Şimdi Ara

iOS 18 ile Mesajlar hareketleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Önümüzdeki hafta düzenlenecek olan WWDC 2024 konferansı ile iOS 18 güncellemesi resmi olarak tanıtılacak. Henüz resmi bir açıklama olmasa da güncellemenin sunacağı pek çok yenilik internete sızmış durumda. Bunlardan birisi Mesajlar uygulamasında.

iOS 18 ile Mesajlar yenileniyor

Sızdırılan bilgilere göre iOS 18 güncellemesi ile birlikte Mesajlar uygulamasına önemli bir yenilik ekleniyor. Metin efekti olarak tanımlanan bu yenilik sayesinde kullanıcılar mesaj yazarken herhangi bir harfi animasyon haline getirebilecek. Böylece hareketli etiketler ve animojiler dışında mesajlar da kendi içerisinde hareketli hale gelecek.

Ayrıca Bkz.Apple en geniş çaplı araştırmalardan birisini yayınladı

iOS 18 ile ilgili diğer bir değişiklik de Ayarlar ve Denetim Merkezi’nin tasarımına yönelik olacak. Analiz uzmanları büyük bir tasarım değişikliğinden ziyade kullanım kolaylığına yönelik dokunuşlar olacağını belirtiyor.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/ios_18_text_effects_imessage_control_center_updates-news-63102.php

• Bunlar belki androidde vardir bilemiyorum ama yapilan her yenilik guzeldir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cahilliyimden soruyorum mesajlari kullanan varmi ki bu kadar özen gösteriyorlar

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    türkiye'de kullanılmıyor evet. amerika'da da whatsapp çok kullanılmıyor mesela daha çok messenger ve imessage.

• sierratr1 kullanıcısına yanıt

Android özgürlüktür. Ayfoncuların SMS app'ini MSN MESSENGER'a dönüştürmesi bana komik geliyor.

• iOS maalesef sms mesajlarının asli yapasıyla oynayarak bizi bu özgürlükten mahrum ediyor. SMS bir şebeke hizmeti olarak kalmalı ve asla itlaf edilmemelidir. iOS'un zaten kendi mesajlaşma hizmeti mevcut.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.