İnstgrm birşey diyemem ama şarj halen beyaz. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iOS 18 | ANA KONU | 18.3.1 (233. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Nasıl olduysa düşük güç modunu açmış hocam🤦🏻♂️ Kapattım düzeldi şimdi. Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
18.3.1 ile de değişmedi maalesefquote:
Orijinalden alıntı: bilisimsel
Arkadaşlar merhaba. 18.3 ile instagram bildirim sesi değişti. İğrenç bir ses çıkıyor. Nasıl değiştirebiliriz? Yorumlarda bu konuda şikayetçi olan arkadaşlarımız da var. Çözüm bulabilen oldu mu?
En bariz ne geldi veya degisti ki? Biraz kamera acilisi kasiyor gibiydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnstagram sesinin sürümle bir alakası yok arkadaşlar 17.7.1 kullanıyorum her sürümde değişti. Yani instagram default sesini değiştirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anyonea -- 10 Şubat 2025; 22:2:3 > -
gelmedi güncelleme
-
18.3 ile alakalı değil bu ses değişimi , instagram kendi güncellemesi ile değişti sanırım 17.7.2 var bende , bende de değişti
-
O zaman Instagram güncellemesi ile alakalı👍🏻 insta ile yazılım güncellemesini aynı anda yapmıştım. Bu sebeple insta dan olabileceğini düşünmedim hiç
İnstgrm güncellemesi var appstore de belki yapmişlar düzelmiştir diyicem ama bak istersen
Baktım hocam. Maalesef bende yok güncelleme. Bakalım zamanla düzelir diyelim☺️
Appstoreye gir sol üst kölede baş harfini tıklayip aşaği dogru kaydirip yenile güncellemeler gelir düşer
18.3 ile beraber arama geldiğinde, telefonu elimize aldığımızda yüzümüzü tanıyıp arama sesini kısması özelliği gitmişti. 18.3.1 yükleyenler kontrol edebilir mi? Düzelmiş mi acaba?
-
İlginçtir ki güncelleme listesinde görünmüyordu. En son 6 şubatta güncellemişim uygulamayı. Güncellenmiş programlar içerisinden baktım, güncelle aktif göründü. Güncelledim ama ses düzelmedi😂düzelir bakalım. Çokta takmaya gerek yok. Sağ olasın hocam ilgin için 🙏🏻🤗🙋🏻♂️
Rica ederim hocam:) Bende tüm uygulamalarin sesi kapali sadece işaret seceneği aktif oldugu için takip etmiyorum umursamiyorum o yüzden,kullanicilara böyle kısıtlama getirmeleri saçmalik olmuş:)
Hayırlısı olsun be hocam🤗
-
18.3 ile gitti o özellik, ben bug sanmıştım ama 18.3.1 de de aynı olduğuna göre sanırım kaldırdılar galiba. güzel bir özellikti niye bozarlarki?
-
Hala aynı. Ses kısılmıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X