İnsanlık için küçük, Apple için büyük bir adım.. |
iPhone pil yüzdesi gösterme nasıl yapılır? (3. sayfa)
-
-
iPhone 11 ve Xr lcd den dolayı kalın çerçevelere sahip ekran oranı az. iPhone 12 ve 13 mini nin de ekran oranı az
Estetik durmayacağı için direkt onlara koymamışlar
-
Çıktığı günden beri iPhone X kullanıyorum. Yıllardır pilimde % hözüküyor. Kapalıysa da ayarlardan açmışımdır. Bu nasıl bir haber anlamadım.
-
Nası ya ciddi mi bu hahahaha lan hashdahsdha allahım akıl fikir ver kaç sene iphone kullandım şu anda samsung kullanıyorum amrka takıntım vs yok ama bu ne lan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pilin içine niye koyuyorsunuz. Hani ip14te çentik küçülecekti?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Android kitkat gibi olmuş pil simgesi :d umarım güncelleme gelirde düzeltirler içinde gerçekten kötü duruyor.
-
Niye kaldırdılar ki zaten? bence çok önemli bir özellikti sonuçta pilin ne kadar kaldığını kesin şekilde görebiliyordun
-
Herhalde Android'te 10 senedir var bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İosçuların züürt tesellisi.
-
Çok seri kararlar bunlar, iyice düşündüler mi acaba
tabi eleştirirler resmen huaweiden çalma araklama gibi duruyor. onu da her cihaza vermeseler falan al sana yenisini sattırma sebebi. Takıntılı adam başkasında görse istese mesela 😃
Tabi önce kararlı bir şekilde çalıştığından emin olmak için hemen getirmiyorlar ondan. Bu iş 5 yıl da sürebilir 10 yıl da. İnovasyon böyle bir şey.
batarya bilgisi güvenlik açığıdır artık güvende değilsiniz... dağda bayırda kurt kapar şimdi...
-
Telefona 40 milyar para ver ama bildirim çubuğunu çekmeden pil yüzdesini Göreme
Evimden uzak....
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olan bir özelliği kaldırmaktansa tercihen devre dışı bırakmak daha iyidir. Geç de olsa hatanın farkına varmaları güzel olmuş.
Pil yüzdesi gelmesi sanki devrim gibi görülmesi yanlış.Altı üstü pil yüzdesi.
vay be büyük başarı
-
pil yüzdesi ekstra olsun ücretli. premium üye olanlar aylık belli bir ücret karşılığında pil yüzdesi, şebeke ve saati üst tarafta görsün böylece zengin fakir belli olsun. aylık en az 9,99 dolares ben mukemmel fırsat fiyatı olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max2022 -- 11 Ağustos 2022; 18:42:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne zaman gelecek ios 16
Bahsedilen pil yüzdesini 11 modelinde neden göremiyoruz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X