Hiç ihtimal vermiyorum 2025’te çıkarsa iOS 18 ile birlikte gelir 23’e kadar güncelleme alacak demektir 4 Gb ram ile hiçbirini düzgün çalıştıramaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hiç ihtimal vermiyorum 2025’te çıkarsa iOS 18 ile birlikte gelir 23’e kadar güncelleme alacak demektir 4 Gb ram ile hiçbirini düzgün çalıştıramaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Senelerdir yazılım tarafında ciddi değişiklikler olacak diye bekleniyor da her Haziran etkinliği sonunda hayal kırıklığı yaşıyoruz. Açıkçası bu sene benim fazla beklentim yok o nedenle. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 29 Mayıs 2024; 22:13:10 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 2 Haziran 2024; 22:19:45 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Saçmalık. A15/A16/A17 aralarında sanki çok mu farklar var? Tamamen pazarlamaya yönelik ayrım yapılmış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 3 Haziran 2024; 17:26:6 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |