Şimdi Ara

iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.028
Cevap
280
Favori
672.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıktığından beri 17 betadayım bugün ilk defa birini aradığımda arama uygulaması sapıttı. İlginçtir aynı numarayı tekrar aradım aynı şey oldu. Fakat diğer hiçbir numarada aynı saçmalığa rastlamadım. Karşıdaki Kişiye özel bir bug galiba. Bu arada karşıdaki kişi Redmi 11 Pro kullanıcısı. Birçok Xiaomi marka telefonu aradım iOS 17deyken aynı hata olmadı. Aşırı derecede ilginç bir durum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ekranda hızlı hızlı yanıp sönme ssdece bende oluyor heralde. Başka bu sorunu yazan görmedim hiç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheBlondie kullanıcısına yanıt
    Sorunun nedeni iOS 17 ile gelen arama ekranı. Ayarladığım “memoji poster”i kaldırınca arama ekranından atma hatası düzeldi. Yeni arama ekranı betada biraz sancılı geçecek sanki.

• beta 2 gelir bu hafta

• drjacob kullanıcısına yanıt
    İlk 4 beta ,15 günü tamamlamadan çıkmaz.5 Haziranda ilk beta yayınlandı ve 15 süre eklersek 19 ve ya 20 Haziran tarihleri arasında gelmesi gerekiyor.Apple sürüm takvimini fazla değiştirmiyor.

• alilight45 A kullanıcısına yanıt
    Beta kullanıyorum ama hiç fark etmedim böyle bir şey?

Siz nerede gördünüz bunu. AppStore da nerede

• Bugün beta 2 gelmedi. Yarın gelir umarım.

• Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Direkt uygulama indirdiğim ekranda çıkmıştı

• alilight45 A kullanıcısına yanıt
    Detayına baktım , büyük boyutlu uygulamalarda çıkıyormuş.

• Beta 2 bugün gelmezse gerçekten çok büyük ayıp etmiş olur ebıl.

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Ben o konuyu açtığımda söylentiler yavaş yavaş çıkmaya başlamıştı ve yeni özellikler zaten apple ın sitesinde yazıyorken destan şeklinde foruma tekrar tekrar yazmak çok mantıksız

• Beta 2 Geldiiii 1,3 gb mi ne 14 pro max icin

iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IOS 17 beta 2 ( 21A5268h ) sürümü ,21 Haziran 2023 tarihinde geliştiriciler için yayınlandı.

IOS 17 beta 2 içeriği :

* Çokluzamanlayıcılar ,daha stabil Siri cevapları ,fotograf gizlilik geliştirmeleri.
    * AirPod ‘larda geliştirilmiş otomatik başlatma.
    * Safari üzerindeki sayfaların sesli transkitpsion ve doğrula kodları,mail yazarken otomatik ön yazı özelliği.
    * SMS metinlerini düzenleme ve anlık yanıtlama.
    * Apple Music kullanıcılarının oluşturduğu playlistlerde çapraz geçiş.
    * Safari üzerinde açılan özel sekmeler ,Face ID kitleme ve koruma.
    * Spotlight geliştirmeleri.
    * Sistem ve alt yapı güvenliği geliştirmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hissiz B 1 R adaM -- 22 Haziran 2023; 8:59:31 >
  • IOS 17 sürümünün beta takvimi,önceki yıllarda olduğu gibi normal sürecini takip ediyor.Zamanı aksatmadan beta 2 geldi.Temmuz ayı içerisinde ,normal kullanıcılara özel bir Public beta yayınlanması bekleniyor.Açık kaynaklı beta sürümleri biraz daha stabil oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hissiz B 1 R adaM -- 22 Haziran 2023; 9:43:26 >
  • iOS 17 iOS 16 yı toparlasın daha kaliteli seviyeye getirsin yeterli beklentim bu kadar

• Kilit ekranına kestirmeler widgeti ekleyip belirlediğim kişilerin hangisini arayayım diye seçmek istiyorum, bunu nasıl yapabilirim?

• iMessage ve FaceTime etkinleştirmede sıkıntı yaşayan var mı? iOS 17’ye geçtiğimden beri sadece AppleID ile iMessage ve FaceTime kullanabiliyorum. Numara üzerinden etkinleştirme yapamıyorum.

• Beta 2 sonrası web sayfalarında ve amazon uygulamasında bazı renklerde sıkıntı var. Reklamlarda mor lekeler oluyor, amazon background rengi krem üzeri beyaz gibi tuhaf bir görüntüsü var. Ekran görüntüsü aldığımda görüntü normal maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre The Sorcerer -- 22 Haziran 2023; 12:55:28 >
  • Safari içinde de uygulamadan çıkarkenki animasyonda da kasmalar var halen. Safariden soğuttu 16 ve 17 sürümleri

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.