. Bu kötü oldu işte.

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

• Riverside. kullanıcısına yanıt

Aynen hocam maceraya gerek yok.

• Pil %20 kaldığında kabak gibi ortaya cikan uyari hala duruyor degil mi? Apple da bos bos kilit ekranini cilalayip dursun.

Yahu film izliyorum oyun oynuyorum pat karsima %20 kaldi uyarisi geliyor. Ustten airpods baglandi tarzinda uyariyi ver kaybol bunu yapmak bu kadar mi zor?

• ios 16 ile beraber depolama alanı kullanımım 8gb azaldı. İşletim sistemini hafifletmişler sanırım.

İos 15 betaları bile 5.5gb gelirken ios 16 betası 2.9gb geldi. Kurulum sonrası depolama kullanımım 8gb azaldı.

• SallamaDayı S kullanıcısına yanıt
    Apple ,kullanıcılarını bu şekilde M1 çipsetli iPad modellerine yönlendirmeye çalışıyor …

Donanım ve iişlemci sebebli bir durum olduğunu düşünmüyorum ..

• Mail ve Safari icin Widget gelmismi?

• Klavyeye jailde yaptığımız titreşim gelmiş oh beeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehspeed -- 7 Haziran 2022; 2:26:45 >
  • Apple iPadOS 15 sürümde kullanıcıları üzdü .15 sürümde resmen üvey evlat muhameliesi yaşadı .iPadOS 16 üzerinde ciddi geliştirmeler yapılmış ..

• o kasıtlı ama hocam. telefonun %20 şarjın altında kullanılmaması gerekiyor (batarya ömrüne ciddi zarar veriyor), bu yüzden kullanıcıyı nispeten daha ciddi bir şekilde uyarmak için o tarz bir bildirim çıkıyor.

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    iPadOS 15 kullanan büyük bir kitleye de iPadOS 16’da bir şey vermeyerek yine üzdü hocam. Samsung’un orta segmentteki kıytırık işlemcili tabletlerinde çalışan DeX modunun benzeri için M1’i şart koşması aşırı anlamsız.

• Beyler bankacilik uygulamalari ve binance sorunsuz calisiyor mu?

• gopgop kullanıcısına yanıt
    Hocam banka uygulamalari calisiyor mu birde binance, Acikcasi calismayan sorun cikaran bir uygulama var mi?

• Cem300 kullanıcısına yanıt
    Binance hakkında bilgim yok ama bankacılık çalışıyor şu anda

• https://www.youtube.com/watch?v=vBJLjXcyukY&feature=youtu.be

• SallamaDayı S kullanıcısına yanıt
    Saçmalık gerçekten. A12Z olan işlemciyi kullanıyorum 6gb ram var. A14 olan Air modelde var ikisine de gelmemiş. Bu cihazlar bu işlemi yapamaz mı ?

• Cem300 kullanıcısına yanıt

suana kadar calismayan bir uygulamaya denk gelmedim teb akbank ve binance sık kullandigim banka uygulamalari

• Sanırsam kilit ekranına hava durumu animasyonları gelmiş, bunu 2013'te çıkan LG G2'de kullanıyordum adamlar daha yeni getirmiş. Açıkçası iOS 14 ve 15 (15 daha çok), Apple'ın yazılım stabilitesinde Xiaomi'nin bile gerisine düştüğü sürümler benim için. Yeni özellikleri çok takmıyorum ama en azından şu beklemede tüketilen pil gibi şeylere bir çözüm getirsinler. Şu an Android'den daha beter halde 13'ümde beklemede şarj tüketimi. A12Z'li iPad Pro'mu daha geçen hafta sattım, sonra iOS 16 söylentilerini görünce pişman oldum. Hiç de söylentilerdeki gibi çıkmadı, aksine A12Z gibi güçlü bir işlemciyi bile önemli bir özellikten mahrum bırakmışlar. Apple bu şekilde giderse Android'e çok adam kaptırır. 16 çıkınca yüklemeyi düşünüyorum, eğer birkaç güncellemeden sonra beklediğim performansı alamazsam Apple defteri komple kapanır. Naçizane görüşüm, 1.5 yıldır kullandığım Xiaomi Mi 10T'nin verdiği deneyim bile iPhone 13'ten daha iyi şu an (benim kullanımım ile). Acilen düzeltilmesi gerek bazı şeylerin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.