< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (13. sayfa)
-
-
Apple Vision Pro bir işletim sistemi sunup ,geliştiricilere Xcode üzerinden açsaydı doğrudur…
WWDC23 ilk günü bitiğinde,basın için bir kaç demo cihaz bulunuyordu.Face Time ,takvim ,çekilmiş kamera kayıdı filmi içeriyor.iphone ,iPad entegrasyonu vs. yok.Normalde çalışan işletim sistemi yüklü bir cihaz sunulmadı.Apple tarihinde bir ilk demoda video gösteriyor.Basın ve katılımcılar normal deneyimi kullandırılmalıydı …
Daha net işletim sistemi yok ve 2024 de Amerika’da ön sparişle satılacak deniyor…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 7 Haziran 2023; 17:34:51 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aylardır modlu twitter kullanıyorum, herhangi bir sorunla karşılaşmadım. sideaload edilen uygulamaların güvenliğini apple’nin kontrol etmesi biraz çetrefilli olacaktır ki bana göre apple’nin kaybedeceği %30 pay dışında en büyük sorunu da bunların denetlenmesi olacak.
-
Ben de öyle hocam. ezelden beri jailbreakciydim ios 12 ile xs cihazımda veda ettim mecbur. O zamandan beri UDID imzalama ile modlu instagram twitter spotify hackli oyunlar sürekli kullanıyorum bir sıkıntı da yaşamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beta programından ayrıldım cihazdan kaldırdım pek bir yenilik yok zaten telefonu da kendimizi de yormaya gerek yok eylülde çıkınca yükleriz
-
Asla yüklemenizi tavsiye etmiyorum pili su gibi içiyor iphone 11 kullanıyorum IOS 16.5 te yedekleme almadığım için geçişte yapamıyorum. Mecbur katlanacağız ana sürüme kadar.
-
iCloud yedeği alın tüm seçenekleri açıp sonra telefonda yüklü uygulamaların hangileri olduğunu ve yerlerini kolay hatırlamak için sayfaların ve varsa klasörlerin içeriğinin ekran görüntülerini alın. iCloud fotoğrafların senkronize olduğuna emin olduktan sonra 16.5 dfu ile kurun sonra ekran görüntülerine bakarak uygulamalari teker teker indirin. En azından kişileriniz fotoğraflarınız mesajlarınız vs kaybolmaz biraz uğraştırır ama daha yolun çok başında olan bir sisteme uzun süre katlanmaktan iyidir. Daha bu ilk beta ileride daha çok sorunlar yaşayacaksınız. Hele ki gün içinde aktif kullanıyorsanız telefonu ciddi manada sıkıntı çıkabilir.
16.5 de pil durumu nasıldı iPhone 11 de?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sarkan bir kablo var. O kablo pil ile bağlantı için mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle …
Kaynağınız nedir test edilmediğine dair ? Her apple konusunda kaynaksız ve asılsız bilgiler veriyorsunuz.
Örneğin justin 30 dakika boyunca cihazı kullandığını belirtip bununla alakalı deneyim videosunu yayınladı.
Aynı şekilde Marques da cihazı test etti.
Sara Dietschy de cihazı test etti
Daha ismini yazamayacağım çoğu içerik üreticisi ürün hakkında deneyim videolarını paylaştı.
Hakkı alkana denetmediler diye cihazın ortada olmadığı anlamına gelmiyor bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bob_marley_232 -- 8 Haziran 2023; 0:35:11 > -
-
Amacım tartışma yaratmak değil fakat ürün tanıtıldıktan sonra deneyim alanına geçildiğinde ürüne temas yasaktı kimse eline alıp deneyemedi ürünü bunun mantıklı bir açıklaması yoktu. Patentleri alınmış tanıtımı yapılmış bir ürün çalışır vaziyette değilse ne amaçla fiziksel olarak oraya konur. Ürünü test ettiğini söyleyen birkaç kişi var ama hiç birinde ne cihazın elindeyken fotoğrafı var ne deneyim yaparken bir kaydı var pek gerçekçi değil açıkçası inandırıcı da değil. Eğer varsa böyle bir paylaşım bilgilendirirseniz sevinirim.
Olay isteyip istememekle alakalı değil ki. Sonuçta disksiz versiyonunda böyle bir imkana sahip değilse iPhone'dan bir farkı yok. Kimsenin de zorla iPhone aldığını sanmıyorum. Sony ile gönüllü çalışmayı seçmek? Tekel değilmiş o zaman ya herkesin içine su serpildi. Ben zannetmiyorum farklı opsiyon ürünle kurtulabileceğini. AB ne demiş şu kadar para kazanan şirketler herhangi bir şekilde dışarıdan uygulama yükletmeye izin vermeli. Buradan ikinci bir cihaz opsiyonu anlamı çıkmıyor. Playstation disksiz versiyonu bu yasadan önce çıktı zaten onun olayı ucuz cihaz sunmaktı ve bu yasa belki daha ortada yoktu.
-
Deneyim boyutunda olduğu için kayıt altına alınsın istememiş olabilir. Hata olursa öyle anılsın istememiş de olabilirler. Apple normalde direkt satışa çıkaracağı bir ürünü tanıtan şirket ama Vision Pro için erken bir tarihte duyurusunu yaptılar büyük ihtimal geliştiricilerin önünü açmak için.
-
Apple yaş tahtaya basacak iddia ettiği özellikleri sunamayacak bir firma değil bunu aklıma getirmiyorum ama bu şekilde farazi bir biçimde YouTuber olan kişilerin hiç bir kanıt olmadan sadece sözlü olarak deneyimlerini anlattığı videolar yakışmadı bence. Olumsuz yorum yapmalarını engelleyebilirlerdi dediğiniz gibi olsa bu gayet mümkün sonuçta bu insanların çoğu bu işi profesyonel olarak yapıyorlar. Eğer ki fiziksel olarak tanıtıma hazır değilse sadece görsel olarak sunum yapabilirlerdi. Ben şahsen deneyimledim diyen kişilerin gerçekten ürünü denediklerini düşünmüyorum bu bir pazarlama stratejisi sonuçta. Apple bambaşka bir ürün tanıttı ilk iphone tanıtımı kadar büyük bir teknoloji ama keşke bu ürünü biraz elle tutulur hale gelince tanıtsalardı. Bu cihaz videosu çekilip anlatılacak bir ürün değil sonuçta birebir gözlerinizle şahit olmanız lazım gözlüğü takıp denerken bir kaç görsel olmuş olsa biraz inandırıcı olabilirdi ama şu an için apple tanıtımından pek farkı yok denedim diyen insanların.
Edit :
Ayrıca cihazın işletim sisteminin açık kaynak kodlarını veya yazılımın kendisini de paylaştıklarını görmedim ben geliştiriciler için bu da sıkıntılı bir durum. Ne amaçladı ne için bu tanıtımı yaptı bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone1912 -- 8 Haziran 2023; 2:53:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Yeni sürümde yedekleme aldıktan sonra eski sürümde icloud verilerine erişimi sağlayamıyorsun maalesef. Çok denedim her türlü yolu denedim fakat olmadı.
-
16.5 sakin kurmayin 14p cihazim gunde 3 kere sarja takmaya basladim
Takip
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X