< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 28 Ocak 2025; 16:18:54 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 18 | ANA KONU | 18.3 (223. sayfa)
-
-
neden her güncelleme geldiğinde dfu dan kurulum yaptığınızı öğrenebilir miyim? telefonun kullanım amacına çıkılıyormuş gibi.
yani ne değişiyor? her seferinde dfu atıpta yedeklemeden kuranda var. yedeklemeden kuruluyor madem neden dfu kurulum yapılıyor ki?
iphone 6 dan beri yeni telefona geçtiğimde yeni telefona aktara aktara geldim 14pm kullanıyorum. bu zamana kadar hep ota dan kurdum. hiç bir problem ve sorun yok.
sanki buradaki insanların gereksiz bir takıntısı varmış gibi geliyor. her hafta gelen güncellemeyle telefonun sıfırlanmasını çok saçma buluyorum. varsa ayrıntısı aydınlatın beni.
yani dfu dan sonra her şeyi kurup sistemi oturtuyorsunuz 1 hafta sonra yine sıfırlıyorsunuz bu bana saçma geliyor.
-
İşlem öncesi iPhone Bul kapatın. ..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yukarılardaki detaylı açıklamaların bağlamında, sık sık DFU ile kurulum yapmak elbette gereksiz.
Kendi adıma sadece üst büyük sürüme geçerken belki yılda bir defa yapmayı tercih ediyorum. Sizin deneyiminizde olduğu gibi o da şart değil; ama DFU seçeneğinin telefonun sıradan performansını da arttırdığı yönünde bir algı ve beklenti var; sanırım çoğu kişi o nedenle mücbir ihtiyacı olmasa da yapmayı seçiyor. Oysa telefonda gözle görülür ciddi bir aksaklık meydana gelirse yapılmalı. Bu konu sahibinin açıklamalarında belirttiği gibi DFU ile kurulumdan mucize beklemek boşuna. Telefon çok eskimişse ancak bir yere kadar toparlıyor. Ayrıca temiz kurulumlardan sonra telefonun uzun süre optimizasyonla uğraştığını da akılda tutmak gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 28 Ocak 2025; 17:18:3 >
dfu ancak eski cihazlarda bir sorunla karşılaşıldığında yapılmalı ısınma takılma donma pil tüketimi vs.. bunlarla karşılaşılmadıysa gereksiz efor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihaz jenerasyonu farketmez,her cihazda bir çok bog görülebilir. ..
Çok iyi geldi bu güncelleme
DFU kurulumu ana geçişlerde kullanmak daha sağlıklı. Sürüm içi güncellemelerde OTA kullanılabilir. Mesela 18.3’ten 18.7’ye OTA ile geçilebilir. Ama 18.7’den 19’a bence DFU ile geçilmesi gerekiyor. Sorun olacağından değil ama ana sürüm geçişi olacağından daha sağlıklı bir yoldur. 18’de sistem içi bir hata varsa bu hata OTA ile geçildiğinde 19’da da barınmış oluyor. Ama o hata 19’un içinde yoksa DFU ile geçildiğinde o hatadan da kurtulmuş oluyorsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ios 18.3 başarılı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhou1212 -- 28 Ocak 2025; 21:1:2 > -
Şu kamera bug’ını çözemediler gitti. Kameradan çıkınca arayüz 10 saniyeliğine felaket kasıyor. 2 tane iphone 12 cihaz var 2 si de aynı durumda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holograpys -- 28 Ocak 2025; 23:46:59 >
18.3 dünden beri kullanıyorum. Dengeli ve stabil bir önceki versiyona göre daha akıcı gibi geldi. Şarj konusunda da daha iyi gibi. Bir aksaklık falan görmedim. Tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turklucky -- 29 Ocak 2025; 10:11:48 >
-
18.3'te fark ettiğim tek sorun, arama geldiğinde yüzü tanıyıp sesi kısmaması
18.2.1 mükemmel olduğu için kalmayı düşünüyordum ama 18.3 ile image playground denemek için geçtim allahtan birşeyleri bozmamışlar aynı devam.
18.3 ile apple intelligence sistem dosyaları indirdi epey uzun da sürdü sonra tekrar türkçe’ye geçtim ai devre dışı kaldı haliyle peki indirdiğim ai sistem dosyalarını nasıl silebilirim? 5,5 GB yer kaplıyor bendeki takıntı gereksiz şeyleri cihazda tutmayı sevmiyor ai türkçe destek gelene kadar kullanmayacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
15 PM ile halen ios 17 kullanıyorum sırf şarj için. Sizce geçeyim mi? Son sürüm baya övülmüş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabırla beklemişsin bence IOS 18.5 gibi sürümde geç. ..
iTunes ile yeniden "güncelle". Bu sekilde gidebilir, garantisi yok tabi. Ilk önce telefonu bi kapat ac, madem geri türkceye gectin.
-
gece yatmadan kapatmıştım hocam kapat aç ile silinebilecek birşey değil gibi bu. bir ara itunes ile deneyeyim bari acelesi yok teşekkrler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 29 Ocak 2025; 17:41:58 >
Aynısı macbook ile başıma geldi, sıfırlamak zorunda kaldım. Image Playground ve AI toplam 13 gb falan alan kaplıyordu.
Sırf bunlar için yeni cihaz alınmayacağını düşünüyordum ki deneyince emin oldum.
-
merhaba arkadaşlar. cihazım 15 pro ios 17.7.2 yüklü halen. pil sağlığım %87 ve döngü 541. ios 18'e güncelleme yapmadım henüz. 18.3 de durumlar nasıl aynı cihaza sahip olan veya fikir verebilecek arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. teşekkür ederim şimdiden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unconnectet -- 29 Ocak 2025; 22:20:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X