ios 16.7 deseler kimse gık demez aynı sürüm üzerine kurmuşlar yeniden yazmamışlar bile tüm uygulamalar çalışıyor eskiden beta yükledinmi uygulama vs çökerdi hata verirdi gık yok |
Bildirim
ios 16.7 deseler kimse gık demez aynı sürüm üzerine kurmuşlar yeniden yazmamışlar bile tüm uygulamalar çalışıyor eskiden beta yükledinmi uygulama vs çökerdi hata verirdi gık yok |
Tazeleme hızı çok artmış gibi menüde. Hatta gibi değil kesin artmış. Sizde de böyle mi ? Sanki 120hz android cihazlar gibi akıcı ekran. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Developer hesabına gerek yok. Şuanda ios 16 beta profili ile 17 kuruluyor. |
telefona beta indirsem saati 16 da bıraksam olur mu? |
Ben 16.6 Beta 2 deydim. 17 ye sorunsuz geçtim. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hissiz B 1 R adaM -- 6 Haziran 2023; 3:1:24 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sistemsel bir hata olduğu belli. UDID kaydım var ama iOS 16'da developer betaları alamıyordum. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
bende 10 yıl önce devoloper kaydı yapmıştım genelde beta kullanmama ama bi deyelim 17 yı bende güncelemede çıktı bakalım nasıl bişeymiş. |
Katılıyorum. İOS 17 uygulama güncellemesinden ibaret yenilik diye sundukları bir şey yok. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir kere benim de başıma gelmişti. 24 saat içerisinde gidiyor o bildirim işareti. |