Şimdi Ara

iOS 18, yavaş şarj aleti kullanıldığında kullanıcıyı uyaracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS 18, yavaş şarj aleti kullanıldığında kullanıcıyı uyaracak
    iOS 18, iPhone pil sağlığı ve şarj ayarlarında birkaç önemli değişiklik içeriyor. Apple, iPhone 15 kullanıcıları için daha fazla şarj sınırı ayarı ekledi ancak daha da ilgi çekici olanı iOS, artık telefon yavaş şarj aletiyle şarj edildiğinde kullanıcıyı haberdar ediyor.

Ayrıca Bkz.iOS 18, iPhone 15 modellerine daha fazla şarj limiti seçeneği ekliyor

Apple, iOS 18’de Ayarlar Pil bölümüne iPhone’un yavaş şarj cihazıyla şarj edilip edilmediğini bilmenizi sağlayan bir özellik ekledi. Yavaş şarj süreleri, Pil ayarlarında son 24 saat veya son 10 gün içindeki pil kullanımı ve şarjı gösteren bölümünde turuncu çubukla gösteriliyor.

Kullanıcılar, 5W kablosuz şarj cihazıyla şarj ettikten sonra yavaş şarj bildirimi aldıklarını söylüyor. Apple, iOS 18 final sürümünü yayınladığında büyük olasılıkla bu değişiklik hakkında daha fazla bilgi içeren bir yazı yayınlayacak. Şu an itibariyle hangi şarj hızının “Yavaş Şarj Cihazı” mesajını tetiklediği belli değil.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2024/06/11/ios-18-slow-charger-battery-settings/

• Eşimin eski iPhone'u (11 Pro Max) ile etkinlik videosu çektik, çektiğimizi sandık. Hafıza dolmuş telefon uyarı vermedi. Görünürde kayıt işlemi olağan devam etti. Ama galeriye bakınca sadece gri bir önizleme kaldı. Tıkladığınızda da hiçbir şey olmuyor. İnternetten araştırdım, biraz zaman tanırsanız iCloud'a yükleyip erişilebilir yapıyor türü şeyler yazıyordu. Biz de bekledik. Günlerce bekledik hatta.

Sonunda ne oldu biliyor musun? Telefon uyarı vermediği için kaydettiğimizi sandığımız video hiç açılmadı. Tekrarlayamayacağımız o hatıra da yalan oldu. Biz kaydettiğimizi sandığımız videoya erişemedik, ama bazı nsanlar yıllar önce sildiği fotoğraf ve videolarla karşılaştı. İlginç işler, ne diyeyim.

Böyle Apple-Android kıyaslamasına girersek Apple'ın abidik gubidik bir sürü saçmalığından bahsedebilirim. Sırf saçmalıkları yüzünden kendime Apple cihaz almıyorum.
  • Abi devrim ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Puahahahahahahhalfjfkd

Şunun için haber yazanın da ne bileyim, kafalar bi milyon :) :)

2020 mahsülü orta seviye Xiaomi telefonumda bile vardı bu şarj çok yavaş uyarısı.

• Yavaş şarj uyarısını koymak, şu haberi yazmaktan daha kolaydır :)

• Hızlı şarj mı varmış sanki :))

• Android'de yıllardır olan özellik bu... IPhone'a yeni gelmesi gerçekten ilginç...

• doruhüso D kullanıcısına yanıt
    Çok çok önce zaten Android telefonların yüksek çoğunluğunda vardı ki 2018 model Nokia 3310'umda bile vardı 🥱

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Apple'ın takıntılı kullanıcıları var, adamın elinde son model iPhone var ama hala 3-5 watt ile şarj etme derdinde. Sen ne yaparsan yap 2 yıl dolunca iPhone pili çöp oluyor. Ben yıllardır Xiaomi ile 67 watt, şimdi 90 watt hızlı şarjın keyfini çıkarıyorum. Allah akıl fikir versin.

• Oha abiiii devrim niteliğinde bir buluş Apple yapıyor abi yhaaa

• İnanılmaz. Teknoloji daha ileriye gidemez. İmkansız.

• Ben bilerek yavaş şarj ediyorum kardeşim eyv.

Gece uyurken niye hızlı şarj edeyim ki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apple ile bassak geçen samsungu anladığımız haberler

• Yine Apple almaya gücü yetmeyenlerin doluştuğu başlık. Daha düne kadar dosya boyutu 4 GB’a gelince video kaydını durduran telefonları kullananların ibretlik yorumlarını görüyorsunuz. Bu bence daha büyük bir sıkıntı. Bu uyarı çok matah değil ama 4 GB sınırındayken tam önemli bir anda tak diye kaydı durdurduğunda o anı tekrar geri getiremezsin. Nerden biliyorsun demeyin başıma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symbianist -- 12 Haziran 2024; 14:36:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oğlum Android 10'da bile vardı bu?

• Symbianist S kullanıcısına yanıt
    Eşimin eski iPhone'u (11 Pro Max) ile etkinlik videosu çektik, çektiğimizi sandık. Hafıza dolmuş telefon uyarı vermedi. Görünürde kayıt işlemi olağan devam etti. Ama galeriye bakınca sadece gri bir önizleme kaldı. Tıkladığınızda da hiçbir şey olmuyor. İnternetten araştırdım, biraz zaman tanırsanız iCloud'a yükleyip erişilebilir yapıyor türü şeyler yazıyordu. Biz de bekledik. Günlerce bekledik hatta.

Sonunda ne oldu biliyor musun? Telefon uyarı vermediği için kaydettiğimizi sandığımız video hiç açılmadı. Tekrarlayamayacağımız o hatıra da yalan oldu. Biz kaydettiğimizi sandığımız videoya erişemedik, ama bazı nsanlar yıllar önce sildiği fotoğraf ve videolarla karşılaştı. İlginç işler, ne diyeyim.

Böyle Apple-Android kıyaslamasına girersek Apple'ın abidik gubidik bir sürü saçmalığından bahsedebilirim. Sırf saçmalıkları yüzünden kendime Apple cihaz almıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 12 Haziran 2024; 16:16:32 >

Muhtemelen iphone 13 12 felan kullanıyorsun kalkmış güç diyorsun

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Hafızanız dolduysa Apple’ın bir suçu yok. 1 TB hafıza olsun o hafıza dolana kadar boyut sınırı olmadan çeker. Sizin hafızanız dolmuş.

• Ytümak Y kullanıcısına yanıt
    Android kullanıyorum. Parasızlıktan. Param olsa bu rezil sisteme 5 dakika katlanamam.

Kullandığın android ne j7 prime felan mı? Muhtemelen ne iyi iphone kullanmışsın nede iyi android kalkmışsın kötülüyorsun rezil sistem diye. Bende ikiside 15pro s23 ultra var senin gibi herhangi birine sert yorum yapmıyorum ikisininde birbirinden bariz üstün olduğu noktalar var ama ikiside birbirinden ahım şahım iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ytümak -- 12 Haziran 2024; 17:23:2 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.