Şimdi Ara

iOS 18 | ANA KONU | 18.3 (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: FikirLideri , swes Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.676
Cevap
326
Favori
338.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tuş kombinasyonu ile tekrar dfu moda veya geri yükleme moduna alıp deneyim. Korkmayın iPhone abir şey olmaz.

Windows mağazasından indirilen iTunes i kullanmayın.

İnternet üzerinden iTunes i bilgisayara indirip kurun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Davetiye isimli yeni bir uygulama geldi.

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt

Evet kapalı, buradan da yazabilirsiniz.

• iphone 15 pro için 17.7.1 den 18.3'e geçmeye değer mi

• Merhabalar, işim gereği kalite kontrol süreçlerindeyim ve kamera zoom gibi olaylarla çok haşır neşirim her gün. 14 plus kullanıcısıyım telefonumdan gerek şarj gerek ekran olarak çok memnunum. 16 pro ya ekrandan fedakarlık ederek geçmeye değer mi? PM e bütçem yeterli değil.

• atheon kullanıcısına yanıt
    Bence gereksiz. Paranız cebinizde kalsın biriktirin sonraki seriye bakarsınız.

Aradaki 40-44k köşeye at 17p gecersin belkide 17pm alirisn ki 16p şarj olarak bi tık üzebilir dolara bas yada altina bas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 6 Şubat 2025; 21:8:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Deymez. İPhone’lar son kullanıcı düşünüldüğünde hepsi aynı kalitede fotoğraf çeker. Yani yanlış anlaşılmasın renk düzenlemesi raw foto ve video çekmiyorsanız iPhone değiştirmeye gerek yok.

• MKarlion kullanıcısına yanıt

bende onu farkettim 18.2.1den dfu ıle gecınce ındexleme muhabbetıne muhtemelen öyle DFU ile kurdum sorunsuz

• İos 18.3.1 sürümü yolda beyler hata düzeltme ve güvenlik güncellemesi olarak yayınlanacak

• Emojilerin sık kullanılan kısmında sizde de sürekli değişiklikler oluyor mu? X kişisinde başka y de bambaşka bir hal alıyor.

• carsi41 C kullanıcısına yanıt
    🤣 Adı üstünde sık kullanılanlar. Yani bireysel olarak sık kullanılanlar. Tüm dünyada en çok kullanılan top 10 emoji değil. Tabi kastettiğiniz buysa.

• ozhanbayram kullanıcısına yanıt

Tam olarak bu değil. Belki bir ay önce kulladığım emoji bazı bazen hiç görünmüyor bazen ilk sıralarda görünüyor. Sohbete gir çık yapayım yine değişiyor. Sürekli kullanma durumunda ilk sıralara gelirdi eskiden bazen hiç görünmüyor bazen ilk sırada oluyor falan. Benzer durum Mac tarafında da var. Kişi bazlıda alaksız emojileri gösteriyor.

Keşke anlatmış olduğunuz gibi olsa kişiye göre klavyeyi özelleştirse ama öyle değil.

• carsi41 C kullanıcısına yanıt
    Anladım bende dikkat edeyim bakalım değişiyor mu?

• ozhanbayram kullanıcısına yanıt
    Sürekli olmuyor hocam arada denk geliyorum.

• Selamlar Arkadaşlar,

Yaklaşık 3 gündür 18.3 Sürümünü 15 Pro cihazımda kullanıyorum Batarya konusunda bana göre gelmiş geçmiş en iyi sürüm olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 7 Şubat 2025; 17:37:5 >
  • Arkadaşlar Google Maps de şöyle bir sorun yaşıyorum bir türlü netlemiyor, Apple Maps de sorun yok ama GMaps TR için çok daha dolu bir app, sizde durum nedir?

iOS 18  | ANA KONU | 18.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 7 Şubat 2025; 19:10:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oner4343 kullanıcısına yanıt
    Ne zaman gelir acaba 18.3.1

• PehliOne- kullanıcısına yanıt

Google map yıllardır böyle. Bir çözümü yok. Google kaynaklı bu androidlerde de böyle.

• Hala iOS 17.7 deyim ve telefon batarya olsun stabilite olsun gayet güzel çalışıyor. 18.3’e geçmeli miyim yoksa bekleyeyim mi?

iPhone 15.

• 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.