Şimdi Ara

iOS 18 | ANA KONU | 18.3 (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: redbull35 , redbull35 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.593
Cevap
323
Favori
330.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
48. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu ne demek?

iOS 18  | ANA KONU | 18.3

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Whatsapp ile ilgili bi sorunum var acaba sadece bende mi? Birisi toplu foto attıgı zaman,üstüne basıp fotoyu tek açmak istediğimde açılmıyor sadece toplu alt alta sıralı şekilde görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DT28 kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sorun var whatsap kaynaklı galiba bende çözemedim

Bende de aynı sorun var. (14 Pro)

• StarveOfMurder kullanıcısına yanıt

Telefon elinden düşmediği saatlerdir acik kaldiginimi söyluyor acaba.? Mrk ettim ios 18 özel yenilikmi acaba

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Hayır değil. 17’de de vardı.

bende de aynı sorun var. hele arada bir de video varsa galeriye kaydetmeden açılmıyor.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Bence gecme 15pm kullanirken tek pismanligindi 18 geri donuslerde kapali

• MKarlion kullanıcısına yanıt

Bende 16pm kullanicisiyim sanki bi tik hizli gidiyo gibi geldi 18.2.1e gore otadan gectim onun icinmi acaba siz otami DFU mu gectiniz

• pil ömrünü beğendim arkadaşlar 18.3 ün 12 pro için. sabah 10:11 %100 şarjla aldım şu an 23:56 itibariyle %5 şarjım kaldı. belki vodafonedan türk telekoma geçmemin etkisidir bilmiyorum. cihazımda 3200 mAh güçlendirilmiş batarya var, sonunda hikmetini görebildim vodafonedan kurtulunca.

• pislickadam kullanıcısına yanıt
    Ben de de Vodafone var sırf bunu denemek için hat bulsam farklı bir hat kullanmak isterdim , başka hat çekmiyor maalesef

• Cihazım 13 Pro 256GB (200Gb civarı doluydu) 2.5 yıldır hiç sıfırlamadan kullanıyordum.Bir süredir de 17.7 sürümünü kullanıyordum ve artık cihaz 2.5 senedir sıfırlanmadıgı için önbelleği iyice şişmişti.Bundan dolayı cihazda saçma sapan durumlar baş gösteriyordu.

Dün DFU mod ile 18.3 sürümüne geçtim şuan en ufak sorun yok.Cihaz uzun süre sonra ilk defa bu kadar serin çalışıyor ve bataryası daha iyi gidiyor.Hiç yedekleme vs yapmadım dfu sıfırlama sonrası uygulamaları tek tek kurdum.Yaklaşık 1 hafta içinde sürüm iyice cihaza oturur diye düşünüyorum.Henüz herhangi bir bug ile karşılaşmadım.Klavye kasıyor vs diyenler vardı onun için geçmiyordum ama bende klavye kasması filan olmadı.

Bu arada vodafone tamamen pişmanlıktır.Şebeke aramalarında inanılmaz bataryayı emiyor ayrıca boştaykende şebeke çok şarj yiyor.Aynı cihaz kardeşimde var Turkcell kullanıyor onda problem yok.

Bulunduğum yerde tek diş veya iki diş çekiyor.1 saatlik telefon görüşmesinde %20 civarı şarj gidiyor.Facetime veya Wp aramasında ise 1 saatlik görüşmede sadece %3 civarı gidiyor.Turkcell kullanan kardeşimde ise aynı senaryo ile %5 %6 civarı şarj gidiyor.

Sarj hızlı gidiyor diyenlerin en büyük sorunu bence Vodafone(TurkTelekom’da farklı değil).Az çektiğinde inanılmaz şekilde bataryayı sömürüyor.İmkan varsa Turkcelle geçmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT28 -- 31 Ocak 2025; 13:55:42 >

• iphone 15 telefonu ios 18.3 güncelledim, eskiden telefon çalarken elime alınca yüzümü görünce zil sesi kısılırdı bu özellik artık çalışmıyor bunun çözümü var mı hiç bir ayarı ellemedim güncellemeden sonra artık çalışmıyor?

Vodafone’un kampanya diye önerdiği acayip tarifeler de cabası… Yazın ben de Türk Telekom deneyeceğim. Vodafone özellikle bütçe konusunda son yıllarda fena bozuldu. Fiyatta adeta Turkcell’le yarış halinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 31 Ocak 2025; 14:0:18 >
  • kinemania K kullanıcısına yanıt

Evet şuan Turkcelle fiyatları hemen hemen aynı geçen hafta vodafone cazip fiyatla teklif yaptıgı için mecbur kabul ettim.1 sene daha sabredeceğim artık sonrası muhtemelen Turkcelle geçerim

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    Sürümle alakalı o. Bendeki 16 PM ve annemdeki 14'te de aynısı var şu an

• rjopkq R kullanıcısına yanıt
    Nasıl çözeceğiz bu olayı iş yerinde işime yarayan bir özellikti telefon beni görünce sesi kısıyordu. İnşallah çözülür.

• 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.