< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 18 | ANA KONU | 18.3.1 (244. sayfa)

-
-
iOS 18.4 Developer Beta 2 (22E5216h) Yayınlandı 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 3 Mart 2025; 21:20:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar, iPhone 14 pro Amerika cihazı için sıfırdan kurulum yapmak istiyorum, en son versiyon hangisi olarak yükleyebilirim ?
Bir de indirebileceğim site ismi rica etsem yazabilir misiniz mümkünse 🙏
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuradan 18.3.1 indirip iTunes üzerinden shift tuşuna basılı tutup restore iphone a tıklayıp indirdiğiniz ipsw dosyasını göstererek yükleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 4 Mart 2025; 20:0:55 >
Teşekkür ederim hocam
İmzasız en alt sürüm bu mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar
2. el alım yapacaklar için güzel öneriler var.
-
Var mı göze çarpan yenilik
-
turp emojisine o kadar ihtiyacım vardı ki sağolsunlar 😂
turbun büyüğü heybede
“Umut etmenin yorgunluğu”na benzetilebilecek emoji de güzel olmuş.
İmzalı en güncel sürüm bu hocam. Diğer bütün sürümleride site de bulabilirsiniz.
iPhone'u Andriod den ayıran en büyük özelliğin uzun yazılım desteği olduğunu söylerlerdi, 7 yıllık Andriod macerasından sonra iPhone a geçince anladım ki tamamen hikayeymiş zira bi b.k aldığımız yok, sadece sürüm numarası yükseliyor.
S24 ultra sahibi olarak Samsung kanadı da öyle. Hatta halen kasımda gelmesi gereken one ui 7 ° yi bekliyoruz.quote:
Orijinalden alıntı: PehliOne-iPhone'u Andriod den ayıran en büyük özelliğin uzun yazılım desteği olduğunu söylerlerdi, 7 yıllık Andriod macerasından sonra iPhone a geçince anladım ki tamamen hikayeymiş zira bi b.k aldığımız yok, sadece sürüm numarası yükseliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni aldığım İp13 18.1 ile geldi sürüm yükseltmeye korkuyorum herhalde 18.7 ye kadar bunda takılırım
bence 18.7 e kadar yukseltip orada kalmak mantikli. su ana kadar ilk surumlerin son surumlerden iyi oldugunu gormedim. halen 17.7 deyim.
arkadaşlar size de son günlerde WhatsApp fazla şarj tüketiyor mu son güncellemelerde bende WhatsApp fazla pil tüketimine sebep oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X