|
iOS 18 ile telefon görüşmeleri kayıt edilip yazıya dökülebilecek
-
-
Android de yardımcım programlar sayesinde yapıyorduk onu kapattılar ne yapmaya çalışıyor lar .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eskiden xiaominin kendi arayüzü olan modellerde vardı böyle bir özellik. Arama uygulaması google ile değiştirilince bu özellik kaldırıldı. Globalde yasal değilmiş böyle bir şey. Apple nasıl yaptı bunu acaba
-
Android de bu özellik entegre şekilde yıllardır var fakat görmemiş olmanızın ve bu uygulamaların yasaklanmasının sebebi çoğu ülkede bu özellik yasa dışı.
çağrı merkezlerini aradığınızda kvkk ve kayıt altına alınacaktır diye bildirmesinin sebebi de bu
Apple da yasal olacağını sanmıyorum, sadece yazıya dökme gelecektir, gizliliğe önem veren ülkeler direk davayı açar kazanır da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkthepro -- 11 Haziran 2024; 16:40:48 > -
Gelmiş yine zattiri zuttirimde vardıcılar. Varsa var birader kimse sallamıyor senin zattiri zuttiri phone cihazında ne özellik olduğunu. Apple yapıyor ve biz zenginler kullanıyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapay zekalar maalesef o açıdan zayıf tam metni çeviremiyor chatgpt den biliyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kullan banane birader adam bir soru sormuş cevap vermişiz ne yaranız varmışta cevap veriyorsunuz
-
Yusuf İPEK bunu beğenmedi. Konuşmaları yazıya çevirerek artık çok daha büyük datalara ulaşımın kapısını açtılar. Mahremiyet hiç bu kadar ihlal edilmemişti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir özelliğin androidde de olması bizi ilgilendirmiyor arkadaşlar. O özellik iOS'ta varsa o zaman kıymetlidir.
Son 4 yıldır, Xiaomi poco f2 pro nam-ı diğer redmi k30 pro kullanıcısıyım. Bu telefondan önce de xiaomi mi6 kullandım yaklaşık 4 yıl daha. Ama bu yıllar içerisine yanında iphone da kullandım. Xiaomi yi sırf kendi yazılımına entegre olan otomatik call recorder için kullandım yıllardır ve hala kullanıyorum. Ayrıca karşı tarafa bildiri vs gibi bir şey de olmuyor. Bütün aramalarım ve gelen çağrılarım otomatik olarak kayıt altında. İstediğim zaman rehberden ilgili kişinin sayfasından yıllar önce yaptığım görüşmenin tarihi saati vs vs ses kaydı olarak var. Ama her xiaomi de yok bu özellik diyorsanız tüyosunu vereyim. Endonezya Rom yüklemelisiniz. Ülke yasaklarla ilgilenmediği için bütün özellikler açık. Eğer bu ses kaydı olayı gelirse, ister uyarı tonu olsun ister uyarısı olsun ne olursa olsun, androidden kurtulmuş sayarım kendimi. Artık tek telefon taşımak istiyorum...
-
Sesli kayıt işimi görür. Sesli kayıt olacakmı olmayacakmı sg et yazıyı
Geleceğini sanmıyorum çünkü yasal alt yapısı nasıl olacak? size şöyle örnek vereyim iş yerinde sesli kameranın olması bile suç, çalışan kişiye özel imza attırmanız lazım, bunun dışında sesli kayıt yaptınız ve ihtiyacınız oldu diyelim, bunlar kanıt olarak kabul edilemez, hatta suç işlemişte bile sayılırsınız
Hukuk Muhakemeleri Kanununun 189.maddenin 2.fıkrasına göre ''Hukuka aykırı olarak elde edilmiş olan deliller, mahkeme tarafından bir vakıanın ispatında dikkate alınamaz.'' Bu nedenle hukuka aykırı elde edilmiş olan ses ve görüntü kayıtları mahkemece dikkate alınamaz.
-
Şuan droid de kullanıyor
Kayıt açık görüşmede karşı tarafa konuşmalar kaydediliyor uyarısı verilecek büyük ihtimalle
Apple kullanıyorum. Zattiri zuttiri dediklerinin amiral gemilerinin her özelliği bizim telefonlara 5 basar. Şu telefonu satıp zattiri zuttiri almam yakındır.
-
15 pro ve daha üstü modellerde bu özelliği gelmesi için ne gibi ultra mega süper donanım var? Saçmalığın dik âlâsı.
-
DH'de iyice veled yuvasına döndü.
-
ibon koylu telefonu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Haziran 2024; 20:18:59 >
Üyelik tarihim senden eski evladım.
Yasin kac evladim? Ayrica uyelik tarihin benden eski ama; dusunce ve soylem tarzin, 2021 dogumlu su an 3 yasinda olan bir cocuk gibi gulup,gecmeye musait.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Gelmiş yine zattiri zuttirimde vardıcılar. Varsa var birader kimse sallamıyor senin zattiri zuttiri phone cihazında ne özellik olduğunu. Apple yapıyor ve biz zenginler kullanıyoruz
|
DH'de iyice veled yuvasına döndü.
|
Apple kullanıyorum. Zattiri zuttiri dediklerinin amiral gemilerinin her özelliği bizim telefonlara 5 basar. Şu telefonu satıp zattiri zuttiri almam yakındır.
|
Yasin kac evladim? Ayrica uyelik tarihin benden eski ama; dusunce ve soylem tarzin, 2021 dogumlu su an 3 yasinda olan bir cocuk gibi gulup,gecmeye musait.
|
45 taksitle aldıgın iphone ile kendini zengin mi sandın oyyy :D Sana kötü bir haberim var avrupa da samsung apple dan daha pahalı :D
|
Android de bu özellik entegre şekilde yıllardır var fakat görmemiş olmanızın ve bu uygulamaların yasaklanmasının sebebi çoğu ülkede bu özellik yasa dışı. çağrı merkezlerini aradığınızda kvkk ve kayıt altına alınacaktır diye bildirmesinin sebebi de bu Apple da yasal olacağını sanmıyorum, sadece yazıya dökme gelecektir, gizliliğe önem veren ülkeler direk davayı açar kazanır da |
Kullan banane birader adam bir soru sormuş cevap vermişiz ne yaranız varmışta cevap veriyorsunuz |
Geleceğini sanmıyorum çünkü yasal alt yapısı nasıl olacak? size şöyle örnek vereyim iş yerinde sesli kameranın olması bile suç, çalışan kişiye özel imza attırmanız lazım, bunun dışında sesli kayıt yaptınız ve ihtiyacınız oldu diyelim, bunlar kanıt olarak kabul edilemez, hatta suç işlemişte bile sayılırsınız Hukuk Muhakemeleri Kanununun 189.maddenin 2.fıkrasına göre ''Hukuka aykırı olarak elde edilmiş olan deliller, mahkeme tarafından bir vakıanın ispatında dikkate alınamaz.'' Bu nedenle hukuka aykırı elde edilmiş olan ses ve görüntü kayıtları mahkemece dikkate alınamaz. |
ibon koylu telefonu |
Benzer içerikler
- vodafone mobil imza
- instagram profil fotoğrafı büyütme kapatma
- twitter film izleme sayfaları
- instagram beğenileri görme
- instagram şifremi unuttum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X