|
Bildirim
apple ın marabaları bakalım bu saçma durumu nasıl savunacak. 2 yıllık 14pro cihazımız resmen çöpe döndü.
|
15pro ve üstü :)
|
ses yönetimi sıkıntılı. reels izlerken telefonu açtığınızda reels çalmaya devam ediyor. yada reels izlerken telefon çalarsa reelsin sesi de yükseliyor.
dosya gönderirken yada bir işlem yaparken cihazın ekranı açık olmalı. dosya gönderdiniz ekranı kapattınız işlem yarıda kesiliyor. bildirim ekranında daha önce gördüğünüz ve sil diyip sildiniz bildirimler daha sonra gene bildirim ekranında kalabiliyor. 120hz ekran doğru düzgün 120hz olarak çalışmıyor. bir sürü saçma sapan kısıtlamalardan bahsetmiyorum bile iphone da en çok hoşuma giden face id çok iyi çalışıyor. |
Tanımadığın insanlar hakkında bilip bilmeden konuşma. Ne kadar paramın olup olmadığı konu dahilinde değildir. 2 yıllık cihaza güncelleme vermeyen ama cihazlarını güncel diyen fanboylara idi lafım. Akıyor uçuyor hata mı o da ne diyen aklı evvellere denmiş bir laf. Ha onlardansan yapacak bişi yok. Değilsen üzerine alınmana gerek yok. yoksa iphone kullanan birine neden kullanıyorsun demem seçimdir. ama ölümüne iphone savunucularına gereken cevap verilir. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
ben zaten samsung kullanıcısıydım denemek için 14pro ya geçtim çıktığında. eşime verip dönmemek üzere elveda diyeceğim iosa. böyle kabız saçma sapan bir sistem olamaz. |
|
|
|
14pro ya verilen güncellemelere bakarsanız sorunu görürsünüz. yada 16 nın 60 hz ekran gelmesi. bir sonraki telefonunuz samsung s serisi olabilir. s23 bile bir çok özelliği alacak. cihaz seçimimi; bana kullanma izni veren her şeye karışmayan firmalara göre yapıyorum. 2004 den beri smartphone kullanıyorum şimdiye kadar kullandığım en sınıfında en kötü cihaz. 120hz doğru çalışmaz bildirim sistemi kötü bazen gelen bildirimde bile ses çıkartmayan. zil seçimimi istediğim gibi yapabildğim. cihazları seçiyorum. android de instagramdan gelen bildirimlerin bazılarına sessize alıp ve istediğim zil sesini atayabiliyorken bunları ios ile yapamıyorum. giriş seviyesi bir cihaz almış olsa sorun değil ama iki sene öncenin amiral gemisi cihazda yaşadığım sorunlar bence yeterli. size de tavsiye ederim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 23 Ocak 2025; 17:3:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
120 hz'in iyi çalışmadığını nerden anladınız ekran yenilenmesini mi saydınız |
konu hakkında bilgin yok sanırım. Araştır gör < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir araştırayım dedim arkadaşın 16 Pro'sunu aldım baktım saniyede 119 kare gibi geldi bana. Vaadettiği yenileme hızını veremedi haklısınız. Hemen geri verdim telefonunu, bunu Android bir cihazla takas et olmaz böyle dedim. |
Sürekli değişken bazı yerlerde 120 hz olurken bazı yerde 80-90 hz oluyor aslında sürekli 120 kullanmak zor oluyor niye derseniz instagram da ya da Safari de aşağı kaydırırken çok hızlı kayıyor sonra tekrar yukarı çıkmak zorunda kalıyorsunuz bilmiyorum bana öyle geldi İOS taki promotion bunu daha güzel doğal dengeliyor düz iphone’lardaki 60 hz promotion olayından sonra kastıkça kasan eski Samsung modellerine benziyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
120hz olmadı mı hep kasıyor gibi oluyor zaten ama 14pro da 120hz de olması gerektiği gibi değil. 14pro konusun daki marabaların kafasına vura vura öğrettik. Şimdi burada ki marabalara öğretecez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 sene önce 14 konusunda başladığın ağlama 2 sene sonra hala bitmemiş devam ediyor gördüğüm kadarıyla. Senin sorunun 16 ya verilen güncellemeler değil, neye para verip aldığıni bilmemen, bilinçsiz tüketici olman. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |