Şimdi Ara

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.439
Cevap
181
Favori
774.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 betada şimdilik bir sorun görmedim dün akşamdan beri kullanıyorum. Bankacılık uygulamalarını da teker teker denedim bir sıkıntı yok gibi. Hatta biraz daha akıcı geldi yazılım nedense.

Edit:
    Bazı yerlerde İngilizce yazılar bulunuyor :) daha tam oturmamış. İlk betaya göre normal bu tarz şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone1912 -- 7 Haziran 2022; 10:44:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çeviriye Türkçe yine eklenmemiş

• İphone 11 de şarj su gibi gitmeye başladı

• oguzhan297 kullanıcısına yanıt
    iOS 16 mi ?

• Sonklavyebükücü kullanıcısına yanıt

Ben de yakın zamanda mi10tye gecmeyi düşünüyorum donanım olarak fiyatına ve güncel fiyatlara göre iyi duruyor acaba ips ekran ne kadar etkiliyor deneyimi bilgi verebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    iOS 15 stock sürümden ,16 betaya geçiş yaptınız .Beta sürecinde,hız şekilde şarj bitme ,ısınma ve bir kısım uygulamalarda ana ekrana atma ,şebeke ve mobil internet problemleri gibi durumlar yaşanmasi olağan şeylerdir …

Beta 1, melez bir giriş sürümüdür…

Betalar ilerledikçe agrasif şekilde stabilite kayıpları yaşanacaktır .Özellikle beta 4 de aşırı seviyelere gelecektir…

Beta 4 de yeni eklenecek A16 Bionic işlemci ve prototip yeni iPhone katılacak.Apple , beta 7 kadar en üst seviye donanımı zorlayacak.Sonrasında genel seri için beta sürecine dönecek ve stock sürüm öncesi RC ile tamamlamyı planlıyor.Her yıl buşekide beta takvimini sürecini tamamlıyor …

Günlük kullanımda beta kullanmak risklidir ve sorunlar yaratıp günlük ihtiyaçlarınızı karşılamayacak davranışlar sergileyecektir…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 7 Haziran 2022; 12:59:10 >
  • ios 16 beta 1'de çeviri uygulamasında Türkçe var mı? İos içinde sağ tıklayıp çevir deyince Türkçe çeviri yapıyor mu?

• blueDr B kullanıcısına yanıt

Ondan ümidi kesin. Gelirse bir gün süpriz olur sadece.

• İPhone 7'nin fişinin çekildiği kesin mi arkadaşlar? Geçen yıl 6S' için de aynı şeyi demişlerdi. İPod touch 7'ye gelip bunlara gelmemesi çok saçma olmuş.

• iOS16 ilk betasini yükledim. Kilit ekranindaki hava durumu veya diger sembollerin kücüklügündende anlasilacagi üzere yeni iPhoneda Always On ekrani olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 7 Haziran 2022; 13:35:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepix

iOS 16 mi ?
    Aynen ios 16 daydım şimdi geri 15 e döndüm ilk beta sonuçta normal hatalar

• vurucumuhammet V kullanıcısına yanıt

Konuyu dağıtmamak adına pm atacaktım ama başka düşünen arkadaşlar varsa diye buraya yazayım ilk yorumumu. Öncelikle Türkiye garantili düşünüyorsanız kesinlikle almayın, S20 FE daha yerinde bir seçim olur. Ama sorunuza cevap verecek olursam harika bir IPS ekranı var, genel olarak hiçbir konuda bana sorun yaşatmadı. Isınma hiç yaşamadım. Oyun oynamıyorum ama onun dışında aklınıza gelebilecek her türlü uygulama yüklü buna rağmen pilde veya performansta hiçbir sorun yaşatmadı. Ekran konusunda da dediğim gibi hiçbir sorun yok, güneş altında otomatik parlaklıkta iPhone 11 kadar yüksek parlaklığa ulaşıyor ve hiçbir sorun yaşamadım. Siyahlar belki iPhone 13 ya da S20 FE kadar siyah değil ama genel olarak renk üretimi çok başarılı. Siyahların azlığını da gün ışığı altında hissettirmiyor zaten. O cihazın fiyat aralığındaki OLED ekranların çoğu düşük kalite biraz. Benim S20 FE gri renklerde düşük parlaklıkta sapıtıyordu, ama onun dışında güzel bir ekrandı. Mi 10T’den devam etmem gerekirse, kilit açıp yazılım yüklemek çok kolay. Cihazım garantiliydi ama kaç tane yazılım değiştirdim hatırlamıyorum. Hepsinde yeni bir cihaz kullanma heyeacanı yaşadım. Şu an stock yazılıma geri döndüm, her şey harika. S20 FE’ye kıyasla tek ciddi avantajı da bu açıkçası. Onun dışında türkiye garantili düşünüyorsanız kesiinlikle S20 FE derim. Ucuza bulduysanız Xiaomi’yi kaçırmayın, iPhone’u özlemezsiniz. Özellikle batarya konusunda devasa pil boyutu ve verimli Snapdragon 865 nedeniye 2 tam gün götürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslan0233

Always on display hangi cihazlarda çalışıyor acaba net bi bilgi var mı ?
    Oled ekranlı olanlarda çalışacak büyük ihtimalle. Yani iPhone 12 ve üstünde.

• Apple akıllı bir firma . Always on display özelliği getrirse ,iPhone 14 özel kılar.Üstüne teknik bir mazeret ekler ve çözümü bulunmaz ..

Kullanıcılarda kabul eder…

steve jobs meşhur bir ilkesi var …
    Kullanıcıların isteğini yaptıkça bir üst noktayı ister.Ama ben ne verirsem okadarını kabul etmek zorunda ..’’

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 7 Haziran 2022; 14:59:16 >
  • Bu arada hava durumu duvar kağıdı koşullara göre değişmiyor,gerçekte hava nasıl olursa olsun açık hava görünümü oluyor weather duvar kağıdında

• blueDr B kullanıcısına yanıt
    Dediginiz dogru degil. Suan bulundugum yerde hava yagisli ve duvar kagidindada yagis animasyonu oluyor.

Dönüşü nasıl yaptınız acaba?

• İlginç,telefon nedir hocam? bir de ekstra bir ayarı mı var acaba bilmediğim

• arkadaşlar, always on display 1 hz yenileme hızıyla çalışan bir teknoloji. iphone x,xs,11 pro,12,12 pro ve düz 13 sadece sabit 60hz yenileme hızı sunuyor. 13 pro serisi ise 10 ile 120 hz arası yenileme hızı destekliyor yani 1'e inemiyor. dolayısıyla bu aletlerin hiçbirine always on display gelemez. yeni 14 prolar 1hz-120 hz arası yenileme hızına sahip olursa onlar destekleyebilir. Boşuna beklemeyin şu an sizin telefonunuzun oled olması destekleyeceği anlamına gelmiyor.

• aria26 kullanıcısına yanıt
    Always on için oled panel olması lazım. Tek piksel kontrolü yapabildiği için. 1hz ile alakası yok yani kaç senelik Samsung larda var.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.