Şimdi Ara

iOS 18.1 ile iPhone'lara arama kaydetme özelliği geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iOS 18.1 ile iPhone'lara arama kaydetme özelliği geliyor
    Apple, dün geliştiriciler ve meraklılar için iOS 18.1 beta sürümünü yayınladı. Yeni iOS 18 sürümü yeni Siri ve fazlasını içeren Apple Intelligence'ı getiriyor. Ayrıca kullanıcıların telefon görüşmelerini kaydetmelerine ve yazılı döküm almasına olanak tanıyan bir özelliği de sunuyor.

Ayrıca Bkz.iOS 18.1 beta çıktı: Apple Intelligence kullanıma sunuldu

iOS 18.1 arama kaydı özelliği nasıl kullanılacak?

iPhone kullanıcılarının aramayı kaydetmek için arama yaptıktan sonra sol üst köşedeki kayıt düğmesine dokunması yeterli olacak. Aramadaki herkes sesli bir mesajla aramanın kaydedildiğini dair bilgilendirilecek. Ancak, karşı tarafın onay vermesi gibi bir durum söz konusu değil; telefon görüşmesinin kaydedilmesini istemiyorsa görüşmeyi sonlandırması gerekecek.

Arama devam ederken gerçekleşen ses kaydı Notlar uygulamasına kaydedilecek. Kullanıcılar, kaydedilen telefon görüşmelerini Notlar’ı açıp tekrar dinleyebilecek ve yazılı olarak dökümünü ve özetini alabilecek.

Apple Intelligence, şu anda yalnızca iOS 18.1, iPadOS 18.1 ve macOS Sequoia 15.1 geliştirici beta sürümleriyle sınırlı. Apple Intelligence’ı açmak için güncellemeyi yüklemek de yeterli değil; iPhone’un dilini İngilizce, bölgeyi Amerika olarak ayarlayıp bekleme listesine katılmak gerekiyor.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2024/07/29/ios-18-1-call-recording-and-transcribing/

• Wow. Yeni bir çağ resmen. Türkiye de yasak ama. Android gibi sonradan eklenme şansı da yok. Yeni çağ ertelenir.

• iOS 15.4 yüklü ve TrollStore ile ipa-uygulama yükledim kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 30 Temmuz 2024; 13:11:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18.0 gelmeden 18.1 geldi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi ben yaptım der 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ülkemizde kullanabilecek miyiz bu özelliği. Sırf ses kayıt özelliği için alırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bunu her ülkeye vermeyecektir.

• Türkiyeye gelecektir. İzinsiz kayıt yasak bunda sesli uyarı veriyor görüşmeler kaydediliyor diye. Çağrı merkezlerinin görüşmelerimiz kayıt altında bildirimi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E yasak değil mi bu

• çok tehlikeli bir özellik. android’de de var. abuk subuk numaralar sesinizi kaydedip sizi konuşturup yapay zekayla dolandırıcılık peşine giriyor.

gerçek hikaye. dikkat edin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.