Şimdi Ara

iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.016
Cevap
280
Favori
671.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beta çünkü beta. Beta diyince aklınıza ne geliyor? Hemde yeni sistemin ilk betası alpha diyebiliriz yani. Ne olacaktı 17 saat ekran süresi mi verecekti?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aaaa gerçekten mi 😂😂😂

• ozhanbayram kullanıcısına yanıt
    ios 12 tadı bırakacak gibi ağzımızda. ios 16 çok sıkıntılı bir sürümdü baştan aşağı. ios 17 de de arama ekranında sıkıntılar olabilir arayüz değiştirildiği için. umarım olgun haline gelince ios 16 dan daha stabil ve takılmayan bir sürüm olur

• Denetim merkezinde parlaklığı falan arttırıp azaltırken o bölümlere esneklik getirmişler sanırım diğer animasyonlarda da buna benzer şeyleri göreceğiz yakında bence hoş olmuş bi de kaydırınca hemen durmuyor yavaşça kendisi duruyor.

• IOS 17 beta 1 de ,sistemde özelliştirme,Thema ,ayarlarda bölümünde ince ayarlar,font ve whitelist ,spervise ,üç uygulama sınırı kaldırma ,sistem seslerini değiştirme gibi detaylara ulaşılabiliyor.Cihaz JB olması gerekmiyor ..

Yöntem Mac OS üzerinden çalışıyor ve iphone üzerinden yapılamıyor.Drity cow veya PoC açığını kullanılmadan yapılabiliyor.iCloud yedeği açığı olduğunu belirteyim.Apple sistem yapısındaki bu açığı kapamazsa ,iphone 15 de ilk özelleştirme bu açıktan yararlanacak.Full şekilde Drity cow açığı gibi işlemleri eksiksiz yapılabiliyor …

Cowabunga Lite sınırlı şekilde bu yönteme yakın bir mantıkla çalışıyor.16.6 beta aktif halde kullanılabiliyor…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 10 Haziran 2023; 23:28:42 >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Bu üç uygulama sınırı kaldırma nasıl oluyor hocam? Sıradan bir kullanıcı sideloadly, altstore vs. ile 3ten fazla uygulama yükleyebiliyor mu şimdi?

• TheBlondie kullanıcısına yanıt
    Drity Cow bir özelliği aktif ediyor.Sideloady ve AltStore 10 uygulama imzalatıp üçünü aktif kullandırıyor.Bu yöntem imzaladığınız 10 uygulamayı aktif olarak kullandırıyor.Drity Cow açığını kullandıysanız bire bir aynısı.( Drity Cow ,15.0 & 15.7.1 ile 16.0 & 16.1.2 arasında çalışıyor) Yeni yöntem ,iOS 17.0 beta 1 de çalışıyor.Apple anlık fixleme yapmazsa IOS 17 tamamında çalışır durumda olacak. Yanlız Şuan için son kullanıcı için kullanıma hazır değil.Cihazı bootloop alabilir.Hazır olduğunda public paylaşım yapılacak …

Akışta bir arkadaş apple geliştiriciyim diyordu.Rica ederseniz ,müsaitse size UDID kaydı yapıp ,cihazınıza özel p12 ve mobileprovision verebilir.Geliştiriciler ek maliyeti yoktur.Sınırsız ipa’yı cihaz üzerinden imzalayabilirsiniz.Amacınız sadece ipa kullanmak ise UDID + sertifika sizin için yeterli …

Kişisel developer hesabımda limit dolu.Yoksa ben size verebilirdim…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Haziran 2023; 14:15:54 >

• Appstore’da uygulama indirince tahmini süre gösteriyor. :)

iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Eyvallah Hocam, bilgi için teşekkür ederim. Sadece bilgi edinmek için sordum.

• alilight45 A kullanıcısına yanıt

bu özelliğin 600 yıl önce gelmesi gerekiyordu çoktaan yani. değişik detaylar.

• alilight45 A kullanıcısına yanıt

Nihayet geçte olsa

eskiden dönen mavi halkanın ilerlemesinden kalan süreyi aşağı yukarı tahmin etmeye çabalıyorduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 12 Haziran 2023; 11:47:4 >
  • Apple ,IOS 17 public beta sürümünü Temmuz ayının ilk yarısında yayınlayacak.IOS 17 merak edenler için büyük bir fırsat olacak.Public beta ,normal beta sürümlerinden daha kararlı olduğu bilinmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hissiz B 1 R adaM -- 12 Haziran 2023; 13:31:45 >
  • IOS 17 beta 1 sürümde yaşanan çeşitli hatalar :

-Sürüm ara yüzünde ,fps anlık takılmalar bir miktar bulunmakta
    -Uygulama arşiv ızgarasında ,cihaza yüklü olan uygulamaların zaman zaman kaybolması
    -Spotlight araması sırasında ,klavye donması ve arayüzün akıcılığının kaybolması
    -Apple music ,menü üzerinde arama ve ayarlardaki ses kalitesi değiştirilememe ve çökme hatası
    -Dengesiz pil performası ve pil yüzdesinde ani değişim
    -Günlük kullanımda bir kısım uygulamaların sürümle uyumsuzluğu yüzünden açılmadan ana ekrana atma
    -5G şebekesinde ani çekim gücü düşmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hissiz B 1 R adaM -- 12 Haziran 2023; 13:28:7 >
  • Geçen hafta sim kartı çıkarıp taktıktan sonra FaceTime ve iMessage sadece apple id ile etkinleşiyor. Ne yaparsam yapayım numara üzerinden etkinleştirilemedi. Yaşayan var mı?

Turkcell mi yoksa?

• Evet

Hocam turkcellde hep oluyor, ben bir türlü çözümü bulamadım. Hatta faturamda ekstra ücret çıktığı bile oldu, servis doğrulamak için yurtdışına sms atıyor.

• Hissiz B 1 R adaM kullanıcısına yanıt

Beta’nın ilk aşamalarında olan bir sürüm için kabul edilebilir hatalar. Bu spotlight klavyesi mevcut iOS 16’da da var umarım kronikleşmiş bir sorun haline gelmez ve düzeltilir çok göze batan bir olumsuzluk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yıllardır Turkcell’deyim daha önce karşılaşmadım, Bir kere iOS 13 betasında olmuştu.

Bende hala oluyor hocam. Şans işimi nedir bilmiyorum gerçekten.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.