Şimdi Ara

iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.008
Cevap
283
Favori
669.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ios 16.7 deseler kimse gık demez iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1 aynı sürüm üzerine kurmuşlar yeniden yazmamışlar bile tüm uygulamalar çalışıyor eskiden beta yükledinmi uygulama vs çökerdi hata verirdi gık yok iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1 

• Tazeleme hızı çok artmış gibi menüde. Hatta gibi değil kesin artmış. Sizde de böyle mi ?

Sanki 120hz android cihazlar gibi akıcı ekran.

• Standby özelliğini araştırdım 12 Pro ve Pro Max de de çalışıyormuş. Yani 14 Pro için özel bir özellik değilmiş. Büyük ihtimalle XS ve üstü tüm modellerde mevcut olacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben şu anda kurdum betayı. İlk baktığım özellik bu oldu 14 kullanıyorum çalışıyor.

• ozhanbayram kullanıcısına yanıt
    Benim developer hesabım yok ama bende gözüküyor o kısım

• oguzhan297 kullanıcısına yanıt

Developer hesabına gerek yok. Şuanda ios 16 beta profili ile 17 kuruluyor.

• telefona beta indirsem saati 16 da bıraksam olur mu?

• bob_marley_232 kullanıcısına yanıt
    Nasıl kuruluyor ? Bende sadece iOS 16 beta çıkıyor 17 yok

• ronaldo0709 R kullanıcısına yanıt

Ben 16.6 Beta 2 deydim. 17 ye sorunsuz geçtim.

• bob_marley_232 kullanıcısına yanıt
    Defalarca denedim ama bir türlü görünmüyor maalesef. 16.5 teyim

• 14 pro max - ios 17.0 olarak görünüyor ilk developer betayı yükledim.

+ ios 16'ya göre belirgin şekilde menü geçişlerinde hızlanma var.
    + ios 16'ya göre belirgin şekilde klavye yağ gibi akıyor.
    + ios 16'ya göre belirgin şekilde widgetlerda hızlanma var.
    + ios 16'ya göre safari daha hızlı gibi geldi.
    + imessage'da hala dosya yükleme yok.

bazı uygulamalarda arayüzle ilgili detaylara odaklanmışlar bunun dışında işlevsel hiçbir yenilik yok denilebilir. developer beta ama normal sorunsuz gibi kullanılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS 17 beta 1 ipsw linki.Kullandığınız cihaz modelini seçerek indirin .Yanlız kurulum sürecinde sorun yaşama olasılığının olduğunu unutmayın.Geliştiricilere yöneliktir.Apple işlem sırasında normal kullanıcılar için imza onayı vermeyebilir.Beta profili ile OTA kurulum yapmanızı tavsiye ediyorum.

https://ipswbeta.dev/ios/17.x/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hissiz B 1 R adaM -- 6 Haziran 2023; 3:1:24 >
  • 3.parti uygulama mağazaları olacaktı noldu o iş?

• Sistemsel bir hata olduğu belli. UDID kaydım var ama iOS 16'da developer betaları alamıyordum.

iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1

iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1

• akmac A kullanıcısına yanıt
    Pilde durum nedir? Çabuk bitme durumu var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 10 yıl önce devoloper kaydı yapmıştım genelde beta kullanmama ama bi deyelim 17 yı bende güncelemede çıktı bakalım nasıl bişeymiş.

• Katılıyorum. İOS 17 uygulama güncellemesinden ibaret yenilik diye sundukları bir şey yok.

• Millet şimdi şöyle iyi böyle akıcı diyip birbirini gaza getirecek 3-4 gün sonra pil vs şikayetleri gelmeye başlar. Ben sadece gelecek mi güncelleme diye developer betayı açmıştım sonra kapattım ama ayarlar simgesinde bildirim çıktı, ne yaptıysam gitmiyor da Sanırım sırf bu yüzden güncelleyeceğim. Zaten temiz kurulum yapmayı düşünüyordum böylelikle yapmış olurum. Diğer türlü hiçkimseye tavsiye etmiyorum ana cihazlarına kurmasını senelerdir bunu gördük deneyimledik. Apple şu an mühendis grubu iOS 16 yı bile 1 senedir stabil hale getiremedi kimse 17’den medet ummasın beta sürecinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • w00t. kullanıcısına yanıt

Bir kere benim de başıma gelmişti. iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1 24 saat içerisinde gidiyor o bildirim işareti.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.