< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (495. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
vala bu şekil yaptığım 3.senem. Güvenlikle ilgili bi sıkıntı yaşamadım. Tamamen telefonu yavaşlatıp farklı bir üst cihaza geçilmesi için yapılan şeyler. Zaten sürümlerin oturması en az 6 ay. İphone 11 ile güncelleme almayan sürüme kadar devam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar final sürümü 16.6.1 mi oluyor?
-
16.7 gelecek; sonrasında 16.7.x'ler gelmeye devam edecek.
-
14 pro max de iOS 16.4 den 16.6.1 e geçenler memnun mu?
İos 17 gecme hayalin varsa gec gitsin yada memnun isen kal derim değişik yada calişmayan uygulama barsa gecersin yenilik zaten yok 16 dasin:)
tesekkur ederım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar son zamanlarda bir problem yaşıyorum. gece %100 şarjdan aldığım telefon sabah %89 oluyor. %11 şarjım azalıyor yani telefon boştayken. bu neyden kaynaklanıyor? arkada bluetooth falan da açık değil üstelik.
bu 16.7 gelicek ya..bu akşam 17 sürümü de gelecek..bize güncelleme gelince nasıl olacak?
-
Büyük ihtimalle bir uygulama arkada işlem yapıyordur. Son dönemde güncelleme yaptığınız uygulamaları kontrol edin. Gerekirse silerek tekrar durumu takip edin.
-
Selam arkadaşlar. Telefonum cebimdeyken yanlışlıkla birilerini arayıp duruyor bunu nasıl engelleyebilirim?
Seçme hakkı verecek. Tıpkı ios 15'te geçen sene olduğu gibi
-
geçen yıl iOS 15.7 ve 16.0 çıktığında ben 15.7'ye güncelledim. bir süre sonra artık iOS 16'yı kullanabilirsiniz yazdı ve 15.7.1 güncellemesini hiç görmedim. Ama başkaları 15.7.1 güncellemesini yapmış. Nasıl yaptılar anlamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O telefon için bir önceki sürüm imzası kapanırsa veya o telefon yeni sürümü alamayacaksa olur. Yani bir süre sonra o seçenek yok oluyor zaten.
Simdilik 16.6.1‘in üstüne tvOS Beta (Block OTA) kurdum. Bekleyecegim bir süre. iAppleBytes‘a göre zaten 16.7‘de de batarya konusunda düsüs varmis 16.6.1‘e nazaran. iAppleBytesyoutube
iOS 16.7 Battery Life / Battery Drain / Speed Test.https://www.youtube.com/watch?si=xdJgHuXuKDjX2OOh&v=LV2fVHfNjAQ&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 18 Eylül 2023; 11:34:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Aynı telefon (iPhone 11) için 15.7.1 i OTA dan yükleyenler olmuş ama ben hiç 15.7.1 güncellemesi geldi diye bir uyarı görmedim telefonumda. 15.7 den sonra 16.0 güncellemesi geldi, ama güncellemedim. Belki kısa bir süre 15.7.1 güncellemesi yazdı ve ben de onu kaçırdım belki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben şu an 16.7 RC sürümü kullanıyorum. Dediğiniz gibi 16.7 nin pil skoru daha düşük fakat kullanıma baktığımda 16.6.1 den bir tık daha iyi pil süresi sunuyor. Ben muhtemelen bu sürümde kalıp ios 17 nin son sürümüne kadar beklemeyi düşünüyorum
Daha önce 16.6.1 kullandiniz degil mi?! Acikcasi bir ara sürümde bile bazi seyleri olumsuz etkileyebiliyorlar. O yüzden cekiniyorum. Gecen sene de 15.6.1 cok begenmistim, ama 15.7'yi begenmemistim.
Evet. 16.6.1 i ilk çıktığından beri kullanıyorum. 16.6.1 den de pil kullanımı olarak memnundum. 3 gündür 16.7 RC ‘yi kullanıyorum. Şu ana kadar olumsuz olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Aksine dediğim gibi pil performansı bir tık daha iyi geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilvolk -- 18 Eylül 2023; 13:23:26 >
Tesekkürler Hocam. Peki bugün iOS 17 geldiginde, paralel olarak 16.7 mi görünecek? Sirf OTA ile mi güncelleme alacak yoksa iTunes ile, daha dogrusu DFU ile de kurabilirmiyiz 16.7 sürümünü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X