Ben kendi telefonumu zaten satacağım. O yüzden 16.7'ye geçip bırakacağım. Alan ister 16.7'den devam etsin. İster 17 yüklesin. Yalnız 15 PM gelince mecburen 17'e maruz kalacağım. İnşallah fazla buglu olmaz. |
iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (497. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
16.7 nie görünmüyor peki.?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
16.7 ipsw yoluyla yükleyebiliriz değil mi? Umarım öyle olur, şu an iOS 17 RC sürümündeyim…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
IOS 17 RC de olsanız bile ,Apple 16.7 imzası kapanmadan dönebilirsiniz .16.7 OTA üzerinden güncelleme adım adım geliyor.
Ipsw olarak gelmez mi 16.7?
Güncellemenin içeriği bellimi yoksa herzaman ki gibi acikmi kapatiyolar.?
Bir kaç güne gelir.
-
Bir şeyi değiştirdiklerini sanmıyorum. Bildirim paneli ile ilgili defalarca feedback gönderdim fakat çözmüyorlar. Yanıt vermeye dahi tenezzül etmiyorlar. Eskiden açık olarak changelog yayınlanırdı ve adam akıllı bir şekilde yazarlardı. IOS tarihinin en kötü sürümü olabilir. IOS 16 ile 8 plus kullanıcılarının fişi çekilmiş oldu.
-
İos 17 odakli olduklari için ne zaman ne ugraş harcamazlar artik ios 16 bitik bi sürüm,bi sonraki güncellemeler hata odakli olur sonra yine sonu gelir:)
Sürüm stabiletesi ve son iyileştirmeler sunulma amaçlanıyor.16.7.X sürümleri anlık güvenlik güncellemesi içerecek.16.7.X yamalar OTA verilecek ve ipsw olarak yayınlanmayacak. . . .
IOS 16.7 ipsw olarak yayınlanacak . . .
Tamam Hocam. Tesekkürler
Kaç sürüm geçti 16.7 gelene kadar. İlk sürümden beri feedback atıyorum bakmıyorlar :) Bu kadar da olmaz ama. Baya baya yatay modda bildirim paneli bugu var öyle ufak bi şey de değil
-
valla kötünün iyisi modda takılıyorum şu an..17 gelince yüklesem mi diye tereddütteyim..17 daha beter çıkarsa yandık..
-
Bende sadece iOS 17 güncellemesi görünüyor. 16.7'yi göremedim.
-
güncellemeleri kontrol etmeye korkuyorum
şimdi 16.7 gözükmeden 17 çıkarsa sittin sene orda güncelleme bildirimi kalır uyuz olurum
-
Valla hocam benim şu anda iPad Pro'da da iPhone'da da iOS 17 görünüyor.
Kaldık mı ortada?
-
ios 16.7 nerede? kandırıldık
-
hangi sürüm vardı sende hocam, ve kaç gb gözüküyor 17?
-
İOS 17.0 , iPad OS 17.0 yapı numarası 21A329 olarak yayınlandı.17.0 RC yüklü cihazlara güncelleme gelmeyecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X