|
Bildirim
Abi devrim ya
|
Puahahahahahahhalfjfkd
Şunun için haber yazanın da ne bileyim, kafalar bi milyon :) :) 2020 mahsülü orta seviye Xiaomi telefonumda bile vardı bu şarj çok yavaş uyarısı. |
Eşimin eski iPhone'u (11 Pro Max) ile etkinlik videosu çektik, çektiğimizi sandık. Hafıza dolmuş telefon uyarı vermedi. Görünürde kayıt işlemi olağan devam etti. Ama galeriye bakınca sadece gri bir önizleme kaldı. Tıkladığınızda da hiçbir şey olmuyor. İnternetten araştırdım, biraz zaman tanırsanız iCloud'a yükleyip erişilebilir yapıyor türü şeyler yazıyordu. Biz de bekledik. Günlerce bekledik hatta.
Sonunda ne oldu biliyor musun? Telefon uyarı vermediği için kaydettiğimizi sandığımız video hiç açılmadı. Tekrarlayamayacağımız o hatıra da yalan oldu. Biz kaydettiğimizi sandığımız videoya erişemedik, ama bazı nsanlar yıllar önce sildiği fotoğraf ve videolarla karşılaştı. İlginç işler, ne diyeyim. Böyle Apple-Android kıyaslamasına girersek Apple'ın abidik gubidik bir sürü saçmalığından bahsedebilirim. Sırf saçmalıkları yüzünden kendime Apple cihaz almıyorum. |
Hızlı şarj mı varmış sanki :))
|
Oha abiiii devrim niteliğinde bir buluş Apple yapıyor abi yhaaa
|
Apple'ın takıntılı kullanıcıları var, adamın elinde son model iPhone var ama hala 3-5 watt ile şarj etme derdinde. Sen ne yaparsan yap 2 yıl dolunca iPhone pili çöp oluyor. Ben yıllardır Xiaomi ile 67 watt, şimdi 90 watt hızlı şarjın keyfini çıkarıyorum. Allah akıl fikir versin.
|
Çok çok önce zaten Android telefonların yüksek çoğunluğunda vardı ki 2018 model Nokia 3310'umda bile vardı 🥱
|
Nasıl suçu yok? Hafıza dolu uyarısı vermeden normal çekime devam ediyor? Müneccim miyiz biz, nereden bilelim dolu olduğunu |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symbianist -- 12 Haziran 2024; 14:36:30 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
oğlum Android 10'da bile vardı bu? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 12 Haziran 2024; 16:16:32 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ytümak -- 12 Haziran 2024; 17:23:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |