Şimdi Ara

iOS 18, yavaş şarj aleti kullanıldığında kullanıcıyı uyaracak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Nasıl suçu yok? Hafıza dolu uyarısı vermeden normal çekime devam ediyor? Müneccim miyiz biz, nereden bilelim dolu olduğunu

• Android 6.0 ile çıkan bir özellik bu. 8-9 yıldır vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ytümak Y kullanıcısına yanıt

iyi de hocam s23 ultranın 15 Pro'dan ne gibi bir üstünlüğü olabilir ki bariz sönük bir cihaz bence. ben düz 15 kullanıyorum arkadaşıma s24 ultra aldırttım kaç kez kurcaladım test ettim iPhone 15'ten daha üstün diyebileceğim tek şeyi ekranıydı başka hiçbirşeyi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 12 Haziran 2024; 20:22:35 >
  • Hocam ekran, kalem, şarj, zoom kabiliyeti saçma salak ay fotoları değil cidden zoom konusunda evrak çekimlerinde uzaktan hocanın notlarını çekmede vs yakınına yaklaşan cihaz yok s24 ultra bile. Harici olarak herşeyle uyumlu ekosistem yapay zeka olaraktan daha başarılı birde fiyat olarak 3 de 2 sine denk geliyor 15 pronun. İyi yanları bunlardır sadece, kalan kısımların hepsinde video renk doğruluğu işlemci arayüz smoothluğu ekosistem başarımı vs 15pro iyi. Birde anlatamayacağım bir şekilde s23 ultra kullanımı bence ikisinide kullanan biri olarak daha kolay telefon etmede olsun geri işlemleri olsun chrome windows pc uyumları olsun bunlar kendi yorumum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ytümak -- 12 Haziran 2024; 21:47:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Iphone 7 Plus 'a ne zaman gelir güncelleme :D

• sadecedogan kullanıcısına yanıt

ya nerden aklınıza geliyor böyle şakalar gül gül öldük resmen    😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Dur hemen ölme daha çok yapacaaaaaazzzzz 🤦🏻‍♂️😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynı özellik benim eski tabletimde var ??

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.