Şimdi Ara

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (496. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.439
Cevap
178
Favori
776.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana 16.7 görünmeyecek muhtemelen. Eğer internette ipsw dosyasını bulabilirsem temiz kurulum yapmayı denerim. Aksi halde bu şekilde devam ederim. Geçen yıl Apple, ios 16 ilk çıktığında 15.7 sürümüne Ota ile yükseltmeye izin vermişti. Yine aynısı olur diye düşünüyorum.

Edit: Size büyük ihtimalle ios 17 ile birlikte Ota ile 16.7 ye yükseltme seçeneği gelecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilvolk -- 18 Eylül 2023; 13:35:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ipsw dosyasini bulursak haliyle bilgisayar üzeri „güncelleme“ yapabiliriz diye düsünüyorum, dogru mu?!

• bilvolk kullanıcısına yanıt
    OTA ile de hic yapmak istemiyorum, ne olur ne olmaz. O yüzden sordum aslinda ipsw‘ i. Bakalim artik.

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    Tam emin değilim ama denemekte fayda var. Olmazsa en kötü otadan yükseltirsiniz

• bilvolk kullanıcısına yanıt
    Veya simdikinde kalirim. Bakalim artik.

• 16.7 yükleyenler spootlight kasması devam ediyor mu ? Kimse bişe yazmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ugurozturk92 U kullanıcısına yanıt
    16.6.1 de kasma arada yapıyordu. 3 gündür 16.7 deyim. Şu ana kadar rastlamadım

• Bu “Spotlight kasmasının” nasıl meydana geldiğini gösteren bir video var mı?

• İos 16.7 rc 14 pro max için yayınlandı mı?

• 16.7 nerden cikti arkadaş son sürü 16.6.1 kim saliyor 16.7.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

• selamlar, kaçta geliyor ios17

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Ben salmıyorum Apple salıyor arkadaş

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

• Cone kullanıcısına yanıt

8 de

• Final sürümü 16.7 sürümü olacak.iPhone modellerine göre adım adım güncelleme geliyor.Fakat adım adım güvenlik güncellemesi geldikçe 16.7.X olarak devam edecek .

• uaksk U kullanıcısına yanıt
    Tüm modellere adım adım geliyor.IOS 17.0 stock sürüm yayınladığı an bu süreç bitecek.Bir kısım modelde 16.7 güncellemesi gelmedi.

• QRocKfire kullanıcısına yanıt

başlığı güncellemişsin, geldi mi yoksaiOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 

• QRocKfire kullanıcısına yanıt

12 pro da halen görünür bir güncelleme yok. 16.6 da bekliyom 16.7 yi. bir daha asla merakımdan bile olsa yeni sürüme geçmeyeceğim. gerçi ios 17 nin finali ile 16 arasında çok fark yoktur tahminen ikisi de berbat çünkü.

• IOS 17.0 ile 17.2 arasında ,iOS 16 izlerini taşır daha sonraki süreçte farklılaşır.Bir çok kullanıcı 17.2 kadar daha az bug yaşayacak.Fakat 17.0 çıktığında heyecanla sürüm yükseltmek yanlış bir adım.17.0.1 önce geçmemek gerekli.Zaten bu süreçte yorumları okuyarak anlık durum bilgisi izlenebilir.İlk 48 saat geçmeden net IOS 17.0 yorumlamak gerçekçi olmayacaktır. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 18 Eylül 2023; 17:19:47 >
  • Şu anda 16.7 RC sürümü aktif. Yazılım güncelleme ayarlarında ios 16 public beta’yı aktif ederseniz görünüyor. Fakat bu gün zaten tam sürümü yayınlanacaktır. Onun için akşam 8’i beklemekte fayda var

• 
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.