Şimdi Ara

iOS 18 | ANA KONU | 18.3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.472
Cevap
324
Favori
320.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hiç ihtimal vermiyorum 2025’te çıkarsa iOS 18 ile birlikte gelir 23’e kadar güncelleme alacak demektir 4 Gb ram ile hiçbirini düzgün çalıştıramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS 18  | ANA KONU | 18.3

Apple'ın yıllık Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı, 10-14 Haziran 2024 haftasında gerçekleşecek.IOS 18 beta süreci resmen başlayacak .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apple'ın Dünya Geliştiriciler Konferansı 10 Haziran 2024'te geri dönüyor. Artık İOS 17 sürümü için satabilite düzenlemeleri yayınlanacak. ..

Apple noktadan sonra İOS 18 beta sürecine dikkatini verecek . ..

• Umut fakirin ekmeği beklemeye devam.

iOS 18  | ANA KONU | 18.3

• Senelerdir yazılım tarafında ciddi değişiklikler olacak diye bekleniyor da her Haziran etkinliği sonunda hayal kırıklığı yaşıyoruz. Açıkçası bu sene benim fazla beklentim yok o nedenle.

• Beklenen iOS 7 gibi bir evrim olması yönünde aslında ama sanki bu evrime daha var gibi. Yani iOS 20'de belki o değişim yaşanır veya o kadar olmasa bile büyük sayılacak yenilikler sunarlar. Şu an iOS 18'de dediğiniz gibi büyük şeyler olmayacak hissi var, anasayfadaki ikonların serbest yerleştirilebilmesi en büyük değişikliklerden biri olacakmış gibi geliyor 🤷🏻‍♂️

• İOS 18 sürümünde yapay zeka konusunda detaylar ağırlıkta olacak.Ne zaman radikal İOS GUI değişimi olacak derseniz Apple katlanan bir cihaz çıkardığı an mecburiyet nedeniyle radikal müdehale gelecektir . ..

• En büyük yenilik simgeleri rahat oynatabileceğiz gerisi tırt.

10 Haziran günü ,İOS 18.0 beta 1 geliştiriciler için yayınlanacak . ..

• Beklenti ne hocam 18 için. Sadece AI konuşuluyor ve bir de ana ekran simgelerinin manuel şekilde dizileceği müthiş ötesi yenilik var kulislerde. AI için de muhtemelen yeni cihazlar ön planda olacaktır. Yani 14 ve öncesi için pek bir şey çıkmaz kanımca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 29 Mayıs 2024; 22:13:10 >
  • TheBlondie kullanıcısına yanıt
    Gecikmeli bir cevap gelecek kusurabakmayın . ..

IOS 18 GUI arayüzde bir değişme olmayacak.Sadece meraklandıran chatgpt alt yapısının Siri ve IOS etkisi ne derece olacak .Onun dışında bir beklentim yok . ..

Can alıcı bir detay beklemek sıradışı bir adım olacak.Zaten olayı yeni seri iphone bağlanacağı için arada IOS 18 işletim sistemi kaynatılacak gibi . ..

Bu güne kadar bu şekilde devam etti.Umuyorum gerçekten Apple heyecan uyandıracak bir işletim sistemine bir damga vursun isterim . ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 2 Haziran 2024; 22:19:45 >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Konu hayırlı olsun hocam. Başarılar dilerim. Umarım herkes için sevilen bir güncelleme olur.

• iOS 18’in tanıtılmasına 1 hafta kaldı.
    Umarım dağ fare doğurmaz.

• Beklentiye göre değişir.GUI vs değişimi olmayacak ön planda yapay zeka ağırlıklı olacak .Tabiki bir kaç özellik eklenerek fark yaratmaya çalışılacaktır.Bekleyip göreceğiz. ..

• Yapay zeka olayı işlemciye öncelik olacağı için Apple mümkün oldukça en son cihaza öncelik verecektir .iPhone 14 serisi bile es geçilip minimum iPhone 15 pro serisini ön plana alacaktır.Pro serisine öncelik sağlanacaktır. ..

IOS 18 ,Siri entegreli ChatGPT ön planda tutacağı ortada.. .

Siri dışında daha büyük değişikliklerden biri Apple'ın popüler Notes Uygulamasında görünebilir.Notlar uygulamasının ses kaydetme ve yazma yeteneği kazanması bekleniyor. Ayrıca yapay zeka destekli özetler oluşturma yeteneği de kazanabilir. Bu özelliğin iPhone'un yanı sıra iPad'lerde ve MacBook'larda Sesli Not uygulamalarını değiştirdiği hakında bilgi paylaşımları bulunuyor.

İşletim sistemi ara yüzünde küçük rötüşler ve denetim merkezi tasarım değişimi planlanıyor.

Söylentilere Göre Özellikler:

- [ ] AI iyileştirmeleri
    - [ ] Yeni Mesajlar özellikleri
    - [ ] Apple Harita güncellemeleri
    - [ ] Siri güncellemeleri
    - [ ] RCS desteği
    - [ ] Arayüz rötüşleri
    - [ ] Uygulamaların rektonlarına dokunma ve thema kullanım havasını yaratma

• QRocKfire kullanıcısına yanıt

Saçmalık. A15/A16/A17 aralarında sanki çok mu farklar var? Tamamen pazarlamaya yönelik ayrım yapılmış.

• Apple belli bir strateji izlediği için en son cihazlara öncelik verecektir.iPhone 15 pro ve 16 Pro ( şuan adı belli değil ).Ticaret bu şekilde yürüyor . ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 3 Haziran 2024; 17:26:6 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.