< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 7 Haziran 2024; 20:3:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Beta yükleyen forumdaşlarımızın klasik serzenişlerini şimdiden duyabiliyorum 1.Çok şarj götürüyor telefonum alev aldı 2.Telefonum çok kötü oldu geri nasıl dönülür 3.Beta 2 ne zaman çıkar ya telefonum çok kasıyor 4.Developer betadayım konuşma sesim kısıldı ağlıyorum şimdi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bug’uyla hatasıyla kullanmak isteyen yüklesin gerisi boş tatava yapmasın hele cihazına güvenmeyen boşu boşuna yüklemesin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Böyle bir şey mümkün değil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 8 Haziran 2024; 14:28:46 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
salı geliyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple ekosisteminde kalıp kalmayacağımı bugünkü etkinlik belirleyecek.Eğer özellikle yapay zeka alanında güzel gelişmeler olmazsa bütün apple cihazlarımı satıp s24 ultra ve windows tarafına geçmeyi düşünüyorum.16 yıldır apple ekosisteminde olan biri olarak bakalım ne olacak. |