18.3.1'e güncelledikten sonra telefon ateş gibi ısınmaya başladı. Sürümle alakalı olduğunu düşünüyorum şarjdayken bu kadar ısınmazdı normalde. Başka bu sorunu yaşayan var mı? 14 pro telefon |
iOS 18 | ANA KONU | 18.3.1 (243. sayfa)

-
-
Mobil imza kullanan varsa 18.4 e geçmesin. İmza atılmıyor, geri 18.3.1 e döndüm. (16pm)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o özellik açıktı. Sonradan ben 18.2.1 e döndüm. şu an sorun yok. 18.3 ve 18.3.1 de o özellik açık olmasına rağmen telefonun çalma sesi kısılmıyordu
-
Selamlar.
iPhone 12 128GB Telefonum Var. iOS 17.7.2'deyim. iOS 18.3.1'e Geçmek Mantıklı mı.
Yeni Mac Mini Aldım. Çok Gereksiz Olsa da Belki Telefonun Ekranını Mac'e Yansıtmayı Kullanmak İçin iOS Son Sürümünü İstiyor MacOS.
Telefonu Genelde X (Twitter) ve Youtube Uygulamasını Kullanıyorum.
Telefonumda Değişen Bir Parça Yok. Pil Sağlığım %85'de.
-
Ekran yansıtma bir ihtiyaç durumuna gelirse güncelleyin tabii ki; ama şahsen iPhone 12 gibi modellerde stabil bir sürümü uzun süre kullanmak daha verimli diye düşünüyorum. 17.7.2’yi üç aydır kullanıyorum. Kararlılığından hiçbir şey azalmadı. 🧿👌🏻
Zaman aşımına giren modellerde, gelişmesi tam oturmamış ara sürümleri kullanmanın bence hiç gereği yok. Yok ısındı, yok pili çabuk bitti, yok ekran takıldı, yok şu, yok bu derken bir yıla yayılan süreçte eksik gedik güncellemeleri kurup duruyoruz. Telefon tam rayına oturdu derken hop yeni güncelleme geliyor; sonra bir baktınız onda da sıkıntılar var… Yine şahsi görüşüm olarak söylüyorum, sık aralıkla verilen güncellemeler telefona olumlu bir şeyler kazandırırken beraberinde aksaklık da getiriyor ve bu bir kısır döngü. Yani neredeyse yıl boyu oturmamış sürümler kullanıp duruyoruz.
Ben de iPhone 12 kullanıyorum; 18’e geçmek isterseniz 18.6’da geçin bence. Sonra OTA ile 18.7’ye devam edip orada uzun süre kullanırsınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bende Çok Uzun Süre iOS 16'da Kalmıştım. iOS 17'in İmzaları Kapanmadan Önce iOS 17'e Geçmiştim. Normalde Sürümleri Hep Bir Geriden Takip Ederim. Yorumlarda "iOS 18 Yağ Gibi Akıyor" Gibi Bazı Yorumlar Okuduğum İçin Danışmak İstemiştim Hocam. Sizde Soruma Gayet Güzel Cevaplar Vermissiniz.
Teşekkür Ederim Cevabınız İçinde.
-
Şuan Japonyadayım cihaz Türkiye cihazı. Vodafone ve Turkcell hat aktif yinede çıktığı için acaba sizde görebiliyor musunuz diye merak ettim. Apple sayfasında incelediğim zaman 17.6 da Japonya için gelmiş ve cihaz şebeke bağımsız sadece bölgede olmak yetiyormuş.
18.3.2 gelir diyorduk gelmedi.
-
evet bu özellik yok trde. japonyada olduğunuz için kullanabiliyorsunuz
-
Pil sağlı %85 ile sürüm yükseltmek problem yaratır.Pil sağlığı % 90 aşagısı IOS 18 sorun yaratacaktır.IOS 17 için bile sınırda pil sağlığı.ilk hedefiniz pil değiştirmek olmalı.. ..
Bir sene dolmadan %90 ve altına inen pilde sıkıntı olabilir mi sizce? (294 şarj döngüsü)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therenos -- 28 Şubat 2025; 11:51:14 > -
1000 döngü ye ulaşmadan sağliği %80 altina düşerse servis yolu görunur ücretsiz değişim olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone 13’te döngü nasıl görebilirim
-
13 de son 1 yildir uygulamalarin sık sık yeniden basladigini goruyorum ios 17 de ramde kalamayip. ios 18 de bu durum nasil bir iyilestirme var mi?
hep acik ekran acik mi kullaniyorsun.?
evet ama sorun sadece o kısım da. Duvar kağıdını değiştirdiğim zaman her şey normale dönüyor ekran testini yaptım farklı renklerde bakarak herhangi bir sıkıntı yok gözüküyor şimdilik
en kolay ve hızlı . 3utools ta
-
18.3’e geçtiğimden beri yaşadığım sorunlar;
- Eskiden hiç yaşamadığım 3-5 snlik wifi kopmaları
- Şebekeden arama geldiğinde telefona baktıgımda ses kısılmıyor(Whatsapp aramalarında telefona bakınca ses kısılıyor)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X