< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 29 Ekim 2024; 11:37:50 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 29 Ekim 2024; 11:37:50 > |
İos 18 kitlesi iphone 15 pro ve sonrasi ise 14 ve asagisini kullananin kurmasina gerek yok o zaman. Neden cihazin agzina sicalim ki? Ben ilk defa 1 senelik telefonun resmen çöp oldugunu görüyorum. 80k para veriyorsun 1 sene sonra update de sadece tema emoji aliyorsun. Kusura bakmayin ben boyle telefonun ve boyle sirketin a… 80k verdigim telefonun yapabildiklerini 20k lik android telefonlarda yapiyor zaten. Sen 2-3 emoji getir diye mi ben bu kadar para dokuyorum bu cihaza?
Sokayim ekosistemine de seyine de. Neural engine mis oyle bir guclu cpu mus. Her sene cpu nin ustune %10 performans farki koyup yeni model satiyorlar ama 15 pro nun altindaki telefonlar AI desteklemiyor. Bir sgit Apple ya iyice cilkini cikardilar artik. Dusunsene 80k para veriyorsun 1 sene sonra ana guncellemede en büyük ozellik karanlik modda uygulamalarinda karanlik olmasi. Saka gibisin Apple |
Şahsım adına IPhone 14 pro benim ilk ve son ios deneyimim olacak sanırım, tabletini saatini kulaklığını hepsini birlikte almıştım ama tablet ve kulaklık harici cihazlarını elimde bulundurmayı düşünmüyorum. Uzun zamandır teknoloji okur ve takip ederim ben bu kadar kısa sürede çöp edilen herhangi bir amiral gemisi telefon görmedim duymadım.
|
18.1’e stabil değil diyenler ne yapmak nereye varmak istemektedirler?
|
iphone 11 ile, tanıtılan yapay zeka özelliklerini şu şekil izledim; |
Beta yükleyen forumdaşlarımızın klasik serzenişlerini şimdiden duyabiliyorum 1.Çok şarj götürüyor telefonum alev aldı 2.Telefonum çok kötü oldu geri nasıl dönülür 3.Beta 2 ne zaman çıkar ya telefonum çok kasıyor 4.Developer betadayım konuşma sesim kısıldı ağlıyorum şimdi |
Bu benim son iphone maceram olacak kesinlesti. 17 yillik ios seruvenimin sonuna geliyorum.
Android kullanicilari 2 sene sonea guncelleme almiyor diye dalga geciyorduk ama biz de aldigimizi zannediyoruz. Ana guncellemede bir iki tema yeni emojiler. Artik apple eski apple degil. 14 pm Aİ guncellemesini alamiyor boyle sacmalik olabilir mi? Bu telefonlara o zaman 80k vermenin bir anlami yok. Hadi 12 ya da 13 e vermezsin anlarimda 14 serisine vermemek neyin nesi? |
Bendeki 16 pro max'i geçtim eşimin 14 pro max'i OTA'dan 18.0.1 yaptık gayet mutlu telefon hızlandı diyor. Taa 7 Plus'dan kalma yedekle OTA ile geliyor 3 cihaz değişti, ne sıfırlama ne DFU yapıldı. Sorun ararsan bulursun😅 |
|
|
|
|
|
11 güncelleme alacak çok iyi. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 28 Şubat 2024; 22:8:49 > |
|
15 serisine gelirse 16 yi satamaz:))pil döngüsünün 14 serisine gelmedigi gelmiyecegi gibi:) |
|
|
|
|
|
|