Şimdi Ara

iOS 18 | ANA KONU | 18.3 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.472
Cevap
324
Favori
320.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayda değer tek yenilik simgeleri istediğimiz yere koyacağız ve olumsuz yenilik ise güncelleme ile birlikte pil sağlığındaki yüzdelik düşüş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çıkar çıkmaz yükleyelim ve isyan edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 7 Haziran 2024; 20:3:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahilli S kullanıcısına yanıt

Beta yükleyen forumdaşlarımızın klasik serzenişlerini şimdiden duyabiliyorum

1.Çok şarj götürüyor telefonum alev aldı

2.Telefonum çok kötü oldu geri nasıl dönülür

3.Beta 2 ne zaman çıkar ya telefonum çok kasıyor

4.Developer betadayım konuşma sesim kısıldı ağlıyorum şimdi iOS 18  | ANA KONU | 18.3 iOS 18  | ANA KONU | 18.3 

• seyhmus21 kullanıcısına yanıt

Bug’uyla hatasıyla kullanmak isteyen yüklesin gerisi boş tatava yapmasın hele cihazına güvenmeyen boşu boşuna yüklemesin

• Twitter’da gördüm, Dinamik ada özellikleri diğer modellere de geliyor gibi. 13 ve üstünü mü kapsar, 12’yi de kapsar mı bilmiyorum. Ama umarım gelir.

• alilight45 A kullanıcısına yanıt

Böyle bir şey mümkün değil

• iOS 18  | ANA KONU | 18.3

Apple ve OpenAI, önümüzdeki hafta ChatGPT işlevselliğini iOS 18 işletim sistemine entegre etmek için çığır açan bir anlaşma duyurmayı planlıyor ..

Bu yenilikçi işlevsellik muhtemelen yalnızca en yeni iPhone modellerinde mevcut olacak. ..

• alilight45 A kullanıcısına yanıt
    Dinamik ada ( dynamic island ) ekran yapısındaki çentik yapısına eklenen görüntüyü işlevsel hale getirip kullanmak amaçlı oluşmuştur. iPhone 14 altı sürümlere bu özellik verilemeyecektik.Zaten ekranda bir çentik var altında dynamic island eklemek gibi saçma bir durum oluşturulmaz. ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 8 Haziran 2024; 14:28:46 >
  • Yapay zeka için ne demiştim iki hafta önce? Dedim dedim inanmadınız bakın ne oldu? (Hasan Mezarcı gülüşü) (Umarım Apple ters köşe yapar bizi)

• salı geliyor.

• AI özellikleri 13 Pro ya gelecek mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

AI özellikleri 13 Pro ya gelecek mi acaba?
    Bildiğim kadarı ile Samsung yapay zekayı çevrimiçi yapıyor , fakat Apple ise bunu donanımsal olarak yapmak istiyor. Bu yüzden çoğu özellik için minimum 17 pro işlemciye ihtiyaç duyuluyor gibi dedikodular mevcut. 15 plus kullanıcısı olarak kırpılmış ai özellikleri geleceğini düşünüyorum. 13 pro da benzer olacaktır.

• A16 bionic ile A17 Pro arasındaki CPU ve GPU olarak ciddi bir fark olmasa da NPU olarak tam 2 kat fark var. Apple donanımsal yapay zekayı 15 Pro ve üzerine vereceğinin ipucunu tanıtırken vermiş aslında yoksa NPU da bu kadar sıçrama yapmazdı onu da gıdım gıdım arttırırdı.

A18 Pro en tepe iPhone işlemcisi olacak doğal olarak fakat A17 Pro ile A18 bionic (düz 16'da kullanılacak olan) arasında bazı acayiplikler olabilir.

ABD merkezli teknoloji devi Apple için büyük günler geldi çattı. Şirket, 10 Haziran 2024 tarihi itibarıyla WWDC 2024 etkinliklerini resmen duyuracak. iOS 18 başta olmak üzere Apple ile ilgili en yeni gelişmeler, bu etkinlikte duyurulacak.

WWDC 2024, Türkiye saat dilimi ile 20.00'de başlayacak ve Apple resmi YouTube kanalında canlı olarak izleyebilirsiniz .

WWDC 24 Canlı Yayın :

Appleyoutube
    WWDC 2024 — June 10 | Apple
    https://www.youtube.com/live/RXeOiIDNNek?si=3lDp0Qf_4OSZDQiu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 10 Haziran 2024; 10:19:7 >

• Apple ekosisteminde kalıp kalmayacağımı bugünkü etkinlik belirleyecek.Eğer özellikle yapay zeka alanında güzel gelişmeler olmazsa bütün apple cihazlarımı satıp s24 ultra ve windows tarafına geçmeyi düşünüyorum.16 yıldır apple ekosisteminde olan biri olarak bakalım ne olacak.

• Çok radikal iddialı konuşma için erken.Apple hirbit bir işletim sistemine geçişi adım adım ve dengeli olacak.Kafalarda oluşun şu beklenti yanlış.Yapay zeka adımı bir anda gerçekleşmeyecek ve IOS 19 finaline kadar verilecek .IOS 18.2 ile IOS 17 sürümünden ayrılmaya başlayacak . ..

• Yapay zekayı merakla bekleyenler yeni seri bir iphone geçme adımını yapacak.Apple büyük bir risk alıp bir anda alt sürüm cihazları harcayamaz.Ana hedef iphone 16 pro sürümü ( şuanki adı bilinmiyor ) yani iphone 14 serisi bile çok göze batan bir gelişme destek alması zor gibi .Tabiki bir miktar yararlanabilir.Ama daha alt sürümlerde etkisi görülmesi olasılığı yok gibi .İşlemci mimarisi sınırı belirliyor . ..

Apple ,bu gün tanıtacağı IOS 18 sürümü dikkatleri çekerken ,bir çok kullanıcı merakla kullandığı iPhone destek alacakmı diye beklemede.

Apple ,iPhone XR ,XS ve XS Max cihazlarına sürüm desteği kesmesi bekleniyor.Fakat anlık bir süprizle IOS 18 alma olasılığı çok yüksek.

WWDC 24 lansmanı sonrasında ilk beta ile cevabı alacağız . ..

• Final Eylül'de mi 🙄😑

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.