Aynen A14 bile bu bahsi geçen özelliklerin hepsini kaldırır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iOS 18 | ANA KONU | 18.3 (10. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bilemiyorum artık ne var ama insanlar onu bile kabul edecek duruma geldi.
-
Tabi canım hala android tarafındaki en baba işlemcilerle kapışıyor bazen geçtiği bile olabiliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
işlemci kıllığı bir yana sağlam bir sunum yaptı apple
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zam da geldi sanırım
İphone 12 ve 13 ü anlarımda gerçekten AI 14 serisi alaması üzücü olmuş resmen yeni iphone almaya zorlanmak demek
Kesinlikle iphone 13 bile çok rahat kaldırır bu özellikleri. Tamamı ile pazarlama stratejisi. Hatta iphone 16 serisinde ek özellikler ile iphone 15 serisine bile olmayan özellikler olacak. İşte temel amaç son cihazı sattırmak.
Bence bunlar emekleme adımları yapay zeka için. Direkt ai temelli ai üzerine kurulu sürümleri merak ile bekliyorum. Büyük ihtimal onlar özel çipler isteyecek gerçek manada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 10 Haziran 2024; 21:54:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Apple İntelligencenin İphone 15 proya gelmemesi tam bir skandal iPhone 16 ve sonrasına gelmesi gerçekten takdire şayan Apple’dan farklı bir şey beklemek hayaldi zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15 Pro ve sonrası
apple intelligence m1 çipine de gelecekmiş, m1 dediğimiz şey modifiye edilmiş bir a14 sadece. npuları tamamen aynı iki çipsetin de. hatta a15'in neural engine ı m1 den daha güçlü. tamamen pazarlama hamlesinden ibaret özellik.
-
Bunu ben de araştırmış ve yazmıştım hocam, tam olarak böyle, size katılıyorum. “Apple” saçmalığı, bariz bir şekilde re-za-let.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norge23 -- 10 Haziran 2024; 22:3:15 >
Beta ne zaman gelir?
Beta yayınlandı
apple hep böyle be hocam. bir cihaz tanıtır en kralı bu der, en iyisi bu, bundan daha iyisi yok ameyzing falan diye ballandıra ballandıra anlatır. taa ki yeni ürününü tanıtana kadar. yeni ürün gelir ve eski model bir anda tüü kaka olur. hadi üstünden yıllar geçmiş çıktığı zaman doğan çocukların şu an okula gittiği xs neyse de 12 pro, 13 pro ve 14 pro neden bu özelliklerden faydalanamıyor? faydalanmaması için hiçbir sebep yok üstelik. pazarlamaları yerin dibine batsın.
-
Ben göremiyorum
Bu olay son serilerinde daha fazla yaşanmaya başladı hocam ya, bence önceden bu kadar değildi. Donanımsal olarak yenilik veremeyince yazılımsal olarak ayrıştırmaya başladılar cihazları. Adamlar çok basit bir pil sınırlama özelliğini bile getirmediler. Önceden böyle şeyler yapılmıyordu diye düşünüyorum.
Aga isim var ios 18 developer beta ama inecek dosya yok 😂
Hocam developer beta ücretli üyelik isteyen bir program artık ve kayıtları da kapalı sanırım. Public beta gelmesini beklemek zorundasınız.
Zaten apple beta sayfası da açılmıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X