< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 18 | ANA KONU | 18.3 (226. sayfa)
-
-
hocam ota ile mi güncellediniz yoksa dfu ile mi geçtiniz? benim cihaz da 15 pro 17.7.2 yüklü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ota ile güncelledim
Geçmek istiyorsan geç hiçbirşey olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler hocam. pil durumunuz nedir pil sağlığınız vs peki
Pil durumu %83 bugün baya hızlı bitiyor :D 17.7 kadar iyi gitmeyecek belli ama en azından sistem rahat çalışıyor gibi.
14 pro max var halen ios 16 da mısınız? Niye 14 pro aldınız ki? ipone 11 de işinizi görürdü.
Son sürüm güncellemeleri almayacaksanız, yeni özelliklerden yararlanmayacaksanız neden son modellere o kadar para verilir gerçekten anlamıyorum.
Ben iphone 11 ile ios 18 kullanıyorum. Ufak tefek sorunlar oluyor ama Öyle aman aman da bir sıkıntı yaşamıyorum.
-
Her güncellemede cihaz yavaşlatılıyor diye anlatılan şehir efsanesine inandığım için cihazla birlikte gelen sürümde kalmaya devam ediyorum
Fakat Şuanda tamamiyle can sıkıntısından güncelle arzusu geldi bilirkişilere sormaya geldim işin özeti bu
Her güncellemeden sonra Benchmark testi yapan biri var mı acaba youtube veya site olarak? Her cihaz için...
türk telekoma geçtim ben ve şahsen vodafonedan iyi hocam. günü çok daha rahat çıkartıyor cihaz artık. telefon görüşmeleri, internet, müzik derken vodafone ile günde 2 şarja ihtiyacım varken şimdi akşam gelince standart %20 şarj kalıyor. vodafone kullanmayın kullandırtmayın. hem acayip pahalı, hem çekmiyor hem de şarjı içiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: eywp
Her güncellemede cihaz yavaşlatılıyor diye anlatılan şehir efsanesine inandığım için cihazla birlikte gelen sürümde kalmaya devam ediyorum
Fakat Şuanda tamamiyle can sıkıntısından güncelle arzusu geldi bilirkişilere sormaya geldim işin özeti buŞehir efsanesi hocam. iOS 18 16'dan net daha seri ve akıcı. Boşuna duruyorsunuz o çöp sürümde. iOS 16 iOS tarihinin en kötü sürümüydü
Apple tarihinde bir çok özel sürümler olmuştur.Kişisel deneyimler her kullanıcı için olumlu veya olumsuz olabilir.Cihaz veya sürüm önemli değildir önemli olan size sunduğu avantajlar ve kullanabiliyormusunuz . ..
Şu sürüm kötü bu cihazda bu olurmu gibi yorumlarda yanlıştır. …
Bir develeper olarak hem stock IOS hemde non stock IOS ( jealbreak ,tweak ,TrollStore vs ) avantajlarına bakarak faklı bir bakış açısından efsane sürümlere basitçe bakalım . ..
Yakın süreçte yaşanan Apple tarihine damga vuracak ilk sürüm IOS 15.0 & 15.1.1 aralığı çok önemlidir.Bu gün stock sürümde kullandığımız IOS 18 size sunduğu bir çok şey bu sürümde yapılabileceği ortaya çıkmıştır . ..
IOS 15.0 & 15.1.1 :
1-Cihazlara konum tabanlı sınırlamalar koymak Euro bölgesine üçüncü taraf AppStore açıp diğer bölgelere kapama .
2-Yarı Root yetkisi verme cihaza JB yapmadan ,RAM kullanımını uygulamaya göre arttırma ve azaltma ( fortnite oyunu için yapılıyor ) iPadOS şuna sunuluyor son kullanıcıya gösterilmeden . ..
3-AppStore dışından yükleme ,iCloud yetkisi ve bildirim ( Bu gün EURO bölgesinde üçüncü taraf App storeler kullanıyor.Canlı örneği Epic Game Store )
4-Theme ve özelleştirme ( IOS 18 de çok basit bir yöntemi sunuluyor )
5-AppStore dışından yüklenen uygulamaların güvenlik açığımı barındırdığını belirtip üçüncü taraf AppStore ilerle yüklenmesine mecbur kalan ve IOS 17.4.1 & 18.3 aralığında dahil sorun oluşmadığını ve denetimini CoreTrust ile iki kademeli kontrol ile yaptığını gördük. ..
5-Apple cihazları bölümlere ayırarak özellikleri sınırlaması ,bölge, yarı Root yetkisini ,RAM kullanılmasını sınırlaması bilinçli yapıldığı ve bunun basit şekilde cihazda açıla bileceği görüldü .Size 100 yakın bir çok özelliği sayabilirim ama yazı uzar . ..
Apple tarihinde önemli sürümler: IOS 15.0 & 15.1.1 / 16.0 & 16.1.2 / IOS 17.0 ve en son IOS 18.0 sürümü görünüyor şuan için. ..
Sentetik testler son kullanıcı için hiç bir anlam taşımadığını net olarak kanıtlayan sürümlere göz attık.Cihaz model ne olursa olsun bilinçli kullanıcı seçebilir ve kullanabilir.Cihazı ve sürümü siz seçersiniz ve en iyi sürüm size uyan memnun eden sürümdür. ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 2 Şubat 2025; 14:7:5 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
1 Şubat alanında, saat 21.00’e denk gelen, tam şarj bittikten sonraki uzun görünen çubuk göstergesi ve sonraki çubukların gösterdiği süreyi toplamalısınız. Şu an 1 Şubat saat 15.00 ile 2 Şubat öğleden sonraki kullanımınızın genelini toplam hesaplayarak göstermiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 2 Şubat 2025; 15:8:29 >
16.1.2 sürümünden iphone 11 i güncelleyeceğim bakalım hayırlısı
-
14 pm 18.1 sürümündeyim performans ve batarya anlamında çok memnunum. 18.3 e geçmeyi önerir misiniz yoksa halihazırdaki sürümden devam mı dersiniz
18.3 ile birlikte,
Kamera belirgin şekilde düzelmiş, artık portrelerde kişi yerine saçma yerleri odaklamıyor,
kişinin saçları yüzü vb keskin. 18.1 lerde nereye odaklayacağını şaşırıyordu 16 p. Bariz şekilde kamera uygulaması üzerinde çalışılmış.
Appstore düzelmiş. 15 saniyede açılıyordu.
Uygulama açılış hızları artmış.
Uygulamalar arası geçişlerde hıçkırıklar artık yok.
-
Sürümden memnunsanız kalabilirsiniz.Yeni çıkan sürümlerin yorumlarını okuyup karar verebilirsiniz …
Uygulama arası geçişlerde Hıçkırık derken?quote:
Orijinalden alıntı: vvti918.3 ile birlikte,
Kamera belirgin şekilde düzelmiş, artık portrelerde kişi yerine saçma yerleri odaklamıyor,
kişinin saçları yüzü vb keskin. 18.1 lerde nereye odaklayacağını şaşırıyordu 16 p. Bariz şekilde kamera uygulaması üzerinde çalışılmış.
Appstore düzelmiş. 15 saniyede açılıyordu.
Uygulama açılış hızları artmış.
Uygulamalar arası geçişlerde hıçkırıklar artık yok.
Influencerlar terim uydurunca sorun yok da hocam forumdaş arkadaş heves etmiş hıçkırık demiş çok mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X