< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (17. sayfa)
-
-
Bende 17 ile başladı. Bitmedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
16'ya dönseniz de bitmeyecek. Etkinleştirme için arkaplanda irlanda'ya SMS atılıyor ve bu 3-5 denemeden sonra operatör tarafından engelleniyor fazla fatura çıkmaması için. İşin ilginç tarafı yeni SIM almadan da bu engel kalkmıyor ben zamanında çok uğraştım. Bu problem Turkcell'de var bu arada. Turkcell değilseniz başka bir problem olmuş olabilir arkaplanda.
-
Bu sorunların kaynağı Turkcell şöyle geçmişten bugüne kadar okuduğum gördüğüm kadarıyla.
ben TT ve Vdfn kullanıyorum sürekli iPhone değiştiririm hiçbir zaman sorun yaşamadım.
çevremde de aynı şekilde TT Vdfn ve iPhone kullanan var dikkat ederim bakarım aktif sorunsuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Turkcell'de iken telefonu kıracaktım kaç defa temiz ipsw kurdum hatırlamıyorum uykularımı kaçırmıştı zamanında. Gittim bayiden yeni sim aldım 10 dk'da aktlfleşti. Ve şöyle bi durum var bişey oldu SIM'i çıkardın geri taktın tekrar aktifleştirme gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 22 Haziran 2023; 17:21:13 > -
Hat Turkcell ama 8 yıldır ilk defa böyle aktifleştirme sorunu oluyor. Yanılmıyor isem Turkcell icloud mesajları için ücret almıyor artık. Ücret almadığı için de engelliyor olabilir:)))
Direk sistemdeki kişiler widgeti ile daha kolay olmaz mı ?
Elimde olan 15.7 iphone 12 pro max ‘i IOS 17 beta 1 den itibaren güncellemişti.FaceTime vs. etkinleştirme sorunu ( telefon numarası kullanma ) yaşamadım.Nadirde olsa bir kısım kullanıcıda denk geliyor…
Temmuzda public beta yayınlanacak .ipsw sürümüde olacak .DFU modda temiz kurulum yapın sorununuz çözülecektir …
Betaya geçerken yedek almamıştım, 16 son sürüme geçmek mümkün mü?
Türkcell akıllı fatura özelliği varsa onu kapatın sorun türkcellden kaynaklı
İmessage aktifleşmek için ücret çekmeye çalışıyor, türkcellin fatura aşmasın özelliği buna engel olduğu için sistem çalışmıyor.
Müşteri hizmetlerini arayarak akıllı fatura durma özelliğinizi kapattırın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgosTR -- 23 Haziran 2023; 21:47:51 >
-
Ben aynı sorunu yaşamıştım apple destek direk hattınız türkcell mi dedi bir çok kişi yaşıyor diyerek bu şekilde tarif etmişti
Sizin sorunda odur diye düşünmüştüm değilmiş demekki😀
Yinede şansınızı deneyip bir Türkcell i arayın derim belki hattınızda öyle bir özellik vardır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgosTR -- 23 Haziran 2023; 22:1:33 >
Valla hocam betada olduğum için önerilecek tek çözüm stabil sürüme geçin olacak. o yüzden apple destek ve turkcell desteğe pek bulaşmadım.
Apple ı değil hocam türkceli arayın, hattımda böyle bir özellik varsa kapatır mısınız diyerek deneyin diyorum büyük ihtimal sorun bu şekilde çözülecek göreceksiniz
Sonuçta ben kahin değilim hattınızın türkcell olduğunu bileyim bu sorunu sadece türkcell kullanıcıları yaşıyor ondan biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgosTR -- 23 Haziran 2023; 22:5:58 >
Peki Hocam, yarın denerim. Sağolasın.
Gözden kaçırmış olabilirim beta 2 de telefon arama geçmişi değişmiş. Çok eski tarihlerdeki görüşmeleri saklıyor artık
Beta 2'de swiftkey klavyede sorun yaşıyorum. Sürekli stock klavyeye dönüyor birşey yazacağım zaman ve sohbete gir çık yapmazsam düzelmiyor. Kayıpsız iOS 16'ya dönebileceğimi bilsem 1 dakika durmayacağım
Tavsiyem feedback oluşturun. iOS 17’de takılı kalmışsanız bile en azından sonraki beta güncellemeleri bu sorunla kullanmazsınız. Ben 8 feedback gönderdim şimdiye dek 4’ü çözüldü beta 2’de. Gönderen arttıkça çözüm hızlanır.
Ben de göndereyim diyorum da İngilizce tarif edip yazamıyorum. İlgileniyorsanız birkaç feedback gönderir misiniz hataları söylesem?
Hocam benim göndermemin bir faydası olmaz sanırsam. Çünkü hataya dair sizin telefondan analiz verileri çekiyor. Qrockfire adlı arkadaş vardı yaşadığınız sorunu teknik nir dille size çevirebilir. Siz de bu şekilde feedback uygulaması ile gönderebilirsiniz. Ayrıca yaşadığınız soruna ait ekran kaydı ya da screenshot gönderebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 26 Haziran 2023; 23:2:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X